• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ervaringen met paardenmelk

De werking van paardenmelk is niet wetenschappelijk bewezen in Nederland. Daarom vinden wij belangrijk dat de ervaringen van mensen die paardenmelk gebruiken gedeeld worden. Hieronder staan de ervaringen van 2018. Vanaf 1-1-2019 biedt onze website de mogelijkheid de ervaring te delen per product

Onze klanten waarderen Sanvita Healthy met een 9+ op Webwinkelkeur sinds 01-01-2019. 

Geplaatst door Jamila
Gebruik paardenmelk nu ruim een maand. Eerste twee weken waren heftig. Ik dacht dat mijn eczeem niet erger kon, maar dat werd het wel. Dan bleek een goed teken te zijn, want vanaf 4 weken heb ik geen nieuwe uitbraak gehad en is mijn huid aan t genezen. Mijn huid is nog wel erg dun en kwetsbaar. Ben van plan om nog zeker 3 maanden paardenmelk te gebruiken. Nieuwe hoop gekregen dat ik er ooit helemaal vanaf kom. Tot zo ver erg tevreden.

Het zou fijn zijn als de doosjes gerecyled kunnen worden. Misschien een idee om een actie voor klanten te doen, zoals ze bijv. bij Lush doen.

Mvg
 
 
Geplaatst door Magda van de berkt
Daar ik al 15 jaren erge last van jeuk heb ....en al vele middelen geprbeerd heb zoals dermatologen diëten niets hielp echt vooral snacht slecht slapen ....maar nu het paarden middel ...ja echt ben ongeveer 6weken bezig en slaap geweldig en de jeuk stukken minder .....maar bij mij zijn de suikers ook een kwaad doener .....het is voor mij een welkom middel.
 
Geplaatst door Petra Van Doorn
Sinds 2 maanden gebruik ik nu paardenmelk voor mijn extreme eczeem op mijn handen. In het begin dacht ik dit gaat echt niet werken. Echter nu sinds een week zijn mijn handen ineens exceemvrij! Zo heerlijk om na 4 jaar lang dagelijks met pijn en vreselijke jeuk te hebben rondgelopen. Ik hoop dat het ook echt wegblijft.

 

Geplaatst door Roelfs
Onze dochter van 18 heeft vanaf haar geboorte al eczeem. In de puberteit is het echt extreem geworden veel zalfjes gehad hielpen niet lichttherapie hielp tot dat ze stopte toen kwam het weer op .Ze gebruikt nu vanaf september paardenmelk capsules samen met lichttherapie thuis en haar eczeem is bijna weg alleen nog op de schouderbladen.We zijn heel tevreden en blij met het resultaat. Gaan na de 3 maand nog wel even door totdat de winter voorbij is. Voor ons is dit een supermiddel.
 
 
Geplaatst door JEAN-PIERRE SYMOENS
Wel wat lang op mijn laatste bestelling moeten wachten.
 
 
Geplaatst door Marc
al geruime tijd het poeder in gebruik, en met de vakantie de capsules, hierdoor geen jeukende / kapotte handen meer!
laatste keer de shampoo meebesteld,
en ook dit is een verademing 

 

Geplaatst door Rianne
Mijn zoontje is bijna 2 jaar en heeft sinds zijn geboorte exceem gehad. Ook sliep hij slecht snachts, dit kwam door lage weerstand waardoor hij vaak ziek was. Sinds hij paardenmelk krijgt is de exceem helemaal weggetrokken en slaapt hij beter door. Tijdje geleden was ik gestopt met het geven daarvan, maar hij ging weer slechter slapen. Dus weer gestart met paardenmelk, gaat nu weer beter wordt. 

 

Geplaatst door Saskia
De zeep en handcreme zijn echt superfijn.
De shampoo blijft erg hangen in je haar, schijnt beter te gaan als je naspoelt met appelazijn, maar dat moet ik nog uitproberen.
 
 
Geplaatst door Wilma zagers
Goed resultaat bij hoofdhuid eczeem. 
 
 
Geplaatst door Cel
Shampoo helpt heel goed tegen de jeuk en wondjes op mijn hoofdhuid. Alleen word mijn haar er super vet van, iemand tips om dat te voorkomen maar wel de shampoo te blijven gebruiken. 
 
 
Geplaatst door Janneke
Wij hebben onze kinderen van 7, 5, 4 en 2 paardenmelk gegeven ivm kinkhoest. Normaal zeggen ze bij kinkhoest dat het maar zo een maand of 3 kan duren voor het over is. (6 weken op, 6 weken af)Onze kinderen waren er veel sneller beter van. Vooral die erge hoestbuien hebben niet lang geduurd. 

Verder hebben alle kinderen afgelopen vakantie krentebaard gehad. Ik gaf ze nog steeds paardenmelk, en ik denk toch echt dat het geholpen heeft de huid sneller te herstellen. Wat ik van veel andere mensen hoor is dat het zo lang duurde voor het beter ging. (Het heerste bij ons op school) Onze kinderen kregen al vrij snel weer een mooi roze huidje over de plekjes. 

1 van de kinderen heeft last van eczeem. Was vooral snachts nogal veel in de weer, al lange tijd geen eczeem meer te zien, en slaapt snachts heerlijk door. Ik ben ontzettend blij met de paardenmelk!
 

Geplaatst door Mel

06-08-2018 | 11.22

Paardenmelk... wie had gedacht dat, dat zo top zou werken bij eczeem?! mijn dochtertje is nu 20 maanden erg veel last van eczeem op de warme plekjes van de huid: hals,binnenkant elleboog, knieholtes. Eerst haver geprobeerd in een badje werkt ook maar heeft zijn tijd nodig.
nu gelezen over paardenmelk en dat geprobeerd. Binnen 1 dag (2x smeren) was het weg. :o
We bleven dagelijks smeren 1x zodat het niet terug kwam! Maar nu met de extreme hitte wil ze toch ook lekker zwemmen en dat is ook geen probleem.
Alleen nu waren we bij iemand zwemmen die niet had aangegeven dat er chloor in het zwembadje zat dus regelmatig wakker van de jeuk en heeft ze extreem rode vlekken. Zo zielig! maar gelukkig hebben we paardenmelk lotion lekker veel smeren dan is het gelukkig zo weer weg!
Had ik het geweten had ik het eerst met vaseline ingesmeerd. Dat werkt top als beschermlaag in het chloorwater.
De ene fles is inmiddels bijna leeg dus een nieuwe besteld! Zeker een aanrader!
(Heb ook de doucheschuim top om samen te combineren want water is funest voor eczeem!) 


Geplaatst door Marleen

24-07-2018 | 09.11

Wij hebben onze kinderen, 6 mnd en 11 jaar, paardenmelkpoeder gegeven omdat ze kinkhoest hadden. Na de paar dagen werden de hoestbuien veel minder heftig. Toen was de paardenmelk op... het hoesten verergerde heel snel! Nieuwe paardenmelk besteld en na een paar dagen werd t weer minder. Lang leve de paardenmelk!


Geplaatst door Sahin

05-07-2018 | 09.04

Hallo
Ik gebruik nu ongeveer 3 weken paardenmelk capsules en werkt goed al. Merk al goede verbetering van eczeem en huid jeukt niet meer zo erg door de lotion.


Geplaatst door Laura

22-05-2018 | 19.43

Al een paar jaar heb ik ernstige eczeem klachten over mijn hele lichaam.Ik heb al vele cremes geprobeerd en loop ook bij de dermatoloog.De creme van de dermatoloog werd uiteindelijk ook pijnlijk voor mijn huid en daarom gebruik ik dat zo min mogelijk.
Ik gebruik nu al 3 maanden de paardenmelhk capsules en de creme en ben zeer tevreden over het resultaat de creme is heel fijn voor mijn huid en de capsules daar voel ik mij veel beter bij.
groetjes Laura 13 jaar.


Sanvita Healthy heeft het keurmerk: 

 

Geplaatst door A.V.

07-05-2018 | 07.49

Ik heb ongeveer 9 weken lang de paardenmelkshampoo gebruikt ivm hoofdhuid klachten. Schilfers, psoriasisachtige plekken. Ik ben erg tevreden. De huid is rustig geworden. De shampoo was op en ik ging weer een andere shampoo gebruiken. Dat werkte dus niet. De klachten kwamen na 1,5 week weer terug.
Dus toch weer aan de paardenmelkshampoo. Het is gewoon goed spul. Mijn hoofdhuid wordt er blij van!


Geplaatst door Betty

14-03-2018 | 13.08

Ik heb een aantal maanden kennis gemaakt met de producten van Sanvita en ik ben er heel tevreden over. Voor iemand met een gevoelige huid is de lotion, verzorgende crème, handcrème en shampoo weldadig in gebruik. Het voordeel van de crème en lotion s dat het snel in de huid trekt en verder dat het een kalmerende werking heeft op de jeuk die mijn huidklachten veroorzaken.


Geplaatst door R. Kruijs

04-03-2018 | 18.45

Veel last van astma. Pufjes en met regelmaat een kuur Prednison. Na 4 weken capsules wordt het al minder. Ik hoop dat het na 3 maanden nog beter gaat. Na jaren tobben is er toch iets wat helpt. Dank je wel.


Geplaatst door Job Schenk

20-02-2018 | 19.10

Bedankt voor uw bericht, mijn acne is al een groot gedeelte weg. Ik gebruik nu 2 maanden capsules en het gaat al stukken beter. Nog bedankt voor het lekkere zeepje! Groeten.


Geplaatst door GvE

31-01-2018 | 10.04

Ik was de ergste patient in de huisartsenpraktijk. Na 70 jaar heb ik geen last meer van de jeuk als gevolg van eczeem. Alles geprobeerd: teerzalf (vroeger), allerlei hormoonzalven, 3x een lichtkuur in het ziekenhuis. 5 krabpakken versleten. Na een kuur van 3 maanden paardenmelkcapsules is het eczeem hoegenaamd verdwenen. Iedereen kan ik dit natuurmiddel aanbevelen.
Nunspeet, 31 januari 2018


Geplaatst door Jolanda Halle

11-01-2018 | 08.02

Na veel verschillende middelen heb ik paardenmelk geprobeerd. Het werkte bij mij na een maand, en na 3 maanden ben ik nu bijna van eczeem af. Ik las ook dat het voor hooikoorts werkt, dus ben er benieuwd naar het voorjaar.


Hoelang moet je paardenmelk gebruiken? Lees het hier.

ervaringen met paardenmelk


Geplaatst door Smith

12-09-2017 | 17.52

Jaren heb ik last van erge obstipathie.
Na gebruik van paardenmelkcapsules is het elke dag
een feest.
Ik kan weer naar de toilet.
Nu nog afwachten of mijn astma weg gaat.
Ook heb ik na veel jaren van stress
weer kleur op mijn wangen.
Zag er slecht uit.
Maar nu weer bijna mijn oude ik.
En veel fitter.


Geplaatst door Annette Joosten

18-08-2017 | 16.05

Ongeveer 6 weken slik ik elke dag 5 paardenmelk capsules omdat ik vaak veel last heb van hooikoorts, het lijkt te helpen. Één keer heb ik nog een paar dagen last gehad maar wel in mindere mate dan anders. Ik ga de capsules drie maanden slikken en hoop dat het dan ook na die tijd nog helpt.


Geplaatst door van der Brink

08-08-2017 | 21.15

Hallo,

Ik heb over jullie gelezen in een krantenartikel, en toen heb ik bij jullie besteld. Ik had erge last van eczeem en paardenmelk werkt er goed bij. Ik merk nu na enkele weken veel verschil. Ik hoop dat ik er helemaal van af kom!

 


Geplaatst door G. van der Linden

24-07-2017 | 20.08

Van mijn kinderjaren af heb ik al veel last van astma, en in de zomer kwam daar hooikoorts bij. Al jaren heb ik veel geprobeerd om ervan af te komen en was inmiddels gewend aan de pufjes en pilletjes tegen hooikoorts. In de krant las ik over paardenmelk en zodoende gebruik ik het nu een aantal weken. Het helpt goed, ik heb veel meer lucht en heb ook veel minder last gehad van hooikoorts de warme dagen die zijn geweest. Ik hou het nog even vol, want ik wil er zoveel mogelijk vanaf zijn.

De bezorging was heel snel nadat ik het besteld had en ik kreeg snel antwoord op de vragen die ik had gemaild van tevoren.
Vriendelijk groet,
Gerrieke van der Linden, Epe


Geplaatst door Dineke

15-06-2017 | 16.04

Ons jongste zoontje had snel last van eczeem. Zalfjes van de dokter hielpen niet. Paardenmelk lotion werkt perfect! Binnen een paar dagen helemaal weg! Super!!

 

 


Geplaatst door willemijn

14-06-2017 | 17.55

Hoi Allemaal,

Ik zit aan de paardenmelk capsules en lotion. Ik vind het super fijn. Ik heb last van eczeem en hooikoorst. Ik haast geen eczeem meer (slik het nu 1.5 maand, dus geloof wel in de 3 maand dat het helemaal weg. Ik voel m ook een stuk fitter! Echt een aanrader! Ik heb zelf al heel veel middelen geprobeerd wat elke keer op een mislukking eindigde!

Groetjes Willemijn

 


Geplaatst door Bas Rook

14-06-2017 | 15.04

Hoi,

Gebruik nu ongeveer 2 maand paardemelk en het helpt goed tegen hooikoorts.
Eerder vaak heel benauwd en vastzittend slijm, nu nergens geen last meer van.

Heel erg blij met de paardemelk!

Groeten Bas


Geplaatst door ron

14-06-2017 | 14.45

Ik heb ongeveer 2 weken geleden capsules besteld, ik merk dat ik nu al bijna geen last meer heb van hooikoorts. Ongelofelijk omdat ik al jarenlang heb getobt. Dit is zeker aan te raden, vooral omdat het ook een natuurlijkmiddel is.


Geplaatst door Annette van Dam

07-06-2017 | 20.35

Al lange tijd heb ik astma en ook periodes eczeem. Na wat speurwerk op internet ben ik bij jullie terecht gekomen. Nu gebruik ik de capsules en de lotion ongeveer 1,5 maand en merk al heel duidelijk verschil. De lotion gebruik ik alleen als ik het nodig vindt.

Ik ga nog even door en ben al heel blij met dit resultaat, veel meer lucht en voel me ook fitter.

Groetjes Annette.

 

Wij verzenden op werkdagen tot 22:00 uur!


Geplaatst door Leontine

22-05-2017 | 12.24

Bedankt voor jullie advies! Het heeft bij mij goed geholpen, erg fijn! 

 


Geplaatst door Laura

11-05-2017 | 10.27

Hi, ben echt super blij met jullie paardenmelk. Het werkt gewoon echt. Ik wis niet dat dat zo kon. Bedankt hoor!

 


Geplaatst door Van Harten

10-04-2017 | 19.17

Goedemiddag,

Ik heb de capsules gebruikt op uw advies bij pfeiffer. Ik was altijd al snel moe, en dit kwam er ook nog bij. Na een week voelde ik al resultaat, en na 2 maanden was ik weer helemaal de oude, alleen nu ben ik veel minder snel moe. Bedankt, erg fijn.

 


Geplaatst door Mark

06-04-2017 | 15.07

Helpt goed tegen hooikoorts. Na heel veel jaren eindelijk er van af

Paardenmiddel!

 


Geplaatst door Thirza

10-03-2017 | 15.39

Ik gebruik paardenmelk o.a. tegen hooikoorts en dat werkt ook uitstekend! Nog geen last gehad van allergieën.

 


Geplaatst door Gerda

08-03-2017 | 13.35

Na bijna 20 jaar tobben ben ik eindelijk van mijn eczeem af. Ik heb veel zalfjes, pilletjes en allerlei andere troep gebruikt. Eindelijk een middel gevonden wat natuurlijk is, en ook echt werkt! Ze hebben mij even moeten overtuigen, omdat ik best sceptisch was om weer iets uit te proberen. Ik raad echt iedereen dit product aan die last hebben van eczeem of allergieën!!! Dankjewel sanvita