• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Sanvita Healthy

Sanvita is ontstaan vanuit een eigen ervaring met huidproblemen. In het reguliere zorgaanbod leken we in een molen te belanden van allerlei soorten crèmes en agressieve behandelingen. Alleen zonder het gewenste resultaat. Na een langdurige zoektocht vonden wij een oplossing in een natuurproduct: paardenmelk. Een middel dat in andere landen al eeuwen geroemd wordt om haar geneeskrachtige werking bij huidproblemen.

De producten van Sanvita werken samen met jou en jouw lichaam tegen bekende huidproblemen als eczeem en psoriasis. Wij geloven in genezing van binnenuit en lossen liever de oorzaak op dan het gevolg. Daarin geloven wij niet in een quick fix. De vitaminen en mineralen uit onze producten bouwen in drie maanden tijd een goede celdeling en darmflora op. Op deze manier kom je echt van je (langdurige) klachten af.

Sanvita is 100% transparant over onze ingrediënten en helder over de werking van onze producten. Onze producten zijn allemaal op natuurlijke basis, met zo min mogelijk toevoegingen. Altijd vanuit de genezende kracht van paardenmelk.

Over onze producten:

  • Wij werken met capsules, lotion of crèmes
  • De natuurlijke werking komt met name uit de vele soorten mineralen en eiwitten
  • De eiwitten in ons product bestaan voor de helft uit afweerstoffen
  • Het zorgt voor een goede darmflora en kan goed worden opgenomen door het menselijk lichaam
  • In vele landen is paardenmelk een officieel geneesmiddel dat werkt tegen diverse aandoeningen