• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk Amersfoort

   

 

Bijna iedere dag bezorgen wij aan verschillende klanten en therapeuten paardenmelk in Amersfoort  en omgeving. Ben je op zoek naar paardenmelk in Amersfoort? Ons assortiment paardenmelk bestaat uit verschillende soorten producten. Afhankelijk van wat je klachten zijn (als je die hebt natuurlijk), is paardenmelk een effectief natuurproduct. Paardenmelk is een uniek natuurproduct wat van zichzelf geen bijwerkingen kent, behalve als je allergisch bent voor lactose. In de puurste vorm wordt het door het lichaam gezien als energiebooster en hulp bij tal van fysieke ongemakken, zoals huidklachten, darmklachten, longklachten en hart- en vaatziekten.

Wat het meeste gebruikt wordt zijn de paardenmelk capsules, maar je kan ook paardenmelk poeder innemen. Ook hebben wij cosmeticaproducten op basis van paardenmelk.

Hier vind je alle producten.

​Paardenmelk online kopen

Paardenmelk kun je online kopen wat je eenvoudig en snel via onze webshop kan bestellen. Bestel je je producten op werkdagen vóór 23:00 uur, dan wordt het de volgende werkdag al gratis thuisbezorgd in of rond Amersfoort. Je kunt je bestelling veilig online afrekenen met diverse betaalmethoden.

paardenmelk kopen amersfoort

Paardenmelk bij verschillende aandoeningen

Paardenmelk wordt voor verschillende aandoeningen gebruiken. Bij tal van klachten helpt paardenmelk het lichaam te herstellen, versterken of te presteren. Zo helpt paardenmelk het lichaam aan een gezonde huid, een gezonde darmflora en gezonde luchtwegen en longen. Alle klachten die horen bij deze verschillende onderdelen kunnen met paardenmelk bestreden worden. Waar helpt paardenmelk bij? Lees in het overzicht hier.

Het gebruik van paardenmelk

Paardenmelk moet je minimaal drie maanden innemen. Voor kinderen hebben wij losse poeder en voor oudere kinderen en volwassenen paardenmelk capsules. In beide producten zit dezelfde paardenmelk op natuurlijke basis. Je begint met één capsule per dag. Dit bouw je in vijf dagen op tot vijf capsules per dag. Je neemt elke dag vijf capsules tegelijk in op een vast moment van de dag, bijvoorbeeld bij het ontbijt of het avondeten. Paardenmelkpoeder meng je door lauw water of door de vla en hier neem je drie theelepels per dag van in. Na drie maanden bouw je het gebruik langzaam af.

Bij huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis raden wij aan om ook de lotion op basis van paardenmelk te gebruiken. Dan wordt de huid van binnenuit en buitenaf perfect gevoed en heb je sneller resultaat. 

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending in heel Nederland.