• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk handcrème 110ml - Zakelijk

1 / 1
€14,75
Verzorgende handcrème tegen schrale en gevoelige handen.
Levering Gratis vanaf 60 euro, verzending iedere werkdag tot 22:00 uur.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paardenmelk handcrème 110ml - Zakelijk

Natuurlijke paardenmelk handcrème

Onze voedende handcrème is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct. De handcrème is gemaakt op basis van 100% natuurzuivere paardenmelk. Al onze producten zijn parabenen vrij en pH-huidneutraal. Deze handcrème bevat enkel natuurlijke allergeenvrije parfum. De paardenmelk handcrème beschermt de huid tegen uitdroging en kloofvorming.

Natuurlijke ingrediënten

Deze verzachtende handcrème is gemaakt op basis van paardenmelk en natuurlijke ingrediënten, herstelt de huid direct en is geschikt voor jong en oud. Het zorgt voor een langdurige verbetering en goede bescherming en verzorging van de huid. De handcrème bevat natuurlijke vitaminen, mineralen en andere biologische bestanddelen. Daardoor wordt het eigen herstelproces ondersteund en zullen irritaties kalmeren. Je handen voelen daardoor zacht aan. Ook kun je de paardenmelk handcrème gebruiken bij droge, schrale ellebogen, knieën en andere geïrriteerde plekken van je huid.

Paardenmelk handcrème bij eczeem, psoriasis en kloven 

De paardenmelk handcrème is geschikt voor jong en oud, bevat geen Sodium Laureth Sulfaat of andere synthetische toevoegingen. Voor een goede dagelijkse verzorging van gevoelige, droge en schralen handen kun je deze handcrème dun aanbrengen en goed verdelen. De handcrème trekt snel in en voelt niet vettig aan. Handcrème bij eczeem, psoriasis en kloven kun je naar wens zo veel als je wil aanbrengen. De meeste mensen gebruiken de handcrème twee of drie keer per dag bij handen met kleine beschadigingen of huidaandoeningen. Paardenmelk handcrème wordt ook veel gebruikt door mensen die veel met water werken. 

Waarom is paardenmelk handcrème pH-neutraal?

De paardenmelk handcrème is pH-huidneutraal. De pH-waarde is de zuurgraad van huid. De pH-waarde van onze natuurlijk handcrème ligt dicht bij de pH-waarde van de huid. Als de pH-waarde van de huid niet stabiel blijft, verzwakt de natuurlijke beschermlaag en daardoor droogt het huid sneller uit. De paardenmelk handcrème zorgt ervoor dat het huid beter vocht kan vast houden en er is minder kans op uitdroging van de huid. Alle paardenmelk producten van Sanvita zijn daarom pH-neutraal.

Waarom paardenmelk handcrème parabenen vrij?

Al onze paardenmelk producten zijn parabenen vrij, dus ook onze natuurlijke paardenmelk handcrème. Parabenen zijn chemische stoffen. Deze stoffen hebben eigenschappen die ervoor zorgen dat cosmeticaproducten voor een langere tijd bewaard kunnen worden. Parabenen kunnen in sommige gevallen een allergische reactie veroorzaken. De paardenmelk producten van Sanvita bevatten biologische, natuurlijke ingrediënten. Onze paardenmelk producten zijn parabenen vrij en bevatten geen synthetische toevoegingen. Paardenmelk handcrème is zo'n 6 maanden te bewaren.

Verzenden en bezorgen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen