• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules 50 stuks

€24,90
Paardenmelk capsules, 50 stuks, 600 mg/stuk. HPMC-capsules: vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. Gratis thuisbezorgd door je brievenbus. 1 pakje is genoeg voor 10 dagen.
Levering Verzending iedere werkdag tot 23:00 uur.
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
 • Stapelkorting: 2 voor €21,90 per stuk: bespaar 12%!
 • Stapelkorting: 5 voor €18,90 per stuk: bespaar 24%!
 • Stapelkorting: 9 voor €16,50 per stuk: bespaar 34%!
Paardenmelk capsules 50 stuks

Paardenmelk capsules, ook wel voedingssupplement genoemd. Dit natuurlijke middel zorgt voor een een gezonde huid, goede darmflora, een goede weerstand en het helpt bij het herstel van allerlei allergieën en aandoeningen.

Onze capsules zitten vol met 100% paardenmelk zonder vulstoffen. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 

Bestel voor drie maanden met 25% korting.

Wat doen paardenmelk capsules?

Je kunt paardenmelk capsules gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Los van een lactose-intolerantie kunnen natuurzuivere paardenmelk capsules (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen.

Paardenmelk kun je gebruiken bij huidklachten, longklachten, darmklachten en vermoeidheid. Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt je lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt.

Daarnaast herstelt de huid sneller, doordat de capsules het herstellend vermogen van de huid vergroten. Paardenmelk capsules worden vooral gebruikt voor een langdurige kuur, waarbij een aandoening van binnenuit wordt aangepakt.

Voorbeelden hiervan zijn huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), astma, hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën.

Verder hebben de capsules van paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vind je het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

leer er maar mee leven paardenmelk capsules

Welke vitamines zitten er in paardenmelk? 

​Paardenmelk bevat verschillende soorten vitamines. 

 1. Vitamine A: nodig voor de aanmaak van weefselstructuur van de huid, luchtpijp, haren, tandvlees en longweefsel.

 2. Vitamine B1: Is als co-enzym betrokken bij reacties van enzymen die energie halen uit koolhydraten. Ook draagt vitamine B1 bij aan een goede werking van de hartspier en zenuwstelsel.

 3. Vitamine B2: Zorgt voor de instandhouding van het zenuwstelsel, energie van het lichaam en de spijsvertering. Ook zorgt het voor een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en bescherming van lichaamscellen.
 4. Vitamine B3: ​Verminderd vermoeidheid, ondersteund energieproductie, goed voor je huid, slijmvliezen, zenuwstelsel en helpt psychologisch goed functioneren (concentratie, leervermogen en beredeneervermogen).
 5. Vitamine B6: ​Stimuleert de werking van de hormoonhuishouding en is nodig voor groei, bloedaanmaak, weerstand en een goede werking van het immuunsysteem.
 6. Vitamine B7: ​Controleert de cel kwaliteit (schakelt kwaadaardige cellen uit) en helpt je hersenen goed functioneren. 
 7. Vitamine B12: ​Noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen wat het lichaam van zuurstof voorziet en ontstekingen remt. Ook draagt het bij aan een goede zenuwstelsel. 
 8. Vitamine ​B13: ​Ook wel orootzuur genoemd. Dit is nodig voor de aanmaak van DNA-cellen.
 9. Vitamine C: ​Een zeer belangrijke vitamine in de strijd tegen ziektekiemen, virussen en andere schadelijke stoffen. Is nodig voor de aanmaak van bindweefsel, opname van ijzer en zorgt voor een verhoging van de weerstand. 
 10. Vitamine D: ​Staat voor sterke botten, een goede spieropbouw en veel weerstand. Ook zorgt vitamine D voor gezonde tanden en weerstand tegen griep en verkoudheden. 
 11. Vitamine E: Een zeer krachtig antioxidant en bestrijder van vrije radicalen. Werkt preventief tegen veroudering en welvaartziektes, beschermt het zenuwstelsel, helpt bij huid- en haarproblemen en onderhoud de spieren. 
 12. Vitamine K: Helpt bij sterke botten, schone bloedvaten en een goede bloedstolling. 
 13. Vitamine T (Carnitine): Speelt een gunstige rol bij vetstofwisseling, langdurige energieopslag en verbetert het geheugen en de concentratie. 

Welke mineralen zitten er in paardenmelk? 

​Er zitten 19 mineralen soorten in paardenmelk. Hier een overzicht: 

Calcium, Fosfor, Magnesium, IJzer, Kalium, Natrium, Chloor, IJzeroxide, Koper, Mangaan, Kobalt, Zink, Silicium, Jodium, Selenium, Chroom, Molybdeen, Aluminium en Titanium. 

​Met nog 14 andere natuurlijke bouwstoffen voor verschillende organen zorgt paardenmelk ervoor dat je lichaam in een betere conditie komt met een hogere weerstand. 

Van verse paardenmelk naar capsules

Onze paardenmelkpoeder wordt biodynamisch gewonnen met respect voor natuur, dier en product. Na het ‘verpoederen’ van de melk wordt het in capsules gedaan en verzegeld verpakt. De verpakking waar de capsules in zitten, is gemaakt van FSC karton. Met dezelfde technische eigenschappen als hun fossiele tegenhangers, maar dan een slimme en verantwoorde verpakking.

Gebruik paardenmelk capsules

In een pakje paardenmelk capsules zitten 50 capsules. De meeste mensen gebruiken capsules, omdat dit eenvoudig is in te nemen en mee te nemen doordat het klein is verpakt.

Het is belangrijk om het gebruik van paardenmelk rustig op te bouwen. De eerste dag begin je met één capsule per dag en dit bouw je rustig op tot vijf capsules per dag. Deze dosering kun je zo’n drie á vier maanden aanhouden, tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Vijf capsules komt overeen met één glas verse paardenmelk.

Dosering paardenmelk capsules

Kinderen van 4 tot 6 jaar: in een week opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: in een week opbouwen tot 5 capsules per dag

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, waardoor er geen vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelkcapsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek in vergelijking met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden.

Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand het gebruik van paardenmelk capsules rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Verzending is gratis in Nederland. 

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
4.95 sterren op basis van 19 beoordelingen
De heer kathusing 10-01-2022
Ervaringen van gebruikers

Mijn ervaring met Sanvita Healthy is goed ik gebruik het voor mijn psoriasis, verder is het niet duur en de service is goed.

Greet Meijerink 30-12-2021
Ervaringen van gebruikers

Mijn eczeem is helemaal weg na 3,5 maand. De lotion blijf ik gebruiken want dat is wel fijn. De capsules heb ik niet meer nodig nu.

lea 16-09-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik ben er zo blij mee. mijn kinderen nemen het ook in.. ik haal ze gewoon uit elkaar en dan hoef ik ook niet apart een pakje poeder kopen

Melissa Meurs 10-04-2021
Ervaringen van gebruikers

Een goed product, ben er 3 maanden geleden mee begonnen bij ons zoontje van toen bijna 2 jaar met erge exczeem, hormoon zalf alles gehad.. maar niks hielp! tot ik deze tip kreeg van een collega, ben eerst met zalf gaan smeren om te kijken of dat ging werken.. maar in combinatie met de capsules werkt het goed! in het begin kwam het erger terug.. maar nu is alles bijna weg, en geen jeuk meer, dat vonden wij het aller belangrijkste! zo zielig als je kindje z’n jeuk heeft!

Gerardus Winkeler 01-02-2021
Ervaringen van gebruikers

Voor mij is dit eindelijk een creme die wel werkt tegen Psoriasis. Neem ook de capsules in. Kan met recht zeggen dat mijn klachten 90% minder zijn.

arianne 02-12-2020
Ervaringen van gebruikers

Heel goede ervaringen met dit product, heeft in ons gezin goed geholpen bij luchtwegklachten.
Zowel bij volwassenen, jonge kinderen en bij onze baby.
Een echte aanrader!
En bij vragen of advies altijd een snelle reactie!

Marc Declercq 06-06-2020
Ervaringen van gebruikers

Super voor de darmontstekingen, ziekte van crohn en ook rommelen. Heb na drie maanden geen last meer van mijne darmen en neem 1 capsule in per dag.

Hannie 26-05-2020
Ervaringen van gebruikers

Werkt super tegen mijn eczeem en hooikoorts. merk wel dat je wel idd die drie maanden moet innemen om de gewenste resultaat te behalen. ben erg tevreden! :)

Klant bestelling 61735 04-09-2019
Ervaringen van gebruikers

Helpt goed bij psoriasis waar ik last van heb. De eerst drie maanden 5 capsules ingenomen en nu neem ik 1 capsule per dag. Ook de dagcreme en nachtcreme gebruikte ik ook voor de jeuk, heel fijn!

Gea 06-08-2019
Ervaringen van gebruikers

Zeer tevreden. Snelle levering. Klachten van psoriasis en Rosa cecea en darmklachten zijn sterk verminderd al na een maand. Blijf het gebruiken nu

Dhr. J.P.T.H.G. van Hal 25-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Voor kinkhoest gekocht na paar dagen al meteen effect merkbaar en vol me veel vitaler! Veel minder hoesten

Usercedd 23-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Sinds een paar weken gebruik ik de paardenmelkcapsules, na 3 dagen was er al verandering in mijn stoelgang. Ik gebruik ook de boddylotion voor mijn psoriasis en ben tot op heden zeer tevreden. Ik hoop echt dat het na die 3 maanden het verdwenen is en niet weer komt. Ben er helemaal klaar mee met de jeuk. Ik wacht af.

Marisca 21-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Onze dochter (12 jaar) heeft al jaren last van KERATOSIS PILARIS (ruwe bultjes). Dit werd steeds maar erger en zag er erg lelijk uit. De huisarts en de dermatatoloog konden niets doen, dan alleen maar smeren met ureum creme. Wat ook niet werkte. Deze week begonnen met deze capsules te slikken, in combinatie met paardenmelk bodylotion en douchegel serieus al binnen 1 week resultaat. De jeuk is er niet meer en de bultjes zijn zeker met 2derde verminderd. Wat zijn wij blij dat wij eindelijke een middel hebben gevonden (natuurlijk ook nog) dat wel werkt. Het is wel prijzig, maar elke cent waard!

Hiernaast ben ik ook nog eens heel goed geholpen door de dame van de klantenservice, wie mij heel goed adviseerde. Top! Helemaal blij!

U. Stoops 11-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Ik heb veel minder last van me astma ben pas 1 week begonnen super

Marielle 12-06-2019
Ervaringen van gebruikers

Capsules gebruikt bij kinkhoest, al na een paar dagen werd het hoesten minder!

Dhr Vis 25-05-2019
Ervaringen van gebruikers

Ik kreeg last van hooikoorts en heb een paar weken de capsules ingenomen en ik heb nu al veel minder hooikoorts.

Leen Hart 22-05-2019
Ervaringen van gebruikers

Snelle bezorging en helpt tegen mijn hooikoorts. Vorig jaar ook al 10 weken capsules ingenomen en dit jaar maar weer voor de zekerheid. Nog geen last!

Sahin 28-02-2019
Ervaringen van gebruikers

Hallo
Ik gebruik nu ongeveer 3 weken paardenmelk capsules en werkt goed al. Merk al goede verbetering van eczeem en huid jeukt niet meer zo erg door de lotion.

G. M. K. 25-01-2019
Ervaringen van gebruikers

Onze zoon heeft al 8 jaar eczeem. Van alles geprobeerd, overal heen gebracht, zowel binnen als in het buitenland.
Enige wat hem hielp, was naar zee gaan (wij gingen vaak naar Tenerife)
Van onze tandarts over paardenmelk gehoord en na lang googelen hebben wij bij Sanvita besteld.
Na 2de week geen jeuk meer. wij gebruiken al een maand en zien duidelijke veranderingen bij hem.
Wij blijven zeker gebruiken tot dat helemaal weg is en als paardenmelk echt helpt, dan is het een wondermiddel (voor ons dan).

Sanvita doet zijn werk goed. vandaag besteld, morgen al in huis en voor vragen kun je altijd bellen.

4.95 sterren op basis van 19 beoordelingen

Combinatiedeals voor dit product

Combinatiedeal bodylotion

Paardenmelk capsules 50 stuks
€49,80
€43,80

Combinatiedeal Dagcreme

Paardenmelk capsules 50 stuks
€54,80
€48,30