• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules Voordeelpakket 3 maanden

1 / 3
€179,10 €143,55
3 maanden pakket, gratis thuisbezorgd. HPMC-capsules: vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 
Levering Gratis vanaf 60 euro, verzending iedere werkdag tot 22:00 uur.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paardenmelk capsules Voordeelpakket 3 maanden

Paardenmelk capsules, ook wel voedingssupplement genoemd, is een natuurlijk middel wat helpt bij huidklachten en zorgt voor een gezonde darmflora, een goede weerstand en het herstel van allerlei allergieën en aandoeningen. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 

Wat doen paardenmelk capsules?

Je kunt paardenmelk capsules gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Paardenmelk kun je gebruiken bij huidklachten (eczeem, psoriasis), astma, hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen.

Ook kun je paardenmelk capsules innemen tegen allergieën en heel veel andere klachten, zoals een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vind je het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Behalve bij een lactose-intolerantie kunnen natuurzuivere paardenmelk capsules (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen.

Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt je lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt.

Daarnaast herstelt de huid sneller, doordat de capsules het herstellend vermogen van de huid vergroten. Paardenmelk capsules worden vooral gebruikt voor een langdurige kuur, waarbij een aandoening van binnenuit wordt aangepakt.

paardenmelk capsules natuurlijk middel tegenGebruik paardenmelk capsules

De meeste mensen gebruiken capsules, omdat dit eenvoudig is in te nemen en mee te nemen doordat het klein is verpakt.

Het is belangrijk om het gebruik van paardenmelk rustig op te bouwen. De eerste dag begin je met één capsule per dag en dit bouw je rustig op tot vijf capsules per dag. Deze dosering kun je aanhouden tot de drie á vier maanden tot je het resultaat hebt bereikt. Vijf capsules komt overeen met één glas verse paardenmelk.

Dosering paardenmelk capsules

Van 4 tot 6 jaar: opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 5 capsules per dag

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, waardoor er geen vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelk capsule bevat 600 mg zuivere paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is erg uniek.

De capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. De verpakking waar de capsules in zitten, is gemaakt van biobased HDPE. Met dezelfde technische eigenschappen als hun fossiele tegenhangers, maar dan een slimme en verantwoorde verpakking.

Sanvita adviseert om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden.

Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen allemaal tegelijk in één keer ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Advies nodig? Bel ons op 085-0470809 of stuur je vraag naar [email protected]

Natuurlijke huidverzorging

Neem je paardenmelk capsules voor een huidaandoening? Probeer dan naast de drie maanden verzorging van binnenuit ook onze natuurlijke verzorgingsproducten op basis van paardenmelk. Zo wordt je huid van binnenuit gevoed en help je je huid van buitenaf tegen jeuk, rode plekken of schilfers.  

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
4.95 sterren op basis van 35 beoordelingen
Fissers Sylke 06-10-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik heb bijna 3 jaar geleden de diagnose van ziekte van Crohn gekregen. Na verschillende therapieën die niet door mijn lichaam opgenomen werden en dus ook geen verbetering gaven, ben ik begonnen met het innemen van paardenmelk. Ik neem nu ongeveer 4 maanden 5 capsules paardenmelk/dag en samen met de baxter (om de 7 a 8 weken) merkt de dokter nu toch een lichte vermindering van de ontsteking dus ik ga zeker de paardenmelk blijven nemen, ook voor mijn weerstand.

Arie 28-09-2021
Ervaringen van gebruikers

73 jaar last gehad van psoriases en ik ben nu 3 maanden verder en de plekken schilfers zijn weg en geen jeuk meer!. Alleen omdat ik het heftig had zie je nog wel soort littekens van het krabben.
Nu probeer ik dat met jullie crème beter te maken.

Rianne v koesvrld 24-09-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik heb dit mooie product besteld voor onze hond jessie. Zij had al 2 jaar extreme jeuk via dierenarts alle medicijnen wel gehad, niks hielp. Tot ik de paardenmelk capusles tegen kwam op internet, ik heb dit gekocht en nu een maand mee bezig en geen jeuk meer voor jessie, Ik heb weer een blije gezonde hond een prachtig product ik doe de capsulus open maken en door het vlees mengen en ze eet gewoon zonder probleem de bakje leeg dus dank jullie wel voor dit prachtige en ook nog gezonde product

Tabitha 21-09-2021
Ervaringen van gebruikers

Toen ik de recensies las vond ik het te mooi verwoord allemaal. Toch maar geprobeerd. en daarom wil ik nu ook een recensie achterlaten. Het is inderdaad niet te geloven wat het doet! Dit WERKT IDD WEL ECHT! vond het wel prijzig, maar voor een product wat werkt is het wel goed. ik neem nu wel nog 2 in. durf niet zo goed te stoppen en maandelijks kost het dan ook niet veel. dus ja aan te raden

thijs 14-09-2021
Ervaringen van gebruikers

Eindelijk iets gevonden wat doet wat er wordt beloofd!!!!!!!

Ilse van de Wetering 21-08-2021
Ervaringen van gebruikers

Na heel veel dingen geprobeerd te hebben, pillen van de dokter en ontzettende last van hooikoorts (echt ziek zijn) heb ik dit product gevonden. Ik had er niet zoveel vertrouwen in maar toch geprobeerd. Na 2-3 weken begon het te werken. Mijn hooikoorts werd minder en ik kreeg meer lucht. Ik kan nu ook weer door mijn neus ademen. Het geeft ontzettend veel verlichting. Heel af en toe heb ik nog wat jeuk en wat niesen maar dat is niet meer te vergelijken met hoe het voorheen was. Echt aan te raden. Het kost wat maar dat is het meer dan waard!

Anita 27-07-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik ben aan de capsule begonnen omdat ik al mijn hele leven maag en darm paciente ben in erge mate, en ook in het totaal 200 allergie heb. Ik ben nu nog net geen 3 mnd bezig met de capsule en ben van al mijn maag en darm klachten af. Dit is mijn artsen nog nooit gelukt, mijn allergieën zijn er een aantal van verdwenen en de rest is minder geworden dus naar overleg met de dame van de chat ga ik nog voor 3 mnd 5 capsule bij bestellen en hoop dat dan mijn gehele allergieën weg zijn. Ze zeggen paardenmelk is geen wondermiddel maar bij mij begint het toch echt op een wonder te lijken!

jaco 27-07-2021
Ervaringen van gebruikers

in het begin flinke buikkrampen, toen de dosrering naar 3capsules gebracht, maar nu mag ik toch resultaat zien. ben er blij mee.

Lina Littel 06-07-2021
Ervaringen van gebruikers

Lina (7jaar) heeft al van jongs af aan veel last van benauwdheidsklachten gehad. Door een sterk verlaagde weerstand zaten we op een gegeven moment in een spiraal die lastig te doorbreken was. Door een vriendin geattendeerd op het gebruik van paardenmelkcapsules. Daar zijn we mee begonnen vorig jaar herfst en Lina heeft afgelopen winter en voorjaar 1x milde benauwdheidsklachten gehad. Verder begint ze te groeien en is ze weinig ziek. Het lijkt erop dat de capsules het neerwaartse spiraal hebben doorbroken. Heel fijn!

Femmie 28-06-2021
Ervaringen van gebruikers

Zoon gebruikt de capsules voor zn hooikoorts. Het helpt wel maar hij is er nog niet helemaal vanaf. Is naast de capsules nog steeds medicatie nodig.

Lidia 09-06-2021
Ervaringen van gebruikers

Elk jaar gebruik ik het tegen mijn hooikoorts en zonneallergie.
Mega wat bizar dat het dan weer zo goed werkt. Ik kan gewoon fietsen zonder rode ogen en gesnotter. Ontzettend blij mee!

Gerrit Doppenberg 17-05-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik heb drie maanden die paardenmelkcapsules ingenomen. Ik ben nu helemaal van de psoriasis af gelukkig. Nu heb ik nog wel vlekken waar de psoriasis heeft gezeten. Dat zijn lichtbruine vlekken.
Donderdag wil ik de nieuwe lotion bestellen die daar goed voor is.
Ik ben zo blij dat ik na die tien jaar alle zalf geprobeerd heb en de laatste paar jaar gelazerd ik Hilversum nu eindelijk verlost ben van de psoriasis.
Heel veel dank voor uw hulp.

Leen 29-04-2021
Ervaringen van gebruikers

Fijn spul en had sneller resultaat dan had verwacht

Diana 11-04-2021
Ervaringen van gebruikers

Wat ben ik ontzettend blij dat ik jullie ben tegengekomen. Ein-de-lijk iets gevonden wat gewoon niet slecht voor je is. bizar dat dit veel mensen nog niet weten van dit middel. daarom wil ik dit iedereen aanraden!!
Ik ga dit blijven gebruiken, want het reageert goed op mijn hele gesteldheid en wil daarom niet stoppen. Echt wauw sanvita

Fred Schuurman 26-02-2021
Ervaringen van gebruikers

Onlangs corona gehad en daardoor weinig energie. Merk een week nadat ik de capsules innam goed verschil en heb na zo'n 2 maanden mijn energie weer terug. Zeer accuraat gereageerd op mijn vragen en bestelling was snel thuisbezorgd.

Indra 04-02-2021
Ervaringen van gebruikers

Hele goeie product.Ik heb in 3 mnd wel verschil gemerkt en gezien.Ik denk om weer te herhalen is zeker aan te raden aan andere mensen.

Anneke Golsteijn 01-12-2020
Ervaringen van gebruikers

Ik kreeg tijdens mijn zwangerschap te horen dat ik waarschijnlijk colitis of de ziekte van crohn had, in het ziekenhuis wilden ze me medicijnen geven, maar vanwege mijn zwangerschap zag ik dit niet zitten. Ik ben toen naar alternatieven gaan zoeken en zo ben ik bij Sanvita terecht gekomen. Op het moment dat ik de paardemelkcapsules begon te nemen had ik onstekingswaarden van bijna 4000 (dit hoort onder de 50 te zijn). Na 4 weken waren de waardes gehalveerd, en na 3 maanden was er geen ontsteking meer. Dankzij deze capsules ben ik medicijnvrij gebleven en heb ik een gezonde jongen mogen krijgen.

Fatima 01-12-2020
Ervaringen van gebruikers

Superproduct veel longproblemen gehad afgelopen maanden weinig energie .Na de 3mnd kuur paardemelkcapsules meer energie meer longcapaciteit voel me veel beter.

evelien 30-11-2020
Ervaringen van gebruikers

zeer tevreden met de producten van sanvita .

Gerlinda 23-06-2020
Ervaringen van gebruikers

Na vele goede recensies ben ik er toch in gaan geloven dat het ook evt bij mij kon werken. Na ong 10 dagen merkte ik al verschil. ben blij dat ik het heb doorgezet. mijn eczeem en van men dochter is bijna weg. Ik gebruik de lotion ook. deze is erg fijn... smeert lekker uit en voelt niet vettig aan :)

Marc Declercq 06-06-2020
Ervaringen van gebruikers

Super voor de darmontstekingen, ziekte van crohn en ook rommelen. Heb na drie maanden geen last meer van mijne darmen en neem 1 capsule in per dag.

Henrika 15-04-2020
Ervaringen van gebruikers

Ook ik had al van alles geprobeerd voor het PDS toen de arts mij adviseerde om antidepressiva te proberen wat vaker wordt voorgeschreven bij deze aandoening ...omdat ik constant pijn had en ook heel weinig meer sliep ......tja daar dat vond ik eigenlijk niks..
Bijna tegelijkertijd hoorde ik over paardenmelkcapsules, zijn nu drie maanden verder en heb me in jaren niet zo goed gevoeld
Durf ook niet te stoppen

Sanvita Healthy 04-03-2020
Ervaringen van gebruikers

Dag Sara,

Wat fijn dat goed heeft geholpen. Je mag de paardenmelkcapsules onbeperkt gebruiken, omdat het een volledig natuurproduct is. Ook mag het in combinatie met andere eventuele medicijnen ingenomen worden. Wij raden inderdaad wel minimaal drie maanden te gebruiken. Je lichaam heeft tijd nodig om het goed op te nemen. Daarom lees je eigenlijk overal over onze drie maanden pakket. Een goede test voor iedereen of het gaat werken of niet. Bedankt voor je lieve reacties op onze producten!

Hartelijke groet,
Sanvita Healthy

Sara 04-03-2020
Ervaringen van gebruikers

Ik had na zoveel goede reviews toch in men gedachten zou het echt zo'n wondermiddel zijn. k had al zoveel geprobeerd. toch gaan bestellen. na negen weken had ik al het gewenste resultaat. nu neem ik het bijna drie maanden in en probeer ik het af te bouwen naar 2 capsules per dag. merk aan heel veel dingen dat het goed voor me is, dus ik wil het wel langer dan drie maanden innemen. mag dat? je moet trouwens wel echt een drie maanden pakket nemen, enkele pakjes heb geen zin inderdaad. mvg Sara

Jos 28-01-2020
Ervaringen van gebruikers

Werkt uitstekend joh! Ideaal zo’n pakket. Je moet inderdaad echt drie maanden innemen voordat het weg blijft. Ik neem nog wel een kleine dosis in

Fenny Hazeleger 03-12-2019
Ervaringen van gebruikers

Bedankt voor de snelle verzending. Nu naar 2 dagen merk ik al verschil en heb al meer lucht. Ik was zo benauwd. Ik hoop dat het helemaal overgaat na 3 maanden. Ik laat het weer weten!

Tabitha 11-07-2019
Ervaringen van gebruikers

De werking van de capsules van paardenmelk is ongelofelijk. Ik had een lange tijd nagedacht of ik het wel zou doen want ik had al zoveel geprobeerd. Nou het duurde mij nog geen twee weken en de allergieën hooikoorts en eczeem ging over. het lijkt zelfs dat ik meer lucht heb gekregen, meer uithoudingsvermogen. Misschien toch ook een lichte vorm van astma gehad. Erg bedankt, eindelijk een middel gevonden wat wel werkt en beloofd wat er beschreven staat.

Natalie Hooiveld 09-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Goede service, snelle levering, product zoals omschreven.

Geertje Postman 03-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Ongeveer drie weken terug heb ik deze capsules gekocht en ik heb nu al een goed resultaat. ik merk dat mijn hooikoorts veel minder is, ondanks het warme weer en de veelheid aan pollen. Vorige jaren had ik veel last van vermoeidheid en mijn ogen, dit jaar helemaal niet. In het voorjaar had ik nog wel last maar nu bijna niet meer. ik hoop dat ik dit seizoen en volgend jaar ook geen last meer heb en niet terug komt.

Vaes ludo 01-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Paardencapsulles

Geraldien 13-06-2019
Ervaringen van gebruikers

Ben erg tevreden, de eerste 3 maanden heb ik 5 capules geslikt, daarna afgebouwd naar 1`per dag. zo houd ik mijn astma rustig. Na wat rondzoeken zijn dit de enige capsules waar 100% paardenmelk in zit en vegetarisch verantwoord.

Van Hattum 18-05-2019
Ervaringen van gebruikers

Na een week merk ik nog geen verschil in mijn huid. Hoelang duurt de eerste werking?

R. Kruijs 11-03-2019
Ervaringen van gebruikers

Veel last van astma. Pufjes en met regelmaat een kuur Prednison. Na 4 weken capsules wordt het al minder. Ik hoop dat het na 3 maanden nog beter gaat. Na jaren tobben is er toch iets wat helpt. Dank je wel.

Laura 05-03-2019
Ervaringen van gebruikers

Al een paar jaar heb ik ernstige eczeem klachten over mijn hele lichaam.Ik heb al vele cremes geprobeerd en loop ook bij de dermatoloog.De creme van de dermatoloog werd uiteindelijk ook pijnlijk voor mijn huid en daarom gebruik ik dat zo min mogelijk.
Ik gebruik nu al 3 maanden de paardenmelk capsules en de creme en ben zeer tevreden over het resultaat de creme is heel fijn voor mijn huid en de capsules daar voel ik mij veel beter bij.
groetjes Laura.

Femke 27-01-2019
Ervaringen van gebruikers

We gebruiken deze capsules nu zo’n driekwart jaar voor onze zoon van nu 9.
Hij heeft meerdere inhalatie allergieën en is dankzij deze capsules het hooikoortsseizoen een stuk beter door gekomen. Normaal gesproken had hij met gebruik van zijn medicatie nog steeds veel snot. Nu de medicatie gecombineerd met deze capsules. Hij had op het hoogtepunt alleen last van een kriebelneus.
Ook heeft hij minder last van buikpijn en een meer regelmatige stoelgang.

4.95 sterren op basis van 35 beoordelingen