• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Sanvita Healthy

Sanvita Healthy is opgericht vanuit de doelstelling een bijdrage te kunnen leveren aan het effectief ondersteunen van het lichaam bij verschillende aandoeningen.

Oprichter en eigenaresse Sandra Bonestroo kampte al vroeg met de gevolgen van allergieën, huidaandoeningen en andere lichaamsklachten. Na jaren van onderzoek en testen kreeg ze rond haar 18de  jaar horen dat ze het moest gaan accepteren. 

Op zoek

Nadat de dokter niet meer wist wat hij kon bieden en de dermatoloog door al haar middelen heen was, werden de behandelingen beëindigd.

Sandra: 'Toen niemand mij kon helpen, ben ik zelf opzoek gegaan. Ik werkte toen veel met planten, wat niet bevorderlijk was voor mijn eczeem en hooikoorts. Ik zocht al snel in de natuur, waar veel te vinden is. Ik heb heel wat zalfjes en middeltjes in huis gehad, maar toch bleef ik last houden.

Na zo'n anderhalf jaar kwam ik op een Duitse website paardenmelk tegen. Dat ben ik maar gaan proberen. Na verloop van tijd trok de eczeem weg en hoefde ik veel minder te niezen'. 

De oplossing

De oplossing leek gevonden. Na intensief contact met het Duitse bedrijf werd de interesse in paardenmelk geboren. Veel familieleden en vrienden hadden baat bij paardenmelk, van astmapatiënten tot hooikoortsklachten, iedereen had positieve ervaringen. 

Sandra: 'Na lang de gedachte te hebben gehad dat veel meer mensen hier wat aan konden hebben, zijn we begonnen aan het samenstellen van verzorgingsproducten op basis van paardenmelk.

Samen met een laborant met veel ervaring in natuurlijke cosmetica, hebben we de afgelopen jaren een compleet assortiment ontwikkeld met stuk voor stuk producten die effectief verzorgen'. 

Service

Nu, een aantal jaren na de start, is Sanvita Healthy een hard groeiend bedrijf. Hierdoor kunnen we continu ons serviceniveau verhogen.

Momenteel hebben we eigen receptuur, kunnen we iedere werkdag tot 22:00 uur bestellingen verwerken en kennen we een snelle reactietijd op vragen via e-mail of telefoon. 

Sandra Bonestroo, Sanvita Healthy