• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelkpoeder 100gram

1 / 1
€19,85
Levertijd Wij verzenden iedere werkdag tot 22:00 uur.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paardenmelkpoeder 100gram

Wanneer paardenmelkpoeder gebruiken?

Je kunt paardenmelkpoeder gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Los van een lactose intolerantie kan paardenmelkpoeder (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen. Paardenmelk kun je gebruiken bij longklachten, darmklachten, huidklachten en vermoeidheid. Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt je lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt. Daarnaast herstelt de huid sneller en wordt het herstellend vermogen van de huid beter. 

Paardenmelk helpt bij het verzachten of draaglijk maken van verschillende aandoeningen zoals huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), longklachten zoals astma en hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën. Verder heeft paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vind je het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Van verse paardenmelk naar poeder

Verse paardenmelk is zeer beperkt houdbaar en mag niet gepasteuriseerd worden. Onze paardenmelk word gedroogd middels een sproei droog systeem. De verse paardenmelk wordt verwarmt tot de juiste temperatuur. Dit zorgt ervoor dat alle slechte bacteriën verwijdert worden en de juiste bacteriën blijven functioneren. Als paardenmelk te heet wordt neemt de werking direct af. 

Deze manier van sproeidrogen, wordt alleen gedaan bij melkfabrieken die de nodige kennis en certificaten voor deze techniek bezitten. Om deze certificaten te ontvangen en te behouden moet men handelen volgens de richtlijn van het NVWA & COKZ. De paardenmelkpoeder wordt hierdoor drie keer gecheckt voordat het bij je wordt geleverd.

Na het ‘verpoederen’ van de melk word het geseald en vacuüm verpakt.

Gebruik paardenmelkpoeder

Paardenmelkpoeder kun je op vele manieren gebruiken, zolang je het product maar niet verhit. Je kunt paardenmelk bijvoorbeeld aanmaken met lauw water en vervolgens opdrinken. Je kunt paardenmelkpoeder ook mengen door de yoghurt, vla etc. Paardenmelkpoeder kun je ook droog innemen en daarna wegspoelen met water.

Schema paardenmelkpoeder voor alle leeftijden:

Baby van 4 weken tot  12 maanden: opbouwen tot 1 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 1 tot 3 jaar: opbouwen tot 1,5 á 2 theelepeltjes per dag.
Kinderen van 4 tot 6 jaar: opbouwen tot 2 á 3 theelepeltjes per dag.
Kinderen ouder dan 6 jaar: opbouwen tot 3 theelepeltjes per dag.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden te proberen. Het kan zijn dat je met paar weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijdwerking verschillend. Paardenmelkpoeder mag in een keer ingenomen worden, hoeft niet worden verdeeld over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft. Lees hier meer over een voordeelpakket paardenmelk poeder.

Verzenden en bezorgen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.

Reviews
Reviews
4.25 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen
Gerrit 03-07-2019
Reviews

de poeder helpt niet bij mijn fibromyalgie

Paula van Helmond 29-05-2019
Reviews

De paardenmelkpoeder helpt bij mijn darmklachten. Een hele opluchting.

Helena 18-05-2019
Reviews

Sandra, Hartelijk dank voor je goede en snelle advies. De kinkhoest werd na 2 dagen al stukken minder waardoor de kleintjes weer de hele nacht sliepen (en wij ook:)
Ik geef ze nog wel even een aantal weken wat poeder door de vla, dat kan nooit kwaad. Bedankt, ik zeg het voort!

Marc Koper 22-02-2019
Reviews

perfect product,<br />
doet exact wat ik wil,<br />
zonder cremmetjes of ander spul door inname van 3 theelepeltjes poeder per dag geen eczeem meer op mijn handen.<br />
bezorging ook top, volgende werkdag in huis

4.25 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen