• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Behandel Psoriasis in drie maanden

Psoriasis is een vervelende huidaandoening die je met het innemen van paardenmelk capsules kan verhelpen. Maar alleen bij je juiste aanpak. Wat is de juiste aanpak?

Behandel Psoriasis in drie maanden

Een huid met Psoriasis kun je helpen door met bodylotion of crèmes de plekken in te smeren. Op die manier kun je de jeuk en schilfers even vergeten en zal de lotion de huid even helpen. Daarnaast zet Sanvita zich in om de oorzaak aan te pakken. Dát kun je met paardenmelk capsules.

De vitaminen en mineralen (meer dan 40!) in de capsules zorgen voor een gezonde werking van je darmflora, met als gevolg de juiste voeding voor je huid van binnenuit. Bij een normale huid leven huidcellen zo’n 28 dagen. Bij Psoriasis is deze cyclus veel korter en vervangen de huidcellen al naar enkele dagen.

Juist daarom heb je het beste resultaat als je de paardenmelk capsules drie maanden inneemt met een dosering van vijf capsules per dag. Omdat Psoriasis ook kan voorkomen in chronische vorm, zou het kunnen zijn dat je na de periode van drie maanden de huid kan onderhouden door één capsule per dag in de blijven nemen en zo weg te blijven van jeuk en open plekken.

Bestel je voordeelpakket capsules hier.

Wil je advies of meer informatie? Bel ons op 0850- 47 08 09.