• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk poeder 100gram

1 / 1
€32,90

This product is available in the following variants:

Je kunt paardenmelkpoeder gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Los van een lactose intolerantie kan paardenmelkpoeder (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen.
Levering Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen bezorgd
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Stapelkorting: 2 voor €29,90 per stuk: bespaar 9%!
  • Stapelkorting: 3 voor €27,50 per stuk: bespaar 16%!
  • Stapelkorting: 6 voor €26,50 per stuk: bespaar 19%!
Paardenmelk poeder 100gram

Wanneer paardenmelk poeder gebruiken?

Je kunt paardenmelkpoeder gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Los van een lactose intolerantie kan paardenmelkpoeder (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen. Paardenmelk kun je gebruiken bij longklachten, darmklachten, huidklachten en vermoeidheid. Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt je lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt. Daarnaast herstelt de huid sneller en wordt het herstellend vermogen van de huid beter. 

Paardenmelk helpt bij het verzachten of draaglijk maken van verschillende aandoeningen zoals huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), longklachten zoals astma en hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën. Verder heeft paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand.

Van verse paardenmelk naar poeder

De verse paardenmelk wordt gedroogd waarbij het water eruit gehaald wordt. Dit zorgt ervoor dat de juiste bacteriën, vitaminen en mineralen blijven functioneren. Als paardenmelk te heet wordt neemt de werking direct af. Na het ‘verpoederen’ van de melk word de poeder verpakt per 100 gram.

Gebruik paardenmelkpoeder

Paardenmelkpoeder kun je op vele manieren gebruiken, zolang je het product maar niet verhit. Je kunt paardenmelk bijvoorbeeld aanmaken met lauw water en vervolgens opdrinken. Je kunt paardenmelkpoeder ook mengen door de yoghurt, vla etc. Paardenmelkpoeder kun je ook droog innemen en daarna wegspoelen met water.

Schema paardenmelkpoeder voor alle leeftijden:

  • Baby van 4 weken tot 12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltje per dag.
  • Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
  • Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
  • Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden te gebruiken. Het kan zijn dat je met paar weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijdwerking verschillend.

Paardenmelk poeder mag in een keer ingenomen worden, hoeft niet worden verdeeld over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Bestel hier een maandpakket paardenmelk poeder met korting.

Alternatief voor paardenmelk poeder

Vind je het gebruik van paardenmelk poeder onpraktisch? Gebruik dan onze paardenmelk capsules. Als het innemen van capsules gewoonweg niet gaat, maak je ze open en schud je ze leeg. De poeder in de capsules is exact hetzelfde als de poeder in de zakjes. Een ander voordeel bij het gebruik van paardenmelk poeder in capsules is dat de dosering dan iedere dag precies hetzelfde is. 

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
5 sterren op basis van 14 beoordelingen
Maaike Van Dijk 10-04-2024
Ervaringen van gebruikers

Het heeft geholpen tegen kinkhoest

Marjon Boogaard 04-07-2023
Ervaringen van gebruikers

Goed zoals verwacht.

Katia De batselier 04-07-2023
Ervaringen van gebruikers

Is maar week ongeveer bezig

Baily Jeuring 08-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Ik gebruik de poeder voor mijn honden. 1 heeft een water allergie, dus voor de waterplassen buiten, en had altijd jeuk, vroeger altijd apoqwel moeten geven van de DA, en sinds ze iedere dag een theelepel paardenmelk poeder krijgt kan ze overal in zwemmen en spelen en is de jeuk gzd voorbij
Voor mijn andere hond geef ik het voor de darmen, die poepte vaak bloed, DA kon het niet vinden, sinds ik ook haar de paardenmelk geef is ook dat probleem voorbij.
Ben er super blij mee

Shanandra Albertoe 23-01-2023
Ervaringen van gebruikers

Helemaal topppp raad het iedereen aan werkt snel!

Bernar 23-08-2022
Ervaringen van gebruikers

Hoorde van familie dat paardenmelk had geholpen tegen jeuk en uitslag. De eerste maand de poeder gebruikt tegen eczeem. Nu overgestapt op de capsules, die zijn veel makkelijker. Snelle bezorging de volgende dag.

Mariska 30-09-2021
Ervaringen van gebruikers

De vorige review is ook van mij m.b.t. de boxer mix. Ik dacht ik geef nog een update want we zitten op de helft. De verbetering zet door, maar het is een proces. Hij heeft al zo lang last van jeuk en allergieën dat ik ook niet had verwacht dat het direct over zou zijn. Wat er in die 6 weken is gebeurd is dat hij haargroei heeft op plekken bij de liezen, waar al jaren geen haar meer groeide. Dit geeft hem wel wat jeuk maar het wordt wel beter. Ik had gehoopt dat ik hem al iets meer kon geven qua voeding dan het strikte dieet wat hij volgt, maar hij kan toch nog wel heftig reageren als we iets anders proberen. Dus het heeft nog niet geresulteerd in dat hij niet meer allergisch reageert. Hij krijgt nog steeds jeuk aanvallen als je te veel afwijkt maar we zitten op de helft en ik hoop dat het nog beter wordt. Iets meer weerstand. Maar ben zeer tevreden. Hij zit mooi in de vacht, de kale plekken groeien dicht en de donkere huid op de liezen wordt weer blank.. maar dit duurt wel weken. En het is nog steeds wel wat grauw. Maar we zitten slechts op de helft van de aanbevolen drie maanden. Hij krijgt de poeder opgelost in water. Hij vindt het fijn om op te drinken. Vind het prettiger dan pillen achter in zijn bek duwen ook.

Mariska 14-08-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik heb het gekocht voor de hond ( boxer mix ) die al jaren kampt met allergie. Voedsel allergie, pollen. Dit jaar had hij ontzettend veel last. Door ander voer ook buikklachten erbij gekregen, enorm veel jeuk, over het hele lijf en kop, ogen. Om niet weer nog een kuur prednison te halen, ben ik begonnen met paardenmelk poeder. Hij mag graag wat anders drinken dan water dus dit werkt prettiger dan pillen. Eerste week nog steeds veel jeuk maar na ruim een week zag ik al verbetering. We zitten nu in de 2e week, dus het is nog wat vroeg maar het lijkt hem wel echt te helpen. Hij krabt al een stuk minder en krijgt weer zijn oude energie terug. Ik weet uit ervaring hoe frustrerend het kan zijn als je een hond hebt met veel allergie gerelateerde klachten. Ik zou het zeker aanraden om te proberen. Helemaal als je niet precies weet waar je huisdier allemaal allergisch voor is.

Lorena 21-12-2020
Ervaringen van gebruikers

Ik heb tot nu toe paardenmelk poeder gebruikt voor mn dochter van 7 mnd. Omdat ze last had van eczeem en wauw dit is echt een wondermiddel het heeft echt geholpen!! Echt heel erg dankbaar

Gerdiene 15-09-2020
Ervaringen van gebruikers

Via via bij sanvita uitgekomen! Ons zoontje van 1 had erg eczeem en had erg jeuk en er last van! Begonnen met paardenmelk poeder en zalf. Eerst begon het het heftiger te worden maar naar mate de 2 maanden verder waren,was ons zoontje helemaal eczeem vrij! Super bedankt voor alles! Wij gaven jou het vertrouwen en we zijn daar niet beschaamd uit gekomen!!! Top top

Louise 29-01-2020
Ervaringen van gebruikers

Mijn dochter van drie maanden had heel erg eczeem. Die heeft het nu 6 dagen paardenmelk in genomen door de fles. Onvoorstelbaar... wat een resultaat! K ga er zeker mee door!

Paula van Helmond 29-05-2019
Ervaringen van gebruikers

De paardenmelkpoeder helpt bij mijn darmklachten. Een hele opluchting.

Helena 18-05-2019
Ervaringen van gebruikers

Sandra, Hartelijk dank voor je goede en snelle advies. De kinkhoest werd na 2 dagen al stukken minder waardoor de kleintjes weer de hele nacht sliepen (en wij ook:)
Ik geef ze nog wel even een aantal weken wat poeder door de vla, dat kan nooit kwaad. Bedankt, ik zeg het voort!

Marc Koper 22-02-2019
Ervaringen van gebruikers

perfect product,<br />
doet exact wat ik wil,<br />
zonder cremmetjes of ander spul door inname van 3 theelepeltjes poeder per dag geen eczeem meer op mijn handen.<br />
bezorging ook top, volgende werkdag in huis

5 sterren op basis van 14 beoordelingen

Combinatiedeals voor dit product

Combinatiedeal bodylotion

Sanvita Healthy Paardenmelk poeder 100gram
€65,80
€60,80