Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Interview De Stentor

23 Nov 2017
door Sanvita Healthy

​Resultaten met paardenmelk

Wetenschappelijk is het niet bewezen, maar de Nunspeetse Sandra Bonestroo en haar klanten weten het zeker: Paardenmelk helpt mensen van allerlei klachten af. 

​Het is een middel waar Sandra Bonestroo uit Nunspeet niet aan had gedacht, maar de resultaten zijn 'ongelooflijk'. Ze helpt met haar paardenmelk producten mensen van onder andere hooikoortsklachten af. 

​''Ik gebruik nu twee maanden de paardenmelk capsules en ik ben er heel blij mee'' ​verteld klant Willemijn van de Streek. ​''Ik heb al zes jaar lang de hele zomer last van hooikoorts en nu is het bijna weg. Ik voel mij ook stukken beter en ben minder moe. Eigenlijk wilde ik het niet proberen, omdat ik al zoveel natuurlijke middelen had gebruikt, maar het werkt echt''. 

​De website Sanvita.nl, waar Bonestroo de paardenmelk producten verkoopt, is nu een jaar online. Er vliegen wekelijks zo'n vijftig bestellingen de deur uit. Naast allergieën, helpt paardenmelk ook bij tal van andere aandoeningen, zoals eczeem. Al van jongs af aan had Bonestroo zelf last van eczeem. ​"Ik heb veel geld uitgegeven aan zalfjes en behandelingen, maar niets hielp.'' Toen haar zoontje ook last van eczeem kreeg, ging ze opzoek naar alternatieve middelen. ​"Eerst geloof je niet dat paardenmelk zal helpen. Maar na 3 maanden was het over en heb ik er nooit meer last van gehad.''

​De werking van paardenmelk is nog niet wetenschappelijk bewezen en dat is misschien ook de reden waardoor het product voor veel mensen onbekend is. ​''De zalfjes en neussprays werken tijdelijk en verlichtend''​ zegt Bonestroo.

​"De paardenmelk zorgt ervoor dat je de oorzaak van je klachten aanpakt.'' ​Je kunt de paardenmelk slikken in capsules of in poedervorm, maar je kan het tegelijk ook opsmeren als lotion. ​''Om van alle klachten af te zijn, moet je minimaal 3 tot 4 maanden, elke dag de paardenmelk innemen. In paardenmelk zitten veel vitaminen en mineralen die zorgen voor een gezonde darmflora die alle afvalstoffen afvoert. Je moet even investeren maar dan hoef je nooit meer naar de drogist om neusspray of pilletjes te halen.'' 

Krantenartikel sanvita.nl paardenmelk

​Hier vind je de link naar het krantenartikel in Nunspeet.nu. Het artikel is geschreven door Shanon van den Ancker en gepubliceerd op 29 juni 2017.

paardenmelk interview sandra bonestroo

   

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »