• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Shampoo voor psoriasis

-21%
Huidverzorging Voordeelpakket
€88,60 €69,90
+
€179,10 €143,55
+

Shampoo voor psoriasis

Psoriasis shampoo  

Psoriasis is een chronische huidaandoening en komt in Nederland veel voor. Alleen al in ons land hebben zo’n 300.000 mensen last van psoriasis. De naam psoriasis komt van het Griekse woord ‘psore’ dat betekent schub.

Psoriasis wordt vaak gekenmerkt door rode, dikke schubachtige huidschilfers. Deze aandoening is niet besmettelijk al denken veel mensen van wel. 

Er bestaan veel verschillende vormen van psoriasis:

Psoriasis vulgaris

Deze plekken komen vooral voor op de ellebogen, knieën en op de rug boven de billen. De meeste mensen hebben deze vorm van psoriasis.

Psoriasis inversa

Bij deze vorm van psoriasis zitten de plekken in de lichaamsplooien en wordt daarom vaak verward met zogenaamde smetplekken.

Psoriasis capitis

Bij psoriasis inversa zitten de plekken op de behaarde hoofdhuid, vooral op het voorhoofd en achter de oren. Deze vorm van psoriasis is bijna niet te onderscheiden van Seborroïsch eczeem. Dit veroorzaakt veel jeuk en schilfers. Paardenmelk shampoo kan hier veel baat bij hebben. Hieronder lees je meer over paardenmelk shampoo bij psoriasis.

Psoriasis 

Bij deze vorm zien we druppelgrote plekjes verspreid over het lichaam. Deze plekken zijn niet opgezet zoals bij de vulgaris-vorm. De eerste plekken doen zich meestal in de kinder- of pubertijd voor.         

Psoriasis unguum

Bij psoriasis unguum zien we putjes, geelbruine verkleuring van de nagels.

Psoriasis palmoplantaris

Bij de vorm psoriasis palmoplantaris zien we plekken op de handpalmen en voetzolen.

Psoriasis arthropathica

De gewrichten zijn rood, opgezwollen pijnlijk en voelen warm aan. Ook ervaren patiënten meer invloed van het weer.

Psoriasis kan bij iedereen optreden, vooral bij mensen die er aanleg voor hebben. Dit begint vaak in de puberteit, maar kan eigenlijk op elke leeftijd.

Er speelt ook een erfelijke rol bij psoriasis. Als een vader of moeder psoriasis heeft, dan heeft een kind 10 procent meer kans om ook last te krijgen van deze huidaandoening. Als beide ouders psoriasis hebben is de kans zelfs 50 procent.

Natuurmiddel tegen psoriasis: paardenmelk capsules

Er bestaan veel middelen tegen psoriasis wat de symptomen kunnen verlichten. Gelukkig bestaat er ook een natuurlijk middel wat bij veel gebruikers mag werken en waar ze ook echt baat bij hebben.

Dit middel is ook nog eens een natuurproduct: paardenmelk capsules. Hieronder vertellen we meer over paardenmelk bij psoriasis.

Paardenmelk shampoo bij psoriasis

Psoriasis komt het meeste voor op de hoofdhuid. Het is een ontstekingsziekte en komt vooral voor bij volwassenen. Psoriasis veroorzaakt een schilferige huid en vooral jeuk. De echte oorzaak is nog niet bekend. Paardenmelk shampoo kan goed helpen bij psoriasis op hoofdhuid. 

Deze shampoo zorgt ervoor dat je huid snel hersteld en geen last meer hebt van schilfers op je hoofdhuid. De shampoo breng je op nat haar dun aan en verzorgd de hoofdhuid op een natuurlijke manier. De werking dringt diep door en helpt ook de haarzakjes gezond te houden. 

 

shampoo tegen psoriasis

Paardenmelk capsules bij psoriasis

Paardenmelk is een alternatief hulpmiddel bij het bestrijden van psoriasis. Veel gebruikers van paardenmelk bij psoriasis hebben er baat bij.

Omdat paardenmelk veel verschillende eiwitten, vitamines en een laag percentage vet bevat, heeft het een gunstige werking op het immuunsysteem.

Hierdoor wordt de psoriasis van binnenuit bestreden. Paardenmelk zorgt ervoor dat de darmflora goed gaat werken, zodat de afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd kunnen worden.

Doordat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd én alle vitamines en mineralen optimaal aanwezig zijn, uit zich het bijvoorbeeld niet meer in psoriasis, eczeem, hooikoorts of astma. Het innemen van paardenmelk is zeker het proberen waard.

Paardenmelk capsules zijn 100% natuurlijk en geschikt voor jong en oud.

Voor een effectief resultaat is het goed om paardenmelk minimaal drie maanden te gebruiken en de huid van buitenaf te verzachten met onze paardenmelk lotion.