• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules abonnement maandpakket

€74,70 €59,70

This product is available in the following variants:

Paardenmelk capsules abonnement maandpakket. Iedere maand 3 verpakkingen met 20% korting en gratis verzending. Biologische paardenmelk zonder kunstmatige toevoegingen.
Levering Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen bezorgd
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paardenmelk capsules abonnement maandpakket

Abonnement paardenmelk capsules maandpakket

Onderhoud aan je huid en weerstand is voor veel mensen heel belangrijk. Paardenmelk capsules is een natuurlijk voedingssupplement wat je altijd kan blijven innemen. Met dit abonnement ben je verzekerd van beschikbaarheid en grijp je nooit mis. 

Hoe werkt het?

Bestel dit abonnement voor iedere maand een maandpakket van 3 verpakkingen. De eerste keer betaal je met iDeal, vanaf de tweede zending incasseren we automatisch. Je krijgt iedere maand 3 verpakkingen opgestuurd. 

Verzending is gratis. In je account op onze website kun je op elk gewenst moment je abonnement pauzeren of stopzetten.  

Klik hier voor het driemaandelijkse abonnement met 35% korting. Krijg automatisch iedere drie maanden 9 zakjes paardenmelk capsules toegestuurd. 

Paardenmelk capsules als multivitaminen

Veel natuurproducten blinken uit in de bijdrage die ze ons als mensen en ook dieren leveren van één of slechts enkele voedingsstoffen. Ons lichaam is een complex samenspel van vele soorten mineralen en vitaminen. Structuren, hormonen en vezels in ons lichaam worden gebouwd en onderhouden door de verschillende voedingsstoffen. Door een gevarieerd voedingspatroon krijgen we de verschillende soorten binnen.

Als een van de weinige natuurproducten heeft paardenmelk een unieke samenstelling. In paardenmelk zitten meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen. Dat zorgt ervoor dat je paardenmelk kan inzetten tegen veel verschillende klachten. Vooral huidklachten en allergieën hebben baat bij paardenmelk. Het iedere dag innemen van paardenmelk capsules verzekert je van een gevarieerde inname aan vitaminen en mineralen. Belangrijk voor je lichaam bij het onderhoud aan cellen, de aanmaak van nieuwe cellen en het op peil houden van je weerstand.  

Kun je paardenmelk capsules blijvend innemen?

Paardenmelk capsules kun je blijvend innemen. Het is een natuurlijk voedingssupplement. De paardenmelk capsules van Sanvita zijn biologisch en bevatten pure paardenmelk poeder, zonder vulstoffen of andere toevoegingen.

De dagelijkse dosering is vijf capsules. Dit staat in verhouding met één glas melk. Omdat paardenmelk vers zeer kort houdbaar is gebruiken we de poedervorm. Deze kun je lang bewaren in onze verpakkingen.

 

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Fleur Prickaerts 30-03-2024
Ervaringen van gebruikers

Ik gebruik deze capsules nu een paar dagen en ik voel me echt fit zelf als ik bijna niet heb geslapen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen