• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijk middel tegen zonneallergie

€197,10 €148,50
+

Natuurlijk middel tegen zonneallergie

Als natuurlijk middel tegen zonneallergie heeft je lichaam behoefte aan verzorging van de huid. Dit kun je op twee methodes op een natuurlijke manier doen. 

Wat is zonneallergie

Zonneallergie uit zich in een rode huid, blaasjes en bultjes als je huid in aanraking komt met zonlicht. Hoe kan deze reactie ontstaan? Zonneallergie ontstaat uit steeds terugkerende en/of uitgestelde symptomen. Je kan een zachte vorm van huidirritatie hebben maar in sommige gevallen loopt dit op tot erge uitslag en puisten op je huid. Als je een zonneallergie hebt, kun je daar het hele jaar last van hebben. Echter heb je in de winter veel minder last van zonneallergie. Dit komt omdat je dan veel meer binnen bent en je huid bedekt is. Als het eenmaal voorjaar wordt hoef je zelfs niet in de zon achter glas te zitten voor een reactie. Zo kun je dus ineens weer last hebben van zonneallergie.

Oorzaak zonneallergie

Zonneallergie wordt ook wel Polymorfe Lichteruptie (afgekort PLE) genoemd. Deze huidaandoening is niet erfelijk en zorgt voor de irritatie op je huid. Er worden steeds onderzoeken gedaan naar zonneallergie. Uit een van de studies kwam naar voren dat de functionele processen van de huid anders zijn bij mensen met zonneallergie dan bij mensen zonder de allergie. 

Lange golflengtes Uv-stralen zorgen voor een beschadiging van cellen diep in de huid. Zonneallegie komt dan openbaar omdat deze cellen reageren op de stralen. Deze Uv-stralen wekken ​vrije radicalen ​op waardoor er een oxidatieve stress ontstaat door reactieve chemische verbindingen. Dit leidt dan weer tot extra schade van de cellen in de huid. 

Door deze allergie van de huid wordt het afweersysteem ook aangetast. De huid wordt dus zwakker. Zo komt het dat bij jonge vrouwen met een lichtere huid meer kans op zonneallergie hebben. De ​rode en jeukende huid ​komt door een overmatige reactie van het immuunsysteem die de huid probeert te beschermen. 

Middel tegen zonneallergie

​Bij de huidarts en de drogist kun je allerlei middeltjes halen tegen zonneallergie. Als je weet dat je zonneallegie hebt, zuinig bent op je huid en lichaam én een langdurig werkend middel wil op natuurlijke basis bevelen wij onze paardenmelk aan. Je zult denken: paardenmelk, wat heeft dat met mijn zonneallegie te maken? 

De werking van paardenmelk ​is specifiek voor de huid een krachtig natuurlijk middel tegen zonneallegie. Paardenmelk verzorgt je huid van binnenuit en werkt aan een goede darmflora. Met een gezonde darmflora is jou lichaam weer in staat je huid te verzorgen en beschermen ter voorkoming van zonneallergie. Door het natuurlijke karakter van paardenmelk kun je paardenmelk innemen in poedervorm of capsules. Verse paardenmelk is enkele dagen houdbaar, vandaar dat we paardenmelk verpoederen en in capsules doen. Zonneallegie kan behandeld worden door je huid krachtiger, flexibeler en gezonder te maken. 

Wat innemen tegen zonneallergie

​Zoals gezegd kun je met paardenmelk je zonneallergie tegengaan van binnenuit met capsules. Maar met onze paardenmelk lotion kun je nu ook je huid verzorgen van buitenaf. Je mag de lotion zo vaak smeren als je wil, het trekt lekker snel in en je huid voelt niet vettig aan. Ook wordt onze paardenmelk lotion veel gebruikt als natuurlijke zonnebrand. 

Bij zonneallergie moet je paardenmelk drie maanden innemen. De eerste dag start je met één capsule per dag en dit bouw je op tot vijf capsules per dag in vijf dagen. Na drie maanden bouw je in twee weken deze dosis weer af. Bij de meeste mensen komt zonneallergie voor in mei, juni en juli. Na enkele dagen paardenmelk te hebben gebruikt, merken de meeste mensen al duidelijk verschil. Paardenmelk moet je op een vast moment van de dag innemen. 

Paardenmelk kun je niet innemen als je een lactose-intolerantie hebt. 

Paardenmelk bestellen en ontvangen

​​Paardenmelk kan je eenvoudig online bestellen. Bij bestellingen voor 22:00 uur heb je je producten de volgende werkdag al in huis. Ook kan je veilig online betalen via verschillende betaalmethoden. Bij bestellingen boven € 60, - zijn de verzendkosten gratis.

Aanbieding

​​Omdat je paardenmelk drie maanden moet innemen kun je bij Sanvita.nl een voordeelpakket aanschaffen. Dit zijn capsules voor drie maanden, zodat je geen verzendkosten betaald, één keer hoeft te bestellen mét korting en altijd je paardenmelk in kan nemen in de tijd dat het moet. 

Bestel hier paardenmelk capsules 

 

Bestel hier paardenmelk lotion

 

 

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.