Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

NIEUW: Natuurlijke bodylotion

20 Jun 2017
door Sanvita Healthy

De eigenschappen van een goede bodylotion

Een goede en natuurlijke bodylotion voedt je huid, verzorgt beschadigingen, houdt de elasticiteit in de huid en zorgt voor een goede vochtbalans. Vocht is een van de belangrijkste componenten voor een gezonde huid. Mensen die langdurig te weinig vocht binnen krijgen zien dit vaak aan hun huid. Het verrimpelt, droogt uit en vergrauwd.

De basis van een natuurlijke bodylotion

De natuurlijke bodylotion van Sanvita heeft gelijk aan alle andere natuurlijke cosmeticaproducten één ding gemeen: het bevat paardenmelk. Paardenmelk is van origine een eeuwenoud natuurlijk middel tegen tal van aandoeningen. Vooral de huid kan goed verzorgd worden met producten op basis van paardenmelk.

Natuurlijke bodylotion voor verschillende huidtypes

De Sanvita Bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Heb je een gevoelige huid? Of een droge huid? Deze lotion is geschikt voor een dunne en dikke huid. Ook is het te gebruiken voor de jonge huid van baby's en kinderen en voor volwassenen. 

Je kan de Sanvita Bodylotion gebruiken tegen jeuk, rode plekken of wondjes. De lotion is ook geschikt voor na het douchen, zwemmen of na een bad. Het trekt lekker snel in, voelt niet vettig aan en smeert goed uit.

Ook bij kinderen met eczeem of andere huidaandoeningen ben je verzekert van een natuurlijke aanpak. Bij huidproblemen zoals eczeem bij kinderen is het slim om paardenmelk poeder uit de capsules te gebruiken, zodat je de huid ook van binnenuit de juiste stoffen geeft om te herstellen en verbeteren. Lotion voor baby en kind gebruik je tot ongeveer 10-12 jaar, afhankelijk van de klachten.

natuurlijke bodylotion sanvita paardenmelk

  • Lotion voor gevoelige huid; Bij een gevoelige huid is lang niet alle lotions geschikt om te gebruiken. In de dagelijkse verzorging van je huid is het belangrijk dat je zeker bent van een gezonde en een natuurlijk product. Met onze paardenmelk lotion voldoen wij hieraan. Een natuurlijke lotion die snel intrekt, voeding geeft aan je huid en herstelt wondjes. Ook helpt lotion op basis van paardenmelk bij de verhoging van de elasticiteit en de regulering van de vochtbalans.

Natuurlijke lotion bij eczeem

Eczeem is een veel voorkomende huidaandoening in Nederland. Volgens het Centraal Planbureau voor de Statistieken (CBS) hebben meer dan 4,9% van de Nederlandse bevolking last van eczeem. Dat zijn meer dan 800.000 mensen. Eczeem is een huidziekte met een vaak onbekende oorzaak. Onze ervaring is dat de oorzaak in een onnatuurlijke behandeling en ongezonde darmflora ligt. Een onnatuurlijke behandeling helpt alleen de gevolgen van eczeem minder te worden, maar vaak komt het na een tijdje weer terug. Bij een natuurlijke aanpak met paardenmelk neem je paardenmelk capsules of poeder in voor een gezonde darmflora en gebruik je natuurlijke bodylotion bij eczeem op je huid.

Natuurlijke lotion bij psoriasis

Een lotion voor als je psoriasis hebt, helpt maar zelden. Veel mensen ervaren een synthetisch samengestelde lotion waarbij de gevolgen een klein poosje weg zijn of een zeer vette zalf of lotion waar je de hele dag last van hebt. Met de natuurlijke lotion bij psoriasis van Sanvita adviseren wij de lotion op basis van paardenmelk. Met een natuurlijke aanpak zorg je voor minder jeuk, een mooiere huid en rustige huidcellen. De meeste resultaten merk je als je paardenmelk capsules inneemt. Dit zorgt voor een gezonde darmflora, de juiste voeding naar je huid en een verhoging van het herstellend vermogen.

Natuurlijke lotion bij zonneallergie

De werking van deze natuurlijke lotion op basis van paardenmelk ​is specifiek voor de huid een krachtig natuurlijk middel tegen zonneallegie. Paardenmelk bodylotion verzorgt je huid voedt de cellen met natuurlijke bouwstoffen. Met een gezonde darmflora is jouw lichaam beter in staat je huid te verzorgen en beschermen ter voorkoming van zonneallergie. Een gezonde darmflora krijg je door het innemen van paardenmelkcapsules. Je mag de bodylotion zo vaak smeren als je wilt, het trekt lekker snel in en je huid voelt niet vettig aan. Ook wordt onze paardenmelk lotion veel gebruikt als natuurlijke zonnebrand. 

Vitamines en mineralen

Onze natuurlijke bodylotion is gemaakt op basis van paardenmelk. Er worden in paardenmelk meer dan 40 bekende voedingsstoffen en mineralen waargenomen. De meest bekende zijn vitaminen A, C, B1, B2, B6, B12 en E. Ook levert paardenmelk organismen en mineralen zoals calcium, magnesium en de sporenelementen fosfor, koper, mangaan, ijzer en seleen. Ook bevat het de enzymen peroxidase, diastase, catalase, lipase en de licht verteerbare melksuiker, hoogwaardige eiwitten en cel beschermende citroenzuur.

Lotion pH-neutraal

Natuurlijke paardenmelk lotion is pH-huidneutraal. De pH-waarde is de zuurgraad van de huid. De pH-waarde van de lotion ligt dicht bij de pH-waarde van de huid. Als de pH-waarde van de huid niet stabiel blijft, verzwakt de natuurlijke beschermlaag en daardoor droogt het huid sneller uit. De paardenmelk lotion zorgt ervoor dat het huid beter vocht kan vasthouden en er is minder kans op uitdroging van de huid. De paardenmelkproducten van Sanvita zijn daarom pH-neutraal.

Lotion parabenen vrij

Al onze paardenmelkproducten zijn parabenen vrij, dus ook de natuurlijke paardenmelk lotion. Parabenen zijn chemische stoffen. Deze hebben eigenschappen die ervoor zorgen dat de cosmeticaproducten voor een langere tijd bewaard kunnen worden. Parabenen kunnen in sommige gevallen een allergische reactie veroorzaken. De paardenmelkproducten van Sanvita bevatten biologische natuurlijke ingrediënten. Onze paardenmelkproducten zijn parabenen vrij en bevatten geen synthetische toevoegingen. Onze producten zijn gemiddeld een half jaar houdbaar.

Klik hier voor ons complete assortiment natuurlijke lotions, crèmes en andere cosmetica.

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »