Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Natuurlijk middel tegen eczeem: Paardenmelk

18 Nov 2017
door Sanvita Healthy

Eczeem behandelen met medicijnen is altijd een lange weg, met veel tegenslagen. Via de dokter, dermatoloog en huidspecialist kom je in een lang traject van het achterhalen van de soort allergie tot het testen van verschillende medicijnen.

De afgelopen jaren zijn er in Nederland steeds meer mensen andere middelen gaan proberen, omdat de traditionele middelen van de huisarts meestal niet of niet lang genoeg helpen. Er zijn veel natuurlijke huismiddeltjes beschreven op internet die eventueel kunnen helpen tegen eczeem. De vraag is of deze wel echt werken. De meeste middelen zijn een goed ntuurlijk middel tegen de gevolgen, maar helaas werken deze middelen tijdelijk en lossen niet het probleem en oorzaak op.

Je hebt ook een natuurlijk middel tegen eczeem te koop bij de drogisterij of een gezondheidswinkel, zijn deze echt 100% natuurlijk? Helaas zitten hier ook vaak stofjes in wat geïrriteerd kan zijn voor je huid, denk hierbij bijvoorbeeld aan zalfjes tegen eczeem. De zalfjes kunnen tijdelijk helpen of het geeft een stukje verlichting, maar lost het probleem niet op.

 

Natuurlijke middelen tegen eczeem op een rijtje:

  • Kokosolie: voelt vettig aan, werkt tijdelijk tegen jeuk met een paar keer per dag insmeren.
  • Aloë Vera: smeert niet uit, trekt niet snel in, paar keer per dag insmeren, lost het probleem bij de oorzaak niet op, werkt tijdelijk.
  • Himalaya zout: je bent veel tijd kwijt om het op je huid aan te brengen, werkt tijdelijk, lost het probleem bij de oorzaak niet op.
  • Zout/magnesium bad: het kost veel tijd, werkt tijdelijk, lost het probleem bij de oorzaak niet op.

Uit ervaring werken alle middelen tijdelijk. De oplossing word niet beschreven. Uiteindelijk zijn het allemaal natuurlijke middelen van buitenaf. De oorzaak wordt daarmee niet aangepakt.

Deze middelen zorgen voor een vermindering van de klachten, vooral gericht op de gevolgen van eczeem. Maar laten we de oorzaak eens bekijken. Die licht namelijk niet in de huid. Dat is het symptoom. De oorzaak van eczeem ligt bij de darmflora. Als deze is verstoort werkt het niet optimaal en kan je lichaam je huid niet goed genoeg verzorgen.

 

Één natuurlijk middel tegen de oorzaak van eczeem

Één natuurlijk middel tegen eczeem wat de oorzaak aanpakt is paardenmelk. Daarom zijn de laatste jaren steeds meer mensen met eczeem en andere huidaandoeningen paardenmelk gaan gebruiken, en met resultaat! Al in de oudheid van de Griekse en Russische volkeren, en in de oude oorlogsvoering werd paardenmelk gebruikt voor kracht, energie en de gezondheid. Toen al wisten de mensen dat paardenmelk goed was voor het lichaam. Ze wisten nog niet waarom en hoe dat kwam, maar gebruikten het voor allerlei kwalen en aandoeningen, maar ook als preventief middel voor een sterk en gezond lichaam.

 

Paardenmelk tegen eczeem

Het natuurlijke middel paardenmelk zorgt ervoor dat de oorzaak word aangepakt. Eczeem is een aandoening wat veel voorkomt. Iedereen kent de zalfjes wel van de drogisterijen en gezondheidswinkels. Er zijn ook veel mensen die al jarenlang bij de dokter, dermatoloog of een huidtherapeut komen zonder een effectieve oplossing gevonden te hebben. Wat je dan voorgeschreven krijgt is bijvoorbeeld een hormoonzalf of lichttherapie en iedereen weet hoe slecht het is voor je huid. In de meest gevallen is dat voor heel veel mensen de oplossing.

Gelukkig is er paardenmelk. Door de goede en unieke werking van paardenmelk, word het steeds meer bekend. Voor iedereen is dit natuurlijke middel te gebruiken. Van baby tot volwassenen. Dit natuurlijke middel tegen eczeem heeft een unieke samenstelling. Paardenmelk is te vergelijken met moedermelk. Paardenmelk zit vol met vitamine en mineralen. Door de unieke samenstelling zorgt paardenmelk ervoor dat de darmflora word aangepakt. Doordat de darmflora word herstelt, kunnen de afvalstoffen uit onze lichaam worden afgevoerd. Dat uit zich dan niet meer in eczeem, hooikoorts of astma. Bekijk hier waar paardenmelk nog meer tegen werkt.
Paardenmelk zorgt ervoor dat je  veel minder of geen last meer hebt van jeuk, droge huid, schilfering, rode bultjes etc.

 

Paardenmelk innemen bij eczeem

Het is erg belangrijk dat paardenmelk elke dag wordt ingenomen. Paardenmelk is een natuurlijk middel tegen eczeem dat tijd nodig heeft om in het lichaam op te nemen. Wij raden daarom aan om paardenmelk minimaal 3 maanden te gebruiken. Na deze periode kun je het gebruik rustig afbouwen. Paardenmelk kun je innemen in poedervorm of capsules.

 

Paardenmelk lotion tegen eczeem

De paardenmelk lotion, een natuurlijk middel tegen eczeem op basis van paardenmelk, zorgt ervoor dat je huid gevoed word. Het smeert erg fijn en trekt bijna direct in. De paardenmelk lotion voelt niet vettig aan. Mensen met eczeem raden we aan om paardenmelk in te nemen en de paardenmelk lotion te gebruiken. Dit zorgt voor een snelle werking, van binnen en van buiten. Klik hier voor paardenmelk bodylotion.

 

Paardenmelk bij eczeem behandelen

Paardenmelk blijkt een goed natuurproduct bij eczeem behandelen met een natuurlijk middel. De samenstelling van paardenmelk zorgt voor een gunstig effect. Paardenmelk werkt vanuit de darmflora aan een gezonde huid en zal de vitaminen en mineralen die het lichaam te kort heeft aanvullen. In paardenmelk zitten meer dan 40 verschillende soorten vitaminen en mineralen. De samenstelling lijkt het meeste op moedermelk. Hierdoor heeft paardenmelk zo’n gunstige werking op het menselijke lichaam.

Wil je eczeem behandelen met dit natuurproduct, moet je 3 maanden 5 capsules per dag innemen, op een vast moment van de dag. In combinatie met paardenmelk lotion zie je nog sneller resultaat. Doordat het een natuurproduct is, is het belangrijk de 3 maanden vol te maken. Daarna kun je het gebruik afbouwen tot 1 of 2 capsules per dag of naar helemaal niets meer. Bij psoriasis is een duur van 4 maanden aan te raden. In vergelijking met de verschillende eczeem behandelingen is psoriasis een heftigere vorm. 

 

Paardenmelk bestellen

Bestel je paardenmelk product tegen eczeem vandaag nog. Bij bestellingen voor 17:00 uur heb je het de volgende werkdag in huis. Bij bestellingen van meer dan € 60,- zijn de verzendkosten gratis!

Wil je weten welk product je het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op. Er kan gebeld worden naar 06-23379907 of stuur gerust een berichtje via WhatsApp. Doorgaans beantwoorden wij berichten via WhatsApp en e-mail binnen een paar uur.  

 

Bestel hier met korting:

Klik hier: Paardenmelk capsules voor 3 maanden

Klik hier: Paardenmelk poeder voor 1 maand

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »