• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk bij Colitis Ulcerosa

Mensen die last hebben weten dat diarree een van de symptomen zijn. Helaas zijn er veel meer klachten en verschijnselen die bij deze darmziekte colitis ulcerosa horen. De klachten kunnen per persoon verschillen. Deze klachten komen al maanden voor, voordat er een diagnose wordt vastgesteld.

Colitis ulcerosa komt eerst voor in de endeldarm en breidt zich uit door de dikke darm, afhankelijk van wat er precies ontstoken en in wat voor mate de ontstekingen zijn.

Volgende symptomen kunnen ontstaan: diarree, bloed en slijm bij de ontlasting, lichte buikpijn tot heftige krampen, pijnlijke anus, koorts, verlies van eetlust en vermoeidheid. Deze klachten hoeven niet altijd aanwezig te zijn, kunnen ook even wegblijven. Als de klachten langdurig blijven aanhouden, kan het colitis ulcerosa zijn.

Wat te doen bij colitis ulcerosa?

Gelukkig bestaan er ook middelen wat wel een goede werking kan hebben bij colitis ulcerosa. Het natuurlijke middel is paardenmelk.

Wat doet paardenmelk bij colitis ulcerosa? Bij ziekte colitis ulcerosa werken de darmen niet goed. In paardenmelk zit meer dan 40 vitaminen en mineralen. Deze vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat de darmflora wordt hersteld.

Als de darmflora weer goed op gang komt, kan dit zorgen voor dat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Dit zorgt ervoor dat het niet meer uit in ziekte colitis ulcerosa.

Paardenmelk voor colitis ulcerosa

Paardenmelk zorgt voor een rustige darmflora waarbij alle goede bacteriën op een juist niveau worden gebracht. Ook bij obstipatie heeft paardenmelk een gunstige uitwerking. 

Met paardenmelk wordt de darmflora geholpen goed te functioneren, nemen ontstekingswaarden af en wordt het lichaam op een natuurlijke manier geholpen.

Gebruik van paardenmelk bij colitis ulcerosa

Bij colitis ulcerosa is het gebruik van paardenmelk een goed natuurproduct met bijzondere eigenschappen. Door de paardenmelk gedroogd te verpakken is het sterk geconcentreerd. Op deze manier kan het eenvoudig door de vla of yoghurt gemengd worden.

De meeste mensen nemen paardenmelk capsules. De eerste drie maanden moeten er vijf per dag van ingenomen worden. Je bouwt het rustig op van 1 capsule naar 5 capsules per dag. Dag 1: 1 capsule, dag 2: 2 capsules enzovoort.

Deze capsules bevatten dezelfde ingrediënten als de paardenmelk poeder.

Paardenmelk poeder voor één maand

 

natuurlijk middel tegen Colitus Ulcerosa

Paardenmelk capsules voor drie maanden

 

Schema paardenmelk voor alle leeftijden: 

Paardenmelk capsules:
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

Paardenmelkpoeder:
Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet.

Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend.

De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden, en hoeven niet verdeeld te worden over de dag.

Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Verzenden en bezorgen van onze paardenmelk producten

Wij doen je bestelling zorgvuldig inpakken. Als je de bestelling voor 23:00 uur plaatst, wordt het dezelfde dag nog gratis verzonden.