• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules 50 stuks

€24,90

This product is available in the following variants:

• Biologische paardenmelk zonder kunstmatige toevoegingen.
• 50 stuks per verpakking, 600mg/stuk.
• Gratis verzending.
Levering Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen bezorgd
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
 • Stapelkorting: 2 voor €21,50 per stuk: bespaar 14%!
 • Stapelkorting: 5 voor €19,90 per stuk: bespaar 20%!
 • Stapelkorting: 9 voor €16,61 per stuk: bespaar 33%!
Paardenmelk capsules 50 stuks

Paardenmelk capsules is een natuurlijk middel wat zorgt voor een gezonde huid, goede darmflora, een goede weerstand. Het helpt bij het herstel van allerlei allergieën en aandoeningen. Onze capsules zitten vol met 100% biologische paardenmelk poeder zonder vulstoffen. De capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 

Bestel voor 3 maanden met 30% korting.

Wat doen biologische paardenmelk capsules?

Je gebruikt paardenmelk capsules om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Natuurlijke paardenmelk capsules geven geen bijwerkingen, behalve bij een lactose-intolerantie. Dan kunnen er soms klachten ontstaan. Neem geen paardenmelk capsules zonder advies als je een lactose allergie hebt. Paardenmelk gebruik je bij huidklachten, allergieën, darmklachten en andere lichamelijke ongemakken. Door de samenstelling van meer dan 40 mineralen en vitamines, wordt je lichaam schoon gemaakt en het afweersysteem beter gemaakt.

Neem je capsules in, dan kan je huid sneller herstellen. Biologische paardenmelk capsules werken als een natuurlijk middel, je moet ze de tijd geven. De klachten worden van binnenuit aangepakt. Voorbeelden hiervan zijn klachten zoals: 

Verder hebben de capsules van paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vind je het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

leer er maar mee leven paardenmelk capsules

Welke vitamines zitten er in paardenmelk? 

 1. Vitamine A: nodig voor de aanmaak van weefselstructuur van de huid, luchtpijp, haren, tandvlees en longweefsel.
 2. Vitamine B1: is als co-enzym betrokken bij reacties van enzymen die energie halen uit koolhydraten. ook draagt vitamine B1 bij aan een goede werking van de hartspier en zenuwstelsel.
 3. Vitamine B2: zorgt voor de instandhouding van het zenuwstelsel, energie van het lichaam en de spijsvertering. Ook zorgt het voor een gezonde huid, een goed gezichtsvermogen en bescherming van lichaamscellen.
 4. Vitamine B3: ​vermindert vermoeidheid, ondersteund energieproductie, goed voor je huid, slijmvliezen, zenuwstelsel en helpt psychologisch goed functioneren (concentratie, leervermogen en beredeneervermogen).
 5. Vitamine B6: ​stimuleert de werking van de hormoonhuishouding en is nodig voor groei, bloedaanmaak, weerstand en een goede werking van het immuunsysteem.
 6. Vitamine B7: ​controleert de cel kwaliteit (schakelt kwaadaardige cellen uit) en helpt je hersenen goed functioneren. 
 7. Vitamine B12: ​noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen wat het lichaam van zuurstof voorziet en ontstekingen remt. Ook draagt het bij aan een goede zenuwstelsel. 
 8. Vitamine ​B13: ​ook wel orootzuur genoemd. Dit is nodig voor de aanmaak van DNA-cellen.
 9. Vitamine C: ​een zeer belangrijke vitamine in de strijd tegen ziektekiemen, virussen en andere schadelijke stoffen. Is nodig voor de aanmaak van bindweefsel, opname van ijzer en zorgt voor een verhoging van de weerstand. 
 10. Vitamine D: ​staat voor sterke botten, een goede spieropbouw en veel weerstand. Ook zorgt vitamine D voor gezonde tanden en weerstand tegen griep en verkoudheden. 
 11. Vitamine E: een zeer krachtig antioxidant en bestrijder van vrije radicalen. Werkt preventief tegen veroudering en welvaartziektes, beschermt het zenuwstelsel, helpt bij huid- en haarproblemen en onderhoud de spieren. 
 12. Vitamine K: helpt bij sterke botten, schone bloedvaten en een goede bloedstolling. 
 13. Vitamine T (Carnitine): speelt een gunstige rol bij vetstofwisseling, langdurige energieopslag en verbetert het geheugen en de concentratie. 

Welke mineralen zitten er in paardenmelk? 

​Er zitten verschillende mineralen en sporenelementen soorten in paardenmelk: Calcium, Fosfor, Magnesium, IJzer, Kalium, Natrium, Koper, Mangaan, Kobalt (B12), Zink, Silicium, Jodium, Selenium, Chroom en Molybdeen. ​Met nog 14 andere natuurlijke bouwstoffen voor verschillende organen zorgt paardenmelk ervoor dat je lichaam in een betere conditie komt met een hogere weerstand. 

Van verse paardenmelk naar capsules

Onze paardenmelkpoeder wordt biologisch gewonnen met respect voor natuur, dier en product. Na het verpoederen van de melk wordt het in capsules gedaan en verzegeld verpakt. De verpakking waar de capsules in zitten, is gemaakt van FSC-karton. Met dezelfde technische eigenschappen als hun fossiele tegenhangers, maar dan een slimme en verantwoorde verpakking.

Hoe vaak neem je paardenmelk capsules in?

In een pakje paardenmelk capsules zitten 50 capsules. De meeste mensen gebruiken paardenmelk in capsules. Dit is eenvoudig in te nemen en mee te nemen. Het is belangrijk om het gebruik van paardenmelk rustig op te bouwen. De eerste dag begin je met één capsule per dag. Dit bouw je rustig op tot vijf capsules per dag. Deze dosering kun je zo’n drie à vier maanden aanhouden, tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Vijf capsules komt overeen met één glas verse paardenmelk.

paardenmelk capsules sanvita natuurlijk  paardenmelk capsules

Paardenmelk capsules voor honden

Paardenmelk capsules zijn voor honden makkelijk in te nemen. Wij adviseren twee capsules per dag voor honden tot 10 kilo, drie capsules per dag voor honden tot 20 kilo en vier capsules per dag voor honden vanaf 20 kilo. Voor honden zwaarder dan 50 kilo adviseren wij vijf capsules per dag te geven. De capsules geef je als snoepje of door de brokjes. Het beste resultaat krijg je als je de capsules op één vast moment van de dag geeft, allemaal tegelijk. Dus elke dag op één vast moment alle benodigde capsules.

Dosering paardenmelk capsules kinderen en volwassenen

 • Kinderen vanaf 4 weken tot en met 2 jaar: twee capsules per dag
 • Kinderen van 3 jaar: drie capsules per dag 
 • Kinderen van 4 tot en met 6 jaar: vier capsules per dag
 • Kinderen ouder dan 6 jaar en volwassenen: vijf capsules per dag

Je begint met de eerste dag 1 capsule en bouwt de dosering op met iedere dag 1 capsule erbij.  

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, waardoor er geen vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelkcapsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek. Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend.

Sanvita programma's

Hoe paardenmelk capsules innemen? 

De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden. Het is niet nodig de capsules te verdelen over de dag. Bij kinderen met kinkhoest kun je de helft van de capsules in de ochtend en de helft in de avond innemen. Vindt je het innemen van capsules lastig? Maak ze dan open en meng de poeder door een beetje lauwwarm water of een toetje. 

Wanneer de klachten verdwenen zijn, zijn ze vaak inwendig nog aanwezig. We adviseren om dan nog even door te gaan. Na een maand klachtenvrij bouw je de dosering rustig af in twee tot vier weken.

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
4.9 sterren op basis van 52 beoordelingen
Mulder 13-05-2024
Ervaringen van gebruikers

Voor ons dochtertje van 4 maanden paardenmelk poeder gebruikt bij kinkhoest.
In het flesje de poeder opgelost en met 3/4 dagen zagen we al verbetering en hielp de poeder tegen de benauwde hoest! Echt een aanrader!

Muhammed 06-05-2024
Ervaringen van gebruikers

Beste mensen, geloof het of niet ik laat hier geen review achter omdat ik iets aangeboden heb gekregen of wat dan ook hieronder mijn verhaal.

3 maanden terug begon ik enorm jeuk te krijgen over heel mijn lichaam, ik had overal op mijn lichaam dikke plekken alsof ik in de brandnetels had gestaan.

Na 5-6 bezoekjes aan de huisarts ben ik het zat geraakt en wou ik een biops en doorverwezen worden naar de dermatoloog waar ik pas in Juni 2024 terecht kan, uit mijn biopsie is natuurlijk niets gekomen de huisarts dacht in het begin dat ik schurft had hier heb ik allerlei medicatie voor gehad zelfs antibiotica waarop mijn klachten maar erger werden.

Na wat research op google ben ik terecht gekomen op sanvita, wat een opluchting ik heb maanden wakker gelegen door enorme jeuk en nu slaap ik als een roos.

En dit nog maar met 50 capsules die ik wou uitproberen, mijn huiduitslag leek toe te nemen maar opeens is alles verdwenen en dat precies na een week wanneer mijn tabletten op waren, ik heb nu weer tabletten besteld en wil graag de lotion uitproberen kan niet wachten tot ik eraan kan beginnen.

Mensen die klachten hebben wacht niet en doe jezelf een plezier om door deze natuurlijke producten te testen je krijgt er absoluut geen spijt van.

Sanvita ik ben jullie eeuwig dankbaar

Met vriendelijke groet,

Muhammed Baydar

Dominique Verzijde 20-03-2024
Ervaringen van gebruikers

Ik heb ontzettende last van hooikoorts zodra het voorjaar begint. Ik denk zelf dat ik last heb van het mestcel activatie syndroom, ik ben nl helemaal beroerd er van dus dat gaat nog verder als hooikoorts. Dankzij de paardenmelk capsules zijn mijn klachten voor 90% minder en kan ik functioneren en mij prettig voelen. Het werkte bij mij vrij snel; binnen een dag of 4 en ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik heb weer nieuwe besteld en kan op deze manier net als ieder ander genieten van een prachtig voorjaar. Hartelijk dank.

IP 20-01-2024
Ervaringen van gebruikers

Ik gebruik dit nu ruim een half jaar. Sindsdien veel betere stoelgang

Toos de Vries 23-10-2023
Ervaringen van gebruikers

Goede service, werking van paardemelkcapsules prima!

Annick Vanassche 13-09-2023
Ervaringen van gebruikers

Mijn ma heeft al bijna twee jaar extreme jeuk zonder verklaring. Ze neemt nu drie weken dit product en de klachten zijn al met vijftig procent afgenomen!! Heeeel blij!!!

JacquelineHensen 25-07-2023
Ervaringen van gebruikers

Geweldig...produkt..Ik heb mijn volgende tabletten snel terug besteld.

Ernie Demuysere 11-07-2023
Ervaringen van gebruikers

denk dat er al verbetering is in mijn allergie na een grote week

Janet Leeuwerik 20-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Goed resultaat voor mijn netelroos

Jan Kloppenburg 20-06-2023
Ervaringen van gebruikers

werkt goed na een aantal weken in gebruik

Jt Van den Hurk 20-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Net mee begonnen, merk nog niet veel .

Patrick goovaerts 19-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Interessante pillen, om terug te bestellen

Justin Mansoer 18-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Werking moet zich nog bewijzen , ben pas begonnen

Ans Wapenaar 18-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Ben net begonnen en let ook op met gist in producten. Heb er vertrouwen in.

Laura Poot 17-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Moet werking/ resultaat mog afwachten

Linda Peters 13-06-2023
Ervaringen van gebruikers

3xzeem in gezicht niet meer gehad en op mijn handen een stuk minder

Henk Schaart 10-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Het "zakje" vind ik wat minder aantrekkelijk. Een potje geeft "een vertrouwder" gevoel. De capsules werken goed van binnenuit!

Bertus Lenting 08-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Snelle levering en goed product

Moniek Van Wijk 05-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Nog niet helemaal uitgeprobeerd.

S.Bakker 31-05-2023
Ervaringen van gebruikers

Sinds vorig jaar augustus plotseling overal eczeem. Huisarts,dermatoloog,hormoonzalf niks hielp.Uiteindelijk de sanvita capsules gevonden en gebruikt. Nu na ongeveer 4 maanden ben ik zo goed als bijna helemaal van het eczeem af. I.p.v. overal schilfers is mijn huid weer heel en zacht. Ik kan het bijna niet geloven.

Mieke Holtkamp 16-05-2023
Ervaringen van gebruikers

Het helpt ook zeker en is goede kwaliteit.
Dit keer tegen de longklachten geen piepende ademhaling meer.

Marianne 11-05-2023
Ervaringen van gebruikers

Werkt goed.

Gerri Berendsen 09-05-2023
Ervaringen van gebruikers

Voel me goed en mn darmen ook mn ontlasting gaat alwat beter

JC den Boon 03-05-2023
Ervaringen van gebruikers

Net begonnen maar wel goed

Ferdinand van den Brink 03-05-2023
Ervaringen van gebruikers

Kan nog geen resultaat zien pas vierde dag dat ik de capsules inneem.

ellis goedvree 22-04-2023
Ervaringen van gebruikers

We kunnen nog niet beoordelen welk effect dit heeft.

Geoffrey de Haan 28-03-2023
Ervaringen van gebruikers

Goede formaat dragees

Aletta Boeve 31-01-2023
Ervaringen van gebruikers

Ik heb sarcoidose
Gebruik dagelijks prednison
Ook heb ik astma
Ik voel me een stuk beter door het gebruik van paardenmelkcapsules

Hannah T. 12-12-2022
Ervaringen van gebruikers

Gebruik het met de lotion voor jeuk intieme zone. Heel blij mee.

Karina 24-10-2022
Ervaringen van gebruikers

Mijn hond heeft last van Rhinitis (Ontsteking neusslijmvlies) constant likken aan de neus. Dierenarts adviseerde prednison. Nu wilde ik het eerst proberen met een natuurlijk alternatief ipv zo'n heftig middel en kwam ik via via op Sanvita. Ik geef hem sinds Oktober de capsules en het gaat een heel stuk beter. Hopelijk zet het door.

Anne 18-09-2022
Ervaringen van gebruikers

Mijn nichtje had exceem aan haar handen, is er helemaal van genezen. Nu gaat met vader het ook gebruiken tegen jeuk en allergie. We zijn benieuwd.

Marcel Renssen 07-08-2022
Ervaringen van gebruikers

Hallo,
Ik had jaren last van psoriasis op mijn knie en rechterhand later ook nog op mijn rug en benen. Regelmatig de dermatoloog bezocht en ik kreeg dan weer een zalfje. Ik was het helemaal zat. Toen ben ik gaan googlen en zag dit voorbij komen. Ik heb meteen voor 3 maanden de tabletten besteld en de lotion (deze moet ik nog krijgen ivm backorder). 1 juli ben ik met de tabletten begonnen en het is op mijn benen en rug al minder. Na 1 maand al meer resultaat dan de afgelopen jaren bij de dermatoloog. Ik ben ervan overtuigd dat als de lotion weer voorradig is, dat deze combinatie zeker werkt.

Linda 09-06-2022
Ervaringen van gebruikers

Ik heb echt serieus eczeem, van kinds af aan, veel zalven en hormoonzalf gebruikt. Van die zalven wil ik eigenlijk van af want ze zijn zo sterk. Dus met een sceptische instelling ben ik de paardenmelk capsules gaan gebruiken met de lotion en de handcrème. Het lijkt echt te werken, mijn huid ziet er voor mijn doen, goed uit. Ik hoor het ook van mijn omgeving. Ik ben op het ogenblik erg blij met het resultaat. Ik begin weer een klein beetje vertrouwen te krijgen na jaren lang jeuk, en kapot gekrapte huid. Erg fijn met wat er nu gebeurt met de huid dankzij deze capsules en service. Linda

De heer kathusing 10-01-2022
Ervaringen van gebruikers

Mijn ervaring met Sanvita Healthy is goed ik gebruik het voor mijn psoriasis, verder is het niet duur en de service is goed.

Greet Meijerink 30-12-2021
Ervaringen van gebruikers

Mijn eczeem is helemaal weg na 3,5 maand. De lotion blijf ik gebruiken want dat is wel fijn. De capsules heb ik niet meer nodig nu.

lea 16-09-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik ben er zo blij mee. mijn kinderen nemen het ook in.. ik haal ze gewoon uit elkaar en dan hoef ik ook niet apart een pakje poeder kopen

Melissa Meurs 10-04-2021
Ervaringen van gebruikers

Een goed product, ben er 3 maanden geleden mee begonnen bij ons zoontje van toen bijna 2 jaar met erge exczeem, hormoon zalf alles gehad.. maar niks hielp! tot ik deze tip kreeg van een collega, ben eerst met zalf gaan smeren om te kijken of dat ging werken.. maar in combinatie met de capsules werkt het goed! in het begin kwam het erger terug.. maar nu is alles bijna weg, en geen jeuk meer, dat vonden wij het aller belangrijkste! zo zielig als je kindje z’n jeuk heeft!

Gerardus Winkeler 01-02-2021
Ervaringen van gebruikers

Voor mij is dit eindelijk een creme die wel werkt tegen Psoriasis. Neem ook de capsules in. Kan met recht zeggen dat mijn klachten 90% minder zijn.

arianne 02-12-2020
Ervaringen van gebruikers

Heel goede ervaringen met dit product, heeft in ons gezin goed geholpen bij luchtwegklachten.
Zowel bij volwassenen, jonge kinderen en bij onze baby.
Een echte aanrader!
En bij vragen of advies altijd een snelle reactie!

Marc Declercq 06-06-2020
Ervaringen van gebruikers

Super voor de darmontstekingen, ziekte van crohn en ook rommelen. Heb na drie maanden geen last meer van mijne darmen en neem 1 capsule in per dag.

Hannie 26-05-2020
Ervaringen van gebruikers

Werkt super tegen mijn eczeem en hooikoorts. merk wel dat je wel idd die drie maanden moet innemen om de gewenste resultaat te behalen. ben erg tevreden! :)

Klant bestelling 61735 04-09-2019
Ervaringen van gebruikers

Helpt goed bij psoriasis waar ik last van heb. De eerst drie maanden 5 capsules ingenomen en nu neem ik 1 capsule per dag. Ook de dagcreme en nachtcreme gebruikte ik ook voor de jeuk, heel fijn!

Gea 06-08-2019
Ervaringen van gebruikers

Zeer tevreden. Snelle levering. Klachten van psoriasis en Rosa cecea en darmklachten zijn sterk verminderd al na een maand. Blijf het gebruiken nu

Dhr. J.P.T.H.G. van Hal 25-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Voor kinkhoest gekocht na paar dagen al meteen effect merkbaar en vol me veel vitaler! Veel minder hoesten

Usercedd 23-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Sinds een paar weken gebruik ik de paardenmelkcapsules, na 3 dagen was er al verandering in mijn stoelgang. Ik gebruik ook de boddylotion voor mijn psoriasis en ben tot op heden zeer tevreden. Ik hoop echt dat het na die 3 maanden het verdwenen is en niet weer komt. Ben er helemaal klaar mee met de jeuk. Ik wacht af.

Marisca 21-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Onze dochter (12 jaar) heeft al jaren last van KERATOSIS PILARIS (ruwe bultjes). Dit werd steeds maar erger en zag er erg lelijk uit. De huisarts en de dermatatoloog konden niets doen, dan alleen maar smeren met ureum creme. Wat ook niet werkte. Deze week begonnen met deze capsules te slikken, in combinatie met paardenmelk bodylotion en douchegel serieus al binnen 1 week resultaat. De jeuk is er niet meer en de bultjes zijn zeker met 2derde verminderd. Wat zijn wij blij dat wij eindelijke een middel hebben gevonden (natuurlijk ook nog) dat wel werkt. Het is wel prijzig, maar elke cent waard!

Hiernaast ben ik ook nog eens heel goed geholpen door de dame van de klantenservice, wie mij heel goed adviseerde. Top! Helemaal blij!

U. Stoops 11-07-2019
Ervaringen van gebruikers

Ik heb veel minder last van me astma ben pas 1 week begonnen super

Marielle 12-06-2019
Ervaringen van gebruikers

Capsules gebruikt bij kinkhoest, al na een paar dagen werd het hoesten minder!

Dhr Vis 25-05-2019
Ervaringen van gebruikers

Ik kreeg last van hooikoorts en heb een paar weken de capsules ingenomen en ik heb nu al veel minder hooikoorts.

Leen Hart 22-05-2019
Ervaringen van gebruikers

Snelle bezorging en helpt tegen mijn hooikoorts. Vorig jaar ook al 10 weken capsules ingenomen en dit jaar maar weer voor de zekerheid. Nog geen last!

Sahin 28-02-2019
Ervaringen van gebruikers

Hallo
Ik gebruik nu ongeveer 3 weken paardenmelk capsules en werkt goed al. Merk al goede verbetering van eczeem en huid jeukt niet meer zo erg door de lotion.

G. M. K. 25-01-2019
Ervaringen van gebruikers

Onze zoon heeft al 8 jaar eczeem. Van alles geprobeerd, overal heen gebracht, zowel binnen als in het buitenland.
Enige wat hem hielp, was naar zee gaan (wij gingen vaak naar Tenerife)
Van onze tandarts over paardenmelk gehoord en na lang googelen hebben wij bij Sanvita besteld.
Na 2de week geen jeuk meer. wij gebruiken al een maand en zien duidelijke veranderingen bij hem.
Wij blijven zeker gebruiken tot dat helemaal weg is en als paardenmelk echt helpt, dan is het een wondermiddel (voor ons dan).

Sanvita doet zijn werk goed. vandaag besteld, morgen al in huis en voor vragen kun je altijd bellen.

4.9 sterren op basis van 52 beoordelingen

Combinatiedeals voor dit product

Combinatiedeal bodylotion

Sanvita Healthy Paardenmelk capsules 50 stuks
€57,80
€52,80

Combinatiedeal Dagcreme

Sanvita Healthy Paardenmelk capsules 50 stuks
€64,80
€57,80

Combinatiedeal nachtcreme

Sanvita Healthy Paardenmelk capsules 50 stuks
€64,80
€57,80