Winkelmandje(0 Producten)
Geen producten gevonden

Natuurlijk middel tegen eczeem: Paardenmelk

6 Jan 2021
door Sanvita Healthy

Heb je last van eczeem en ben je toe aan iets wat wel werkt?

Eczeem behandelen met medicijnen is altijd een lange weg, met veel tegenslagen. Via de dokter, dermatoloog en huidspecialist kom je in een lang traject van het achterhalen van de soort allergie tot het testen van verschillende medicijnen.

Iedereen kent de zalfjes wel van de drogisterijen en gezondheidswinkels. Wat je dan voorgeschreven krijgt is bijvoorbeeld een hormoonzalf of lichttherapie en iedereen weet hoe slecht het is voor je huid.

Er zijn veel natuurlijke huismiddeltjes beschreven op internet die eventueel kunnen helpen tegen eczeem. De vraag is of deze wel echt werken. De meeste middelen zijn een goed natuurlijk middel tegen de gevolgen, maar helaas werken deze tijdelijk en lossen niet de oorzaak op.

Je hebt ook een natuurlijk middel tegen eczeem te koop bij de drogisterij of een gezondheidswinkel, zijn deze echt 100% natuurlijk? Helaas zitten hier ook vaak stofjes in wat geïrriteerd kan zijn voor je huid, denk hierbij bijvoorbeeld aan zalfjes tegen eczeem. De zalfjes kunnen tijdelijk helpen of het geeft een stukje verlichting, maar lost het probleem niet op.

Mijn ervaring met natuurlijke middelen tegen eczeem op een rijtje:

  • Kokosolie: voelt vettig aan, werkt tijdelijk tegen jeuk met een paar keer per dag insmeren.
  • Aloë Vera: smeert niet uit, trekt niet snel in, paar keer per dag insmeren, lost de oorzaak niet op, werkt tijdelijk.
  • Himalaya zout: je bent veel tijd kwijt om het op je huid aan te brengen, werkt tijdelijk, lost de oorzaak niet op.
  • Zout/magnesium bad: het kost veel tijd, werkt tijdelijk, lost de oorzaak niet op.

Uit ervaring werken alle middelen tijdelijk. Deze middelen zorgen voor een vermindering van de klachten, vooral gericht op de gevolgen van eczeem.

Maar laten we de oorzaak eens bekijken. De oorzaak zit niet in je huid, maar de oorzaak van eczeem ligt bij de darmflora en je weerstand. Als deze is verstoort kan je lichaam je huid niet goed genoeg verzorgen.

Één natuurlijk middel tegen de oorzaak van eczeem

Één natuurlijk middel tegen eczeem wat de oorzaak aanpakt is paardenmelk. In capsules. Daarom zijn de laatste jaren steeds meer mensen met eczeem en andere huidaandoeningen paardenmelk gaan gebruiken, en met resultaat!

Paardenmelk capsules tegen eczeem

Het natuurlijke middel paardenmelk zorgt ervoor dat de oorzaak word aangepakt. In de meest gevallen is dat voor heel veel mensen de oplossing.

Door de goede en unieke werking van paardenmelk, word het steeds meer bekend. Voor iedereen is dit natuurlijke middel te gebruiken, van baby tot volwassenen. Dit natuurlijke middel tegen eczeem heeft een unieke samenstelling. Paardenmelk capsules zitten vol met vitamine en mineralen. Door de unieke samenstelling zorgt paardenmelk ervoor dat de darmflora word aangepakt.

Doordat de darmflora word herstelt, kunnen de afvalstoffen uit onze lichaam worden afgevoerd en de huid op de goede manier gevoed wordt. Paardenmelk zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van jeuk, droge huid, schilfering, rode bultjes etc.

Het is erg belangrijk dat je paardenmelk capsules drie maanden inneemt, met een dosering van vijf capsules per dag, allemaal tegelijk. Paardenmelk is een natuurlijk middel tegen eczeem dat tijd nodig heeft om in het lichaam op te nemen. De meeste mensen boeken na twee weken al resultaat! Na drie maanden kun je het gebruik rustig afbouwen en stoppen. Nu kan je lichaam het zelf!

Paardenmelk lotion tegen eczeem

De paardenmelk lotion, een natuurlijk middel tegen eczeem op basis van paardenmelk, zorgt ervoor dat je huid gevoed wordt van buitenaf. Het smeert erg fijn en trekt bijna direct in. De paardenmelk lotion voelt niet vettig aan. Mensen met eczeem raden we aan om paardenmelk capsules in te nemen en de paardenmelk lotion te gebruiken. Dit zorgt voor een snelle werking, van binnen en van buiten. Klik hier voor paardenmelk bodylotion.

Paardenmelk bij eczeem behandelen

Paardenmelk blijkt een goed natuurproduct bij eczeem behandelen met een natuurlijk middel. De samenstelling van paardenmelk zorgt voor een gunstig effect. Paardenmelk werkt vanuit de darmflora aan een gezonde huid en zal de vitaminen en mineralen die het lichaam te kort heeft aanvullen. In paardenmelk zitten meer dan 40 verschillende soorten vitaminen en mineralen. De samenstelling lijkt het meeste op moedermelk. Hierdoor heeft paardenmelk zo’n gunstige werking op het menselijke lichaam.

Wil je eczeem behandelen met dit natuurproduct, moet je 3 maanden 5 capsules per dag innemen, op een vast moment van de dag. In combinatie met paardenmelk lotion zie je nog sneller resultaat. Doordat het een natuurproduct is, is het belangrijk de 3 maanden vol te maken. Daarna kun je het gebruik afbouwen tot 1 of 2 capsules per dag of naar helemaal niets meer. Bij psoriasis is een duur van vier maanden aan te raden. In vergelijking met de verschillende eczeem behandelingen is psoriasis een heftigere vorm. 

Bestel hier met korting:

Klik hier: Paardenmelk capsules voor drie maanden met 20% korting!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »