• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis is paardenmelk capsules. Meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen tegen je huidklachten van binnenuit. Meer uitleg onder de producten.
-20%
Psoriasis Programma
Psoriasis Programma
€249,00 €199,45
+

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis

Een natuurlijk wondermiddel tegen psoriasis

Op zoek naar hét wondermiddel tegen psoriasis? Vaak horen we van onze klanten dat dit het wondermiddel tegen psoriasis is en daarbij; Waarom wisten we dit niet eerder?

De vraag waarom je dit niet eerder wist is moeilijk te beantwoorden, misschien hebben we niet genoeg aan reclame gedaan. Wij geloven in mond tot mond reclame en natuurlijke producten, zonder grote en dure campagnes te voeren.

Paardenmelk als wondermiddel tegen psoriasis

Het wondermiddel tegen psoriasis is al heel oud. Paardenmelk werd al veel eeuwen terug door nomadische volkeren gebruikt om de weerstand te vergroten en tegen allerlei aandoeningen. Sanvita is specialist in huidproblemen verhelpen door producten op basis van paardenmelk.

Het wondermiddel tegen psoriasis is voor onze klanten: de paardenmelk capsules en vaak in combinatie met de bodylotion op basis van paardenmelk.

Waarom paardenmelk capsules als wondermiddel tegen psoriasis?

Psoriasis is goed van binnenuit te behandelen, omdat we van binnenuit het immuunsysteem de overactiviteit van de huidvernieuwing afleren. De gezonde huidvernieuwing duurt 28 dagen, maar bij een overactief immuunsysteem (met psoriasis tot gevolg) is dit circa 5 dagen. Dat zorgt voor schilfering, jeuk en een rode huid.

De capsules bestaan uit 100% natuurlijke paardenmelk poeder zonder vulstoffen en hulpstoffen. In de paardenmelk poeder zitten meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen die bijdragen aan een gezond immuunsysteem. Ook helpen deze vitaminen de huid van binnenuit te verzorgen.

Door de oorzaak aan te pakken blijf je niet smeren met zalven en cremes, maar los je het probleem op in plaats van de gevolgen tegen te gaan.

Bestel paardenmelk capsules tegen psoriasis

wondermiddel tegen psoriasis capsules paardenmelk

Hoelang capsules gebruiken

De capsules moet je minimaal drie maanden gebruiken met een dosering van 5 capsules per dag. Die kun je allemaal op één moment van de dag tegelijk innemen. In deze drie maanden heb je een aantal huidvernieuwingen die ondersteund worden door onze natuurlijke capsules als wondermiddel tegen psoriasis. Meestal zie je naar een maand al duidelijk verschil dat het de goede richting op gaat.

Sommige mensen zijn na deze drie maanden psoriasis vrij, anderen blijven een lagere dosering als onderhoud innemen om de psoriasis onder controle te houden en de chronische aard tegen te blijven gaan.

Natuurlijke lotion als wondermiddel tegen psoriasis

Naast de paardenmelk capsules gebruiken veel mensen de bodylotion. Niet als wondermiddel tegen psoriasis om de oorzaak aan te pakken, maar voor de tijd dat ze nog jeuk en een rode huid hebben. De bodylotion is ook op natuurlijke basis met paardenmelk, waardoor de huid van binnenuit en van buiten gevoed wordt met dezelfde vitaminen en mineralen.

wondermiddel tegen psoriasis bodylotion sanvita

De bodylotion trekt snel in en voelt niet vet aan. Ook ruikt het niet sterk waardoor mannen deze ook graag gebruiken.

Bestel onze capsules en bodylotion als wondermiddel tegen psoriasis en ga vandaag nog de jeuk en schilfers te lijf!