• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules Voordeelpakket 3 maanden

1 / 3
€170,55 €138,50
Paardenmelk capsules, 450 stuks voor 3 maanden, 600 mg/stuk, gratis thuisbezorgd. HPMC-capsules: vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 
Levering Gratis vanaf 60 euro, verzending iedere werkdag tot 22:00 uur.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paardenmelk capsules Voordeelpakket 3 maanden

Paardenmelk capsules, ook wel voedingssupplement genoemd, is een natuurlijk middel wat helpt bij een gezonde darmflora, een goede weerstand en het herstel van allerlei allergieën en aandoeningen. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 

Wat doen paardenmelk capsules?

Je kunt paardenmelk capsules gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Paardenmelk kun je gebruiken bij huidklachten (eczeem, psoriasis), astma, hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen.

Ook kun je paardenmelk capsules innemen tegen een verhoogd cholesterol en allergieën, een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vind je het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Behalve bij een lactose-intolerantie kunnen natuurzuivere paardenmelk capsules (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen.

Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt je lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt.

Daarnaast herstelt de huid sneller, doordat de capsules het herstellend vermogen van de huid vergroten. Paardenmelk capsules worden vooral gebruikt voor een langdurige kuur, waarbij een aandoening van binnenuit wordt aangepakt.

Gebruik paardenmelk capsules

De meeste mensen gebruiken capsules, omdat dit eenvoudig is in te nemen en mee te nemen doordat het klein is verpakt.

Het is belangrijk om het gebruik van paardenmelk rustig op te bouwen. De eerste dag begin je met één capsule per dag en dit bouw je rustig op tot vijf capsules per dag. Deze dosering kun je aanhouden tot de drie á vier maanden tot je het resultaat hebt bereikt. Vijf capsules komt overeen met één glas verse paardenmelk.

Dosering paardenmelk capsules

Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, waardoor er geen vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelk capsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is vergeleken met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden uniek.

De capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. De verpakking waar de capsules in zitten, is gemaakt van biobased HDPE. Met dezelfde technische eigenschappen als hun fossiele tegenhangers, maar dan een slimme en verantwoorde verpakking.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden.

Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Natuurlijke huidverzorging

Neem je paardenmelk capsules voor een huidaandoening? Probeer dan naast de drie maanden verzorging van binnenuit ook onze natuurlijke verzorgingsproducten op basis van paardenmelk. 

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
5 sterren gebaseerd op 16 beoordelingen
Gerlinda 23-06-2020
Ervaringen van gebruikers

Na vele goede recensies ben ik er toch in gaan geloven dat het ook evt bij mij kon werken. Na ong 10 dagen merkte ik al verschil. ben blij dat ik het heb doorgezet. mijn eczeem en van men dochter is bijna weg. Ik gebruik de lotion ook. deze is erg fijn... smeert lekker uit en voelt niet vettig aan :)

Marc Declercq 06-06-2020
Ervaringen van gebruikers

Super voor de darmontstekingen, ziekte van crohn en ook rommelen. Heb na drie maanden geen last meer van mijne darmen en neem 1 capsule in per dag.

Henrika 15-04-2020
Ervaringen van gebruikers

Ook ik had al van alles geprobeerd voor het PDS toen de arts mij adviseerde om antidepressiva te proberen wat vaker wordt voorgeschreven bij deze aandoening ...omdat ik constant pijn had en ook heel weinig meer sliep ......tja daar dat vond ik eigenlijk niks..
Bijna tegelijkertijd hoorde ik over paardenmelkcapsules, zijn nu drie maanden verder en heb me in jaren niet zo goed gevoeld
Durf ook niet te stoppen

Sanvita Healthy 04-03-2020
Ervaringen van gebruikers

Dag Sara,

Wat fijn dat goed heeft geholpen. Je mag de paardenmelkcapsules onbeperkt gebruiken, omdat het een volledig natuurproduct is. Ook mag het in combinatie met andere eventuele medicijnen ingenomen worden. Wij raden inderdaad wel minimaal drie maanden te gebruiken. Je lichaam heeft tijd nodig om het goed op te nemen. Daarom lees je eigenlijk overal over onze drie maanden pakket. Een goede test voor iedereen of het gaat werken of niet. Bedankt voor je lieve reacties op onze producten!

Hartelijke groet,
Sanvita Healthy

Sara 04-03-2020
Ervaringen van gebruikers

Ik had na zoveel goede reviews toch in men gedachten zou het echt zo'n wondermiddel zijn. k had al zoveel geprobeerd. toch gaan bestellen. na negen weken had ik al het gewenste resultaat. nu neem ik het bijna drie maanden in en probeer ik het af te bouwen naar 2 capsules per dag. merk aan heel veel dingen dat het goed voor me is, dus ik wil het wel langer dan drie maanden innemen. mag dat? je moet trouwens wel echt een drie maanden pakket nemen, enkele pakjes heb geen zin inderdaad. mvg Sara

Jos 28-01-2020
Ervaringen van gebruikers

Werkt uitstekend joh! Ideaal zo’n pakket. Je moet inderdaad echt drie maanden innemen voordat het weg blijft. Ik neem nog wel een kleine dosis in

Fenny Hazeleger 03-12-2019
Ervaringen van gebruikers

Bedankt voor de snelle verzending. Nu naar 2 dagen merk ik al verschil en heb al meer lucht. Ik was zo benauwd. Ik hoop dat het helemaal overgaat na 3 maanden. Ik laat het weer weten!

Tabitha 11-07-2019
Ervaringen van gebruikers

De werking van de capsules van paardenmelk is ongelofelijk. Ik had een lange tijd nagedacht of ik het wel zou doen want ik had al zoveel geprobeerd. Nou het duurde mij nog geen twee weken en de allergieën hooikoorts en eczeem ging over. het lijkt zelfs dat ik meer lucht heb gekregen, meer uithoudingsvermogen. Misschien toch ook een lichte vorm van astma gehad. Erg bedankt, eindelijk een middel gevonden wat wel werkt en beloofd wat er beschreven staat.

Natalie Hooiveld 09-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Goede service, snelle levering, product zoals omschreven.

Geertje Postman 03-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Ongeveer drie weken terug heb ik deze capsules gekocht en ik heb nu al een goed resultaat. ik merk dat mijn hooikoorts veel minder is, ondanks het warme weer en de veelheid aan pollen. Vorige jaren had ik veel last van vermoeidheid en mijn ogen, dit jaar helemaal niet. In het voorjaar had ik nog wel last maar nu bijna niet meer. ik hoop dat ik dit seizoen en volgend jaar ook geen last meer heb en niet terug komt.

Vaes ludo 01-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Paardencapsulles

Geraldien 13-06-2019
Ervaringen van gebruikers

Ben erg tevreden, de eerste 3 maanden heb ik 5 capules geslikt, daarna afgebouwd naar 1`per dag. zo houd ik mijn astma rustig. Na wat rondzoeken zijn dit de enige capsules waar 100% paardenmelk in zit en vegetarisch verantwoord.

Van Hattum 18-05-2019
Ervaringen van gebruikers

Na een week merk ik nog geen verschil in mijn huid. Hoelang duurt de eerste werking?

R. Kruijs 11-03-2019
Ervaringen van gebruikers

Veel last van astma. Pufjes en met regelmaat een kuur Prednison. Na 4 weken capsules wordt het al minder. Ik hoop dat het na 3 maanden nog beter gaat. Na jaren tobben is er toch iets wat helpt. Dank je wel.

Laura 05-03-2019
Ervaringen van gebruikers

Al een paar jaar heb ik ernstige eczeem klachten over mijn hele lichaam.Ik heb al vele cremes geprobeerd en loop ook bij de dermatoloog.De creme van de dermatoloog werd uiteindelijk ook pijnlijk voor mijn huid en daarom gebruik ik dat zo min mogelijk.
Ik gebruik nu al 3 maanden de paardenmelk capsules en de creme en ben zeer tevreden over het resultaat de creme is heel fijn voor mijn huid en de capsules daar voel ik mij veel beter bij.
groetjes Laura.

Femke 27-01-2019
Ervaringen van gebruikers

We gebruiken deze capsules nu zo’n driekwart jaar voor onze zoon van nu 9.
Hij heeft meerdere inhalatie allergieën en is dankzij deze capsules het hooikoortsseizoen een stuk beter door gekomen. Normaal gesproken had hij met gebruik van zijn medicatie nog steeds veel snot. Nu de medicatie gecombineerd met deze capsules. Hij had op het hoogtepunt alleen last van een kriebelneus.
Ook heeft hij minder last van buikpijn en een meer regelmatige stoelgang.

5 sterren gebaseerd op 16 beoordelingen