• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk tegen eczeem

Al vele jaren is paardenmelk tegen eczeem voor veel mensen een natuurlijke en enige oplossing. Hieronder leggen we uit wat eczeem is en waarom paardenmelk een bijdrage kan leveren aan het herstel van je huid en de verzorging van je lichaam.
€197,10 €148,50
+
-25%
Eczeem Programma
Eczeem Programma
€267,00 €199,45
+
-32%
Huidverzorging Voordeelpakket
€109,60 €74,90
+

Paardenmelk tegen eczeem

Paardenmelk tegen eczeem is een effectief natuurproduct. Eczeem is één van de huidklachten waarbij paardenmelk capsules een bijdrage kunnen leveren aan het herstel van de huid en het voorkomen van meer eczeem. Het komt in alle leeftijdscategorieën voor. Eczeem is te herkennen aan rode plekken of een jeukende huid, pigmentveranderingen en schilferige plekken op de huid. Eczeem wordt veroorzaakt door een (allergische) ontstekingsreactie.

Er bestaan veel middelen tegen eczeem. De drogisterijen verkopen zoveel tegen een droge huid, dat we niet meer weten wat nou echt werkt. Deze middelen tegen eczeem werken vaak iets verzachtend, maar gaat het over?

Nee, de oorzaak wordt niet aangepakt, maar de gevolgen. Via de dokter, dermatoloog en huidspecialist kom je in een lang traject van het achterhalen van de soort allergie tot het testen van verschillende medicijnen. Ook deze behandelingen pakken niet oorzaak aan, maar de gevolgen.

De oorzaak ligt vaak bij slecht functionerende darmen. Hier hoef je verder niets van te voelen, maar als de darmflora verstoord is kunnen de afvalstoffen niet uit het lichaam worden afgevoerd en uit dit zich in huidklachten zoals eczeem of psoriasis.

Als gevolg van alle zalfjes, lotions en crèmes van de doctoren of drogisterijen is de huid dunner en gevoeliger geworden.

Sanvita paardenmelk capsules is een goed, natuurlijk en langdurig werkend alternatief. Dit product zorgt bij veel mensen voor een hele verandering. Doordat paardenmelk capsules niet het gevolg, maar de oorzaak aanpakt hebben veel mensen er baat bij. Het zorgt ervoor dat de darmflora weer goed gaat werken, zodat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

paardenmelk tegen eczeem sanvita

Verschillende soorten eczeem: 

Er bestaan verschillende soorten eczeem. We zien veel verschillende soorten eczeem voorbij komen en krijgen daarom de vraag of paardenmelk capsules werken tegen alle soorten eczeem.

Dat klopt, alle allergieën komen van binnenuit, daarom raden we aan om de oorzaak aan te pakken i.p.v. het gevolg. Dit helpt tijdelijk, maar je komt er niet vanaf. Lees daarom meer over paardenmelk capsules tegen eczeem.

Paardenmelk bij eczeem

Paardenmelk in onze capsules zijn 100% natuurlijk. Het bevat meer dan 40 vitaminen en mineralen. Het komt daarom niet overeen met koemelk, maar met moedermelk. Het werkt bij duizenden mensen met eczeem en veel gebruikers kent géén nare bijwerkingen.

Door de veelheid aan afweerstoffen in paardenmelk capsules, helpt het bij de opbouw van het afweersysteem, het helen van de huid en het bevorderen van vitaliteit.

Als het probleem volledig is aangepakt, hoef je dus ook niet meer te smeren of naar een dermatoloog te stappen. Gemiddeld genomen ben je met drie maanden van je eczeem af.

paardenmelk tegen eczeem

Sanvita paardenmelk capsules

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder. Deze zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord.

Paardenmelk capsules voor drie maanden

Voor kinderen is paardenmelk in poedervorm een uitkomst. Zuigelingen vanaf vier weken mogen dit natuurlijke middel al gebruiken. Paardenmelk wordt ook gebruikt bij koemelkallergie. Hier vind je meer informatie over paardenmelk bij koemelkallergie.

Gebruik van paardenmelk tegen eczeem

Wil je graag van je eczeem afkomen? Eén regel telt bij het innemen van paardenmelk capsules: Je moet het consequent gebruiken, dus niet een dag overslaan. Je bouwt het rustig op van één capsule naar vijf capsules per dag.

Dag 1: 1 capsule
Dag 2: 2 capsules
Dag 3: 3 capsules 
Dag 4: 4 capsules
Dag 5: 5 capsules

De dosering van vijf capsules houd je dan gedurende drie maanden aan.

 

Voor het beste resultaat adviseren wij minimaal drie maanden in te nemen. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden, hoeft dus niet verdeeld over de dag.

Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Blijf wel de drie maanden volmaken. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend.

Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Ook zijn er huidverzorgingsproducten op basis van paardenmelk, zoals deze huidvriendelijke producten. Hiermee ga je de jeuk tegen en met paardenmelk tegen eczeem verzorg je je huid op een huidvriendelijke manier. 

paardenmelk tegen eczeem

Voordeelpakket huidverzorging met paardenmelk tegen eczeem.