• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Veilig betalen op verschillende manieren.

Bestellen bij Sanvita Healthy betekent snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze betalingen worden uitgevoerd via betalingsservice Mollie. Je hebt de keuze uit verschillende betaalmethodes:

iDEAL

Als je bankiert via internet kun je metalen via iDeal. 

Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Tijdens het plaatsen van je bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. Je bank verwerkt de betaling direct.  

Paypal

Als je een PayPal account hebt kun je met PayPal betalen, door tijdens het af te rekenen in te loggen bij PayPal met je e-mailadres en wachtwoord.

Gespreid betalen: In 3 keer betalen met 0% rente met In3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3 zonder extra kosten. Het minimale bestelbedrag is € 100,-. 

Hoe werkt het?

1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, na de directe gegevenscontrole betaal je het eerste éénderde deel en je bestelling wordt direct verzonden. 

2. 2e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling, daar krijg je een betaalverzoek van.

3. 3de betaling: Binnen 60 dagen doe je de tweede betaling, daar krijg je een betaalverzoek van.  

CreditCard

Heb je een CreditCard? Dan kun je kiezen voor het afrekenen met je CreditCard. Zorg dat je je betaalpas bij de hand hebt tijdens het afrekenen. 

Riverty (voorheen Afterpay)

Met Riverty kun je jouw bestelling thuis laten bezorgen en achteraf betalen met met één klik op de knop. Met een handige digitale factuur kun je je betaling na levering uitvoeren. Hier heb je 14 dagen na bestellen de tijd voor.  

Bancontact

Hebt u, als Belgische klant, internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact. U kunt direct uw aankopen betalen in uw vertrouwde bankomgeving. Uw betaling wordt direct verwerk, zodat wij uw bestelling snel kunnen opsturen.

SOFORT Banking / Direct ebanking

SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. U kunt makkelijk betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). De betaling wordt direct overgeboekt en wij sturen uw aankoop snel naar u toe.

Belfius

Eenvoudig en veilig met de Belfius Mobile app! U hoeft alleen uw bankkaart- of kredietkaartnummer in te voeren.

  • u scant de QR-code op uw pc of tablet met uw smartphone via de Belfius Mobile app
  • of u bevestigt uw betaling rechtstreeks via de Belfius Mobile app als u uw aankoop met uw smartphone doet