• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules 50 stuks - Zakelijk

€18,95
Paardenmelk capsules, 50 stuks, 600 gram/stuk. HPMC-capsules: vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. Vanaf 4 stuks gratis thuisbezorgd.
Levering Gratis vanaf 60 euro, verzending iedere werkdag tot 22:00 uur.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paardenmelk capsules 50 stuks - Zakelijk

Paardenmelk capsules, ook wel voedingssupplement genoemd. Dit natuurlijke middel zorgt voor een goede darmflora, een goede weerstand en het helpt bij het herstel van allerlei allergieën en aandoeningen.

Onze capsules zitten vol met 100% paardenmelk zonder vulstoffen. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 

Wat doen paardenmelk capsules?

Je kunt paardenmelk capsules gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Los van een lactose-intolerantie kunnen natuurzuivere paardenmelk capsules (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen.

Paardenmelk kun je gebruiken bij longklachten, darmklachten, huidklachten en vermoeidheid. Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt je lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt.

Daarnaast herstelt de huid sneller, doordat de capsules het herstellend vermogen van de huid vergroten. Paardenmelk capsules worden vooral gebruikt voor een langdurige kuur, waarbij een aandoening van binnenuit wordt aangepakt.

Voorbeelden hiervan zijn huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), astma, hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën.

Verder hebben de capsules van paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vind je het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Welke vitamines zitten er in paardenmelk? 

​Paardenmelk bevat verschillende soorten vitamines. 

 1. Vitamine A: nodig voor de aanmaak van weefselstructuur van de huid, luchtpijp, haren, tandvlees en longweefsel. 

 2. Vitamine B1: Is als co-enzym betrokken bij reacties van enzymen die energie halen uit koolhydraten. Ook draagt vitamine B1 bij aan een goede werking van de hartspier en zenuwstelsel.
 3. Vitamine B2: Zorgt voor de instandhouding van het zenuwstelsel, energie van het lichaam en de spijsvertering. Ook zorgt het voor een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en bescherming van lichaamscellen.
 4. Vitamine B3: ​Verminderd vermoeidheid, ondersteund energieproductie, goed voor je huid, slijmvliezen, zenuwstelsel en helpt psychologisch goed functioneren (concentratie, leervermogen en beredeneervermogen).
 5. Vitamine B6: ​Stimuleert de werking van de hormoonhuishouding en is nodig voor groei, bloedaanmaak, weerstand en een goede werking van het immuunsysteem.
 6. Vitamine B7: ​Controleert de cel kwaliteit (schakelt kwaadaardige cellen uit) en helpt je hersenen goed functioneren. 
 7. Vitamine B12: ​Noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen wat het lichaam van zuurstof voorziet en ontstekingen remt. Ook draagt het bij aan een goede zenuwstelsel. 
 8. Vitamine ​B13: ​Ook wel orootzuur genoemd. Dit is nodig voor de aanmaak van DNA-cellen.
 9. Vitamine C: ​Een zeer belangrijke vitamine in de strijd tegen ziektekiemen, virussen en andere schadelijke stoffen. Is nodig voor de aanmaak van bindweefsel, opname van ijzer en zorgt voor een verhoging van de weerstand. 
 10. Vitamine D: ​Staat voor sterke botten, een goede spieropbouw en veel weerstand. Ook zorgt vitamine D voor gezonde tanden en weerstand tegen griep en verkoudheden. 
 11. Vitamine E: Een zeer krachtig antioxidant en bestrijder van vrije radicalen. Werkt preventief tegen veroudering en welvaartziektes, beschermt het zenuwstelsel, helpt bij huid- en haarproblemen en onderhoud de spieren. 
 12. Vitamine K: Helpt bij sterke botten, schone bloedvaten en een goede bloedstolling. 
 13. Vitamine T (Carnitine): Speelt een gunstige rol bij vetstofwisseling, langdurige energieopslag en verbetert het geheugen en de concentratie. 

Welke mineralen zitten er in paardenmelk? 

​Er zitten 19 mineralen soorten in paardenmelk. Hier een overzicht: 

Calcium, Fosfor, Magnesium, IJzer, Kalium, Natrium, Chloor, IJzeroxide, Koper, Mangaan, Kobalt, Zink, Silicium, Jodium, Selenium, Chroom, Molybdeen, Aluminium en Titanium. 

​Met nog 14 andere natuurlijke bouwstoffen voor verschillende organen zorgt paardenmelk ervoor dat je lichaam in een betere conditie komt met een hogere weerstand. 

Van verse paardenmelk naar capsules
Onze paardenmelk wordt gedroogd door een sproeidroogsysteem. De verse paardenmelk wordt verwarmd tot de juiste temperatuur, dit is rond de 35°C. Deze temperatuur zorgt ervoor dat alle slechte bacteriën verwijderd worden en de juiste bacteriën blijven functioneren. Als paardenmelk warmer wordt dan deze temperatuur neemt de werking direct af.

Deze manier van sproeidrogen, wordt alleen gedaan bij melkfabrieken die de nodige kennis en certificaten voor deze techniek bezitten. Om deze certificaten te ontvangen en te behouden moet men handelen volgens de richtlijn van het NVWA & COKZ. De paardenmelkpoeder wordt hierdoor drie keer gecheckt voordat het bij je wordt geleverd.

Na het ‘verpoederen’ van de melk wordt het in capsules gedaan en verzegeld verpakt. De verpakking waar de capsules in zitten, is gemaakt van biobased HDPE. Met dezelfde technische eigenschappen als hun fossiele tegenhangers, maar dan een slimme en verantwoorde verpakking.

Gebruik paardenmelk capsules

In een pakje paardenmelk capsules zitten 50 capsules. De meeste mensen gebruiken capsules, omdat dit eenvoudig is in te nemen en mee te nemen doordat het klein is verpakt. Het is belangrijk om het gebruik van paardenmelk rustig op te bouwen. De eerste dag begin je met één capsule per dag en dit bouw je rustig op tot vijf capsules per dag. Deze dosering kun je zo’n drie á vier maanden aanhouden, tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Vijf capsules komt overeen met één glas verse paardenmelk.

Dosering paardenmelk capsules

Kinderen van 4 tot 6 jaar: in een week opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: in een week opbouwen tot 5 capsules per dag

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, waardoor er geen vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelkcapsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek in vergelijking met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen