• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelkpoeder pakket 1 maand

-17%
1 / 1
€98,70 €82,20

This product is available in the following variants:

Het pakket paardenmelkpoeder is geschikt voor 1 maand en ideaal bij mensen die moeite hebben met slikken van capsules. Het bevat drie pakjes met in totaal 300 gram inhoud.
Levering Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen bezorgd
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Stapelkorting: 2 voor €77,70 per stuk: bespaar 5%!
Paardenmelkpoeder pakket 1 maand

Het pakket paardenmelkpoeder is geschikt voor 1 maand. Het bevat 300 gram natuurzuivere  paardenmelk poeder. Het pakket bevat drie pakjes paardenmelkpoeder van 100 gram. Natuurzuivere paardenmelkpoeder van Sanvita is ideaal voor kinderen of mensen die moeite hebben met het slikken van capsules. Als alternatief hebben wij deze paardenmelkpoeder.

Waar helpt paardenmelk bij?

Paardenmelk is een natuurlijk product en is rijk aan vitaminen en mineralen. Er zitten meer dan 40 verschillende voedingsstoffen en bouwstoffen voor het lichaam in paardenmelk. Paardenmelkpoeder zorgt voor een gezonde darmflora, helpt bij tal van huidaandoeningen, long- en luchtwegklachten en zorgt voor meer energie. Paardenmelkpoeder is goed voor de volgende 4 hoofdgroepen:

  • ​Maag en darmen
  • ​Luchtwegen en longen
  • ​Spieren en gewrichten
  • Huid 

Hier vind je een volledig overzicht waar paardenmelkpoeder bij kan helpen.

Hoe moet je paardenmelkpoeder innemen?

De poeder heeft dezelfde inhoud als paardenmelk capsules. De juiste dosering van deze paardenmelkpoeder is drie theelepels op een vast gekozen moment van de dag. De paardenmelkpoeder kun je door de vla of met water mengen, maar mag niet warmer worden dan 40 graden.

Alternatief voor paardenmelk poeder

Vind je het gebruik van paardenmelk poeder onpraktisch? Gebruik dan onze capsules. Als het innemen van capsules gewoonweg niet gaat, maak je ze open en schud je ze leeg. De poeder in de capsules is exact hetzelfde als de poeder in de zakjes. Een ander voordeel bij het gebruik van poeder in capsules is dat de dosering dan iedere dag precies hetzelfde is. 

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
4.9 sterren op basis van 9 beoordelingen
Corné van der Giessen 18-09-2023
Ervaringen van gebruikers

Snelle levering. Wij zijn erg blij dat je na een enkele dag al verbetering ziet en de klachten van de kinkhoest zienderogen afnemen. Dankbaar dat zo'n natuurlijk middel gezegend mag worden.

Carina Geers 11-10-2022
Ervaringen van gebruikers

Mijn dochter is nu 1,5 jaar oud en ze heeft vanaf dag 1 gekampt met eczeem over haar gehele lijfje en koemelkallergie. 5 maanden terug zijn we gestart met toevoegen van paardenmelk aan haar voeding. En wow… niet durven dromen maar er is geen eczeem meer te bekennen! Ze js helemaal schoon!

Kelly 30-01-2021
Ervaringen van gebruikers

Het poeder gegeven aan de kat met een ernstige huidaandoening. Hij heeft continue een grote wond op zijn buik. Na twee weken paardenmelkpoeder gegeven was de wond dicht! Geen prednison, geen antibiotica meer!

Claudia 20-05-2020
Ervaringen van gebruikers

I am very satisfied with the quality of the mare milk products very good quality, quick delivery, thank you for top customer service

Bibi 30-03-2020
Ervaringen van gebruikers

Werkt idd goed van binnenuit... is beter dan de meuk van zalfjes die je van de dokter krijg. helpt allemaal maar tijdelijk

Kayit Hari 06-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Meisje veel last astma nu met poeder niet meer. ook neit meer puf van dokter, heel fijn!

Desire de Meza 22-04-2019
Ervaringen van gebruikers

Heb veel over paarden poedermelk gelezen en heb er baat bij.heb dit doorgegeven aan vrienden en kennissen.
en hebben het ook besteld.

Marleen 28-02-2019
Ervaringen van gebruikers

Wij hebben onze kinderen, 6 mnd en 11 jaar, paardenmelkpoeder gegeven omdat ze kinkhoest hadden. Na de paar dagen werden de hoestbuien veel minder heftig. Toen was de paardenmelk op... het hoesten verergerde heel snel! Nieuwe paardenmelk besteld en na een paar dagen werd t weer minder. Lang leve de paardenmelk!

Eric 24-01-2019
Ervaringen van gebruikers

Zeer goed product!!

4.9 sterren op basis van 9 beoordelingen

Combinatiedeals voor dit product

Combinatiekorting met bodylotion

Sanvita Healthy Paardenmelkpoeder pakket 1 maand
€115,10
€109,60

Huidverzorging voordeelpakket

Sanvita Healthy Paardenmelkpoeder pakket 1 maand
€169,70
€164,70