• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Sanvita Healthy

Sanvita Healthy: paardenmelk voor een gezonde huid

Met Sanvita Healthy ben je verzekerd van een effectieve behandeling zonder nadelige bijwerkingen. Dankzij onze krachtige natuurproducten op basis van paardenmelk, helpen wij gebruikers aan zeer positieve ervaringen en gewenste resultaten.

Het ontstaan van Sanvita

Sanvita is ontstaan vanuit een eigen ervaring met huidproblemen. In het reguliere zorgaanbod leken we in een molen te belanden van allerlei soorten crèmes en agressieve behandelingen. Alleen zonder het gewenste resultaat. Na een langdurige zoektocht vonden wij een oplossing in een natuurproduct: paardenmelk. Een middel dat in andere landen al eeuwen geroemd wordt om haar geneeskrachtige werking bij huidproblemen.

sanvita

De kracht van de natuurlijke middelen van Sanvita

De producten van Sanvita werken samen met jou en jouw lichaam tegen bekende huidproblemen. Wij geloven in genezing van binnenuit en lossen liever de oorzaak op dan het gevolg. Daarin geloven wij niet in een quick fix. De vitaminen en mineralen uit onze producten bouwen in drie maanden tijd een goede celdeling en darmflora op. Op deze manier kom je echt van je (langdurige) klachten af.

Paardenmelk helpt voor de volgende (huid)problemen:

 

Wat houden Sanvita producten in?

Sanvita is 100% transparant over onze ingrediënten en helder over de werking van onze producten. Onze producten zijn allemaal op natuurlijke basis, met zo min mogelijk toevoegingen. Altijd vanuit de genezende kracht van paardenmelk.

Over onze producten:

  • Wij werken met capsules, lotion of crèmes
  • De natuurlijke werking komt met name uit de vele soorten mineralen en eiwitten
  • De eiwitten in ons product bestaan voor de helft uit afweerstoffen
  • Het zorgt voor een goede darmflora en kan goed worden opgenomen door het menselijk lichaam
  • In vele landen is paardenmelk een officieel geneesmiddel dat werkt tegen diverse aandoeningen

Webwinkelkeurmerk Sanvita Healthy

Sanvita Healthy heeft het keurmerk van Webwinkelkeurmerk. Dankzij dit keurmerk ben je verzekerd van een vertrouwde partij en krijg je een transparant inzicht in de beoordelingen van échte klanten.

Wat gebruikers van Sanvita vinden

Omdat de werking van paardenmelk niet wetenschappelijk bewezen is, tonen wij ons bewijs via de praktijk. Gebruikers beoordelen Sanvita gemiddeld met een 9,1. Een aantal van onze mooie recensies leest u hieronder. Of bekijk het complete overzicht van ervaringen met Sanvita.

Patricia Veltman

De paardenmelkpillen hebben voor zeer goede resultaten geboekt bij mijn zoon. Hij had ziekte van Pfeiffer gehad en sporen van kinkhoest was regelmatig ziek en moe. Slikt dagelijks nu meer dan een jaar de pillen en zijn immuunsysteem heeft een enorme boost gekregen, Nauwelijks ziek meer ondanks ook de corona pandemie.

Via: Webwinkelkeur

 

Roosen Bechan

Een jaar geleden kreeg ik constitutioneel eczeem wat volgens het internet ongeneeslijk is toch maar zoeken op het net lees ik van genezing van binnenuit met paardenmelk dus toch maar proberen . het beste wat ik ooit heb gedaan na een jaar van ellende eindelijk licht aan de horizon , bedankt sanvita.!!!!  Update van de huidige situatie +_ 6maanden na dato, van de 15 tot 20 blaasjes of bulten waarvocht uit komt zijn er nu nog 3 kleine bultjes over en die zijn al bijna uitgedroogt , al een maand geen vocht meeren mijn been ziet er echt goed uit, maar blijf paardemelk door gebruiken, denk naast eczeem is het geweldig voor een reeks van klachten , heb ook chronische bronchites en sinds ik dit gbruik adem ik veel beter en is mijn algehele gezondheid denk ik erop vooruitgegaan, wil niet zeggen dat het een wondermiddel van nu is , maar voor mij is het heel goed geweest en heeft het zeer zeker mijn algehele gezondheid positief veranderd dank voor al het goede SV.

Via: Google

 

Marloes Remkes

Mooi product, goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke uitleg en informatie verstrekking.

­Via: Webwinkelkeur

 

Melanie Schoonwater

Geweldige service, snelle levering en echt top spul! Zowel de shampoo als de lotion zeker een aanrader. Geef ook vele het adres zodra ik eczeem hoor denk ik: sanvita

Via: Webwinkelkeur