• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijk middel bij bronchitis

Bronchitis kennen we in twee vormen, namelijk acute bronchitis en chronische bronchitis. In je longen zitten kleine vertakkingen, dat zijn de bronchiën. Aan deze kleine vertakkingen zitten de zogeheten longblaasjes. De longblaasjes zorgen ervoor dat er genoeg zuurstof in je lichaam wordt opgenomen.

Bij een bronchitis zijn de vertakkingen van de luchtwegen ontstoken door een bacterie of een virus. Hierdoor komt er veel minder zuurstof in het lichaam. Ook vreet de ontsteking veel energie.

Doordat de bronchiën is bekleed met slijmvlies, gaan deze meer slijm produceren wanneer deze ontstoken is.

Een natuurlijk middel tegen bronchitis zorgt voor een behandeling van binnenuit.

Oorzaak van bronchitis

Acute bronchitis ontstaat meestal na een griep of een verkoudheid. De weerstand is dan laag en de bacteriën maken veel kans. Als de bacteriën of het virus in de bronchiën zijn binnengedrongen, raakt de wand van de bronchiën geïrriteerd.

Chronische bronchitis komt vaak voor bij mensen die roken. Volgens sommige onderzoeken bij mensen met chronische bronchitis is bij 90% de oorzaak roken of langdurig gerookt te hebben. De ingeademde lucht van de sigaret bevat een chemische stof die vrijkomt bij de verbranding van het papier en het tabak. Hierdoor raken de bronchiën ontstoken.

Natuurlijk middel tegen bronchitis

Symptomen van acute bronchitis

De symptomen van acute bronchitis zijn:

  • Veel en aanhoudend hoesten
  • Langdurig vermoeid, ook zonder extra inspanning
  • Koorts kan ook voorkomen als je bronchitis hebt
  • Piepende ademhaling
  • Benauwdheid door te weinig zuurstof
  • Drukkend gevoel op de borst
  • Slijm ophoesten

Acute bronchitis voorkomen

Een natuurlijk middel bij bronchitis gebruiken is fijn, echter is voorkomen beter dan genezen. Bronchitis voorkomen kun je doen door regelmatig je handen te wassen. Gezond eten, genoeg drinken en stoppen met roken is ook van groot belang.

Hierdoor heb je minder kans op bacteriën in je luchtwegen en ontstaan er minder snel ontstekingen. Door een gezonde levensstijl is je weerstand op peil en is je lichaam makkelijker bestand tegen bronchitis.

Behandeling bij bronchitis

Bij acute bronchitis is het goed een natuurlijk middel in te nemen tegen bronchitis. Dat ondersteund de weerstand van het lichaam, de vermindering van de ontsteking. Na enkele dagen voel je al resultaat en na twee weken verdwijnt bij de meeste mensen de ontsteking uit het lichaam.

Het wegnemen van of iets innemen tegen hoest is onverstandig, omdat hoesten juist de ziekmaker en het slijm verwijdert.

Bij chronische bronchitis worden vaak luchtweg en ontstekingsremmers voorgeschreven door je arts of longspecialist.

De luchtwegverwijders zorgen ervoor dat de longen weer opengaan. Hierdoor komt het zuurstof beter in de longen en daardoor heb je minder last van benauwdheid.

Natuurlijk middel tegen bronchitis

Een natuurlijk middel bij bronchitis met resultaat? Neem paardenmelk capsules in! Dit middel is algemeen bekend in andere landen, omdat het daar zelfs wetenschappelijk bewezen is.

De capsules hebben de functie van een natuurlijke luchtwegverwijders en werken effectief tegen longklachten. Paardenmelk capsules als natuurlijk middel tegen bronchitis werken bij veel mensen ook bij astma, kinkhoest en hooikoorts.

Paardenmelk capsules bij bronchitis

Paardenmelk capsules zorgt voor een ontstekingsremmende werking. Paardenmelk bevat meer dan 40 verschillende soorten vitaminen, mineralen, sporenelementen en enzymen die kunnen zorgen voor een gezonde darmflora.

Als de darmflora goed werkt, kan het lichaam de afvalstoffen afvoeren en gezonde stoffen weer opnemen.

Dit resulteert in een optimale verzorging voor je longblaasjes. Hierdoor wordt de virus uit het lichaam verwijderd.

paardenmelk bij bronchitis bestellen

Bestel hier voor drie maanden paardenmelk capsules tegen bronchitis

Werking van paardenmelk capsules bij bronchitis

Paardenmelk is verkrijgbaar in handige capsules. De capsules werken als natuurlijk middel tegen bronchitis vanuit de darmen, dus kan zijn dat deze er even aan moeten wennen. Voor volwassenen is de dosering vijf capsules per dag. Je begint met één capsule de eerste dag, twee capsules de tweede dag en zo door tot de vijfde dag.

Voor kinderen maak je de capsules open en gebruik je de poeder. Deze geef je met een toetje of gemengd met lauw water.

Regeneratie van longcellen (herhaaldelijke vernieuwing) is bij volwassen mensen veel minder dan bijvoorbeeld huidcellen. Huidcellen leven gemiddeld ongeveer een maand. Na deze tijd heb je weer een nieuwe huid.

Longcellen daarentegen stoppen met het vernieuwingsproces nadat de longen in de pubertijd zijn volgroeit. Door een maximale vitaliteit van het bloed te bereiken, zorgen stamcellen langzaam voor vernieuwing.

Paardenmelk poeder zorgt voor een natuurlijke opbouw van weerstand, bloedwaardes, leverfunctie en darmflora. Deze combinatie en aanpak van diverse organen is belangrijk om zo door het hele lichaam bronchitis tegen te gaan en het energieniveau weer op te bouwen.

Voor een goed resultaat en langdurige weerstand tegen bronchitis is het aangeraden paardenmelk capsules drie maanden in te nemen.

Paardenmelk bestellen

Bestel je op werkdagen je paardenmelk capsules voor 23:00 uur, dan versturen wij dezelfde dag je bestelling. Via email houden we je op de hoogte van de moment van bezorging.

Gratis thuisbezorgd in Nederland.