• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Weerstand na corona opbouwen

Weerstand opbouwen na corona is een van de belangrijkste dingen als je corona hebt gehad. Vooral bij corona virussen zoals Covid is je weerstand enorm belangrijk. Om besmetting van virussen te voorkomen is het geen luxe een goede weerstand te hebben. Echter is elk virus anders en is je immuunsysteem niet tegen elk virus opgewassen.

De wereldwijde ervaring leert dat mensen met een fit en gezond lichaam minder kans hebben op besmetting en als ze besmet raken minder klachten hebben. Ook zijn ze sneller hersteld van corona.

Groepen die een verhoogd risico vormen zijn de mensen met:

  • Chronische long- en luchtwegproblemen
  • Chronische hartklachten
  • Diabetes of andere insuline gerelateerde ziekten
  • Nierziekte
  • Hiv-infecties
  • Leverziekte
  • Overgewicht
  • Gemiddeld boven de 70 jaar zijn
  • Altijd al een lagere weerstand hadden of gevoelig zijn voor infecties en ziekten

Wat doet Covid met je weerstand?

Door een besmetting met Covid-19 zorgen de witte bloedlichaampjes voor een afweerreactie. Dat is de werking van een gezond immuunsysteem. Echter, de virusdeeltjes van Covid-19 hebben ze nog niet eerder gedetecteerd, roept om hulp en delen van de cel worden uit zichzelf inactief.

Dat is een goede laatste actie tegen iets wat het afweersysteem niet kent. Echter, als dat overdadig veel gebeurd gaat de omschakeling naar inactief van witte bloedcellen sneller dan de aanmaak van nieuwe.

Een goede weerstand opbouwen na corona

 Er zijn miljarden virusdeeltjes die je afweersysteem het hoofd kan bieden. Mits ze goed kunnen functioneren. Een groot deel van het goed functioneren van het afweersysteem en immuunsysteem heb je zelf in de hand.

Als je je lichaam geeft van het nodig heeft, kunnen alle organen goed functioneren, evenals het afweersysteem. Voeding, levensstijl en beweging is hierbij heel belangrijk.

Daarnaast kun je onze capsules gebruiken waarin meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen in zitten, met meer dan de helft afweerstoffen!

Weerstand na corona

Na de aanval en de vermindering op de witte bloedcellen kan je lichaam winnen en langzaam weer beginnen aan het opbouwen van energie, uithoudingsvermogen en weerstand na corona. Je weerstand staat na de besmetting en het uitzieken op een laag pitje.

Je kunt je weerstand verhogen door gezond te eten, veel te bewegen en veel buiten te lopen. Wil je je weerstand een boost geven, gebruik dan onze capsules. Deze bevatten meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen die ervoor zorgen dat je niet alleen 1 of 2 specifieke soorten neemt, maar aan het hele spectrum werkzame stoffen in de lichaam voorziet. 

Wat doen onze capsules

Onze capsules bestaan uit pure paardenmelk poeder waar het vocht is uit gehaald en de vitaminen en mineralen overblijven. Paardenmelk wordt al eeuwen gebruikt als natuurlijk middel voor het verhogen van de weerstand. Daarmee zijn deze capsules het middel voor het verhogen van de weerstand als je corona hebt gehad.

weerstand na corona

Hoe capsules innemen

Je weerstand opbouwen na corona met deze capsules gebeurt geleidelijk. Wij geloven niet in een quick-fix maar in het natuurlijk opbouwen van je weerstand. Zo heb je veel langer het gewenste resultaat.

Voor een goede weerstand, neem je iedere dag vijf capsules. Allemaal tegelijk op één vast moment. Dit hou je drie maanden vol. De meeste lichaamscellen hebben een levenscyclus van 28 dagen. Daarom neem je onze capsules drie maanden in om je immuunsysteem zo op te bouwen dat je lichaam het zelf op een gezond niveau houdt.

Reviews:

Arianne:

Heel goede ervaringen met dit product, heeft in ons gezin goed geholpen bij luchtwegklachten.
Zowel bij volwassenen, jonge kinderen en bij onze baby.
Een echte aanrader!
En bij vragen of advies altijd een snelle reactie!

 

Fatima: 

Superproduct veel longproblemen gehad afgelopen maanden weinig energie .Na de 3mnd kuur paardemelkcapsules meer energie meer longcapaciteit voel me veel beter.

 

Koop hier paardenmelk capsules voor drie maanden met korting en begin met weerstand opbouwen na corona.