• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Veilig betalen op verschillende manieren.

Bestellen bij Sanvita Healthy betekent snel, simpel en vooral veilig betalen. Sanvita.nl biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Bij het afrekenen in de kassa kun je zien welke mogelijkheden je hebt. Wat je ook kiest, je ontvangt direct na je bestelling de factuur in je mailbox. Op de factuur staat welke betaalmethode je gekozen hebt. Onze betalingen worden uitgevoerd via betalingsservice Mollie BV. Dit bedrijf zorgt voor een nauwkeurige en veilige manier van online betalen.

Je kunt betalen door middel van:

iDEAL

Als je bankiert via Internet bij ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen.

Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. 

Paypal

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord.

Gespreid betalen: In 3 keer betalen met 0% rente met In3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je kiezen voor een andere betaalmethode.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

CreditCard

De creditcard is een pasje waarmee je wereldwijd kunt betalen. Elke uitgave gaat pas aan het eind van de maand van de bankrekening af. Je kunt bij Sanvita.nl vertrouwd afrekenen met CreditCard.

Afterpay

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis laten bezorgen en achteraf betalen met met één klik op de knop. Met een handige digitale factuur kun je je betaling na levering uitvoeren. 

Bancontact

Hebt u, als Belgische klant, internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact. U kunt direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving. Uw betaling wordt direct verwerk, zodat wij uw bestelling snel kunnen opsturen.

SOFORT Banking / Direct ebanking

SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eenvoudige en veilige betaalmethode. U kunt makkelijk betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). De betaling wordt direct overgeboekt en wij sturen uw aankoop snel naar u toe.

Belfius

Eenvoudig en veilig met de Belfius Mobile app! U hoeft alleen uw bankkaart- of kredietkaartnummer in te voeren.

  • u scant de QR-code op uw pc of tablet met uw smartphone via de Belfius Mobile app
  • of u bevestigt uw betaling rechtstreeks via de Belfius Mobile app als u uw aankoop met uw smartphone doet