• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Sanvita Healthy en de ervaringen van haar klanten.

Sanvita Healthy behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Sanvita Healthy besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie op basis van onderzoek, ervaring en ondervinding. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Sanvita Healthy is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Sanvita Healthy een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Sanvita Healthy. Zonder schriftelijke toestemming van Sanvita Healthy is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Sanvita Healthy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.