• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een natuurlijke behandeling tegen Psoriasis

Psoriasis natuurlijk behandelen is mogelijk! Onze succesvolle aanpak heeft er inmiddels voor gezorgd dat veel mensen vrij zijn van klachten! Lees hieronder verder.
-21%
Huidverzorging Voordeelpakket
€88,60 €69,90
+

Een natuurlijke behandeling tegen Psoriasis

Als je veel last hebt van je huid, is een psoriasis behandeling natuurlijk het eerste waar je aan denkt. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat, na een lange zoektocht via de dermatoloog, de huisarts en allerlei middelen, deze psoriasis behandeling op een natuurlijke manier het beste werkt!

Een gezonde huid zonder psoriasis

Een huid zonder psoriasis lijkt misschien een utopie, maar het is mogelijk. Een natuurlijke behandeling tegen psoriasis bestaat uit het voeden van de huid van binnenuit en van buitenaf.

Een gezonde huid vernieuwd zichzelf in zo’n 28 dagen. Bij psoriasis is dat ongeveer vier á vijf dagen. Hierdoor ontstaat schilfering en jeuk. Met onze natuurlijke psoriasis behandeling helpen wij je huid naar een gezonde vernieuwing.

Psoriasis behandeling natuurlijke aanpak

Onze succesvolle psoriasis behandeling kent een periode van minimaal drie maanden. In deze periode neem je iedere dag vijf Sanvita capsules. Onze capsules bestaan uit 100% natuurzuivere paardenmelk poeder (met meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen) en hebben drie functies:

  • Afvalstoffen afvoeren uit het lichaam
  • Darmflora herstellen zodat de huid voldoende voeding krijgt
  • Celdeling huidvernieuwing reguleren naar 28 dagen

Ook gebruik je tijdens deze periode onze bodylotion. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen met huidproblemen en gaat jeuk en schilfering tegen en versnelt het herstel.

Waarom deze natuurlijke behandeling

Zoals je inmiddels zelf wel hebt ervaren: een quick-fix is er niet bij. Wij geloven niet in een snelle oplossing of aanpak. Het gaat om een verandering van de huid, niet om het tegengaan van allerlei gevolgen.

Met onze capsules heb je een psoriasis behandeling op een natuurlijke manier. Vanaf drie maanden heb je één van de volgende resultaten:

  • Je bent psoriasisvrij, het komt niet meer terug en hebt niets meer nodig om vrij van psoriasis te blijven;

Of

  • Je houd je psoriasis onder controle en het beheerst niet meer je dagelijkse leven;

Of

  • Je bent vrij van psoriasis maar op sommige momenten in het jaar gebruik je nog een lotion of minimum dosering capsules.

Psoriasis is een chronische aandoening waar je met deze natuurlijke behandeling controle krijgt over je huid. De meeste mensen kennen geen klachten meer zoals ze die voorheen hadden. Een kleine groep merkt dat de klachten voor minimaal 80% zijn verdwenen maar blijven onze capsules innemen zodat de huid mooi blijft en de jeuk niet terugkeert.