• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk Dagcrème en Nachtcrème combipakket

€79,80 €71,80

This product is available in the following variants:

Levering Gratis verzending iedere werkdag tot 23:59 uur.
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paardenmelk Dagcrème en Nachtcrème combipakket

Refine Skin Cream 50ml

Paardenmelk dagcrème van Sanvita Healthy verfrist en voed de huid met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. De formule is verrijkt met 100% natuurzuivere paardenmelk. Door de lichte structuur dringt de dagcrème snel in de huid. Zonder de natuurlijke laag aan te tasten zorgt deze paardenmelk dagcrème voor een milde en natuurlijke verzorging van de huid en voorkomt het de uitdroging van weer, wind en andere invloeden. 

Refine Skin Cream 50ml

Wanneer paardenmelk dagcrème gebruiken?

De Refine Skin Cream met paardenmelk is voor iedereen, zonder beperkingen, te gebruiken. Als je een natuurlijke verzorging voor je huid wilt, maar ook als je last hebt van bijvoorbeeld eczeem of psoriasis is het gezond om crème op basis van paardenmelk te gebruiken. Je bent verzekert van een natuurlijke verzorging, zonder schadelijke stoffen in de huid te smeren. De dagcrème zorgt voor een gezonde doorbloeding en de zachtheid en elasticiteit worden bevordert. 

Refit Night Cream 50ml

De nieuwe formule Refit Night Cream van Sanvita geeft als paardenmelk nachtcrème de huid de noodzakelijke voeding tijdens de nacht. Door de lichte structuur dringt de crème snel in de huid. Zonder de natuurlijke laag aan te tasten zorgt deze paardenmelk nachtcrème voor een natuurlijke verzorging van de huid en helpt het de huid te herstellen.

Refit Night Cream 50ml

Wanneer paardenmelk nachtcrème gebruiken?

Paardenmelk nachtcrème is speciaal ontwikkeld tegen huidklachten. De celdeling in je huid is het meest actief in de nacht, tussen 23:00 en 03:00 uur. Door in de nacht je huid te verzorgen met de vitaminen en mineralen, ondersteun je dit proces op een natuurlijke manier. Je bent verzekerd van een natuurlijke verzorging, zonder schadelijke stoffen in de huid te smeren. De paardenmelk en andere natuurlijke ingrediënten zorgen voor een gezonde doorbloeding en meer elasticiteit. 

De Refit Night Cream is geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt het naar behoefte aanbrengen en gelijkmatig uitsmeren over de huid. Het is belangrijk dat de nachtcrème wordt aangebracht ná het verwijderen van eventuele make-up. In cosmetische make-up zitten vaak schadelijke stoffen die de huid aantasten. De nachtcrème kan het beste in de huid dringen als de huid schoon is.

Combikorting Dagcrème en Nachtcrème

In dit pakket krijg je combinatiekorting van 10%. De dagcrème en nachtcrème zijn totaal € 79.80 en in dit pakket € 71.80. Gratis verzending. 

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen