• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules 50 stuks

€16,95
Paardenmelk capsules 50stuks, 600gr/stuk
Levertijd Wij verzenden iedere werkdag tot 22:00 uur.
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
  • Bestel 3 voor €16,50 per stuk en bespaar 3%
Paardenmelk capsules 50 stuks

Paardenmelk capsules, ook wel voedingssupplement genoemd. Dit natuurlijke middel zorgt voor een goede darmflora, een goede weerstand en het helpt bij het herstel van allerlei allergieën en aandoeningen.

Bestel voor drie maanden met 15% korting.

Wat doen paardenmelk capsules?

Je kunt paardenmelk capsules gebruiken om je lichaam in- en uitwendig te verzorgen. Los van een lactose-intolerantie kunnen natuurzuivere paardenmelk capsules (zonder toevoeging of bewerking) gebruikt worden zonder bijwerkingen. Paardenmelk kun je gebruiken bij longklachten, darmklachten, huidklachten en vermoeidheid. Dankzij de samenstelling die bestaat uit meer dan 40 mineralen en vitamines wordt je lichaam gezuiverd en het immuunsysteem versterkt. Daarnaast herstelt de huid sneller, doordat de capsules het herstellend vermogen van de huid vergroten. Paardenmelk capsules worden vooral gebruikt voor een langdurige kuur, waarbij een aandoening van binnenuit wordt aangepakt.

Waar helpen paardenmelk capsules bij?

Paardenmelk capsules helpen bij het verzachten of draaglijk maken van verschillende aandoeningen zoals huidaandoeningen (eczeem, psoriasis), astma, hooikoorts, stofwisselingsproblemen, maag-, darm- en leverproblemen, een verhoogd cholesterol en allergieën. Verder hebben de capsules van paardenmelk een goede uitwerking bij een te hoge bloeddruk, tekort aan vitaminen, (langdurige) vermoeidheid en een lage weerstand. Hier vind je het complete overzicht waar paardenmelk bij helpt.

Van verse paardenmelk naar capsules
Onze paardenmelk wordt gedroogd door een sproeidroogsysteem. De verse paardenmelk wordt verwarmd tot de juiste temperatuur, dit is rond de 35°C. Deze temperatuur zorgt ervoor dat alle slechte bacteriën verwijderd worden en de juiste bacteriën blijven functioneren. Als paardenmelk warmer wordt dan deze temperatuur neemt de werking direct af.

Deze manier van sproeidrogen, wordt alleen gedaan bij melkfabrieken die de nodige kennis en certificaten voor deze techniek bezitten. Om deze certificaten te ontvangen en te behouden moet men handelen volgens de richtlijn van het NVWA & COKZ. De paardenmelkpoeder wordt hierdoor drie keer gecheckt voordat het bij je wordt geleverd.

Na het ‘verpoederen’ van de melk wordt het in capsules gedaan en verzegeld verpakt.

Gebruik paardenmelk capsules

In een pakje paardenmelk capsules zitten 50 capsules. De meeste mensen gebruiken capsules, omdat dit eenvoudig is in te nemen en mee te nemen doordat het klein is verpakt. Het is belangrijk om het gebruik van paardenmelk rustig op te bouwen. De eerste dag begin je met één capsule per dag en dit bouw je rustig op tot vijf capsules per dag. Deze dosering kun je zo’n drie á vier maanden aanhouden, tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Vijf capsules komt overeen met één glas verse paardenmelk.

Dosering paardenmelk capsules

Kinderen van 4 tot 6 jaar: in een week opbouwen naar 3 á 4 capsules per dag
Kinderen ouder dan 6 jaar: in een week opbouwen tot 5 capsules per dag

De capsules bevatten meer dan 98% pure paardenmelkpoeder, waardoor er nauwelijks vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelkcapsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek in vergelijking met andere paardenmelk capsules die worden aangeboden.

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag. Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan, en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft.

Verzenden en bezorgen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.

Reviews
Reviews
4.6 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen
Marielle 12-06-2019
Reviews

Capsules gebruikt bij kinkhoest, al na een paar dagen werd het hoesten minder!

Dhr Vis 25-05-2019
Reviews

Ik kreeg last van hooikoorts en heb een paar weken de capsules ingenomen en ik heb nu al veel minder hooikoorts.

Leen Hart 22-05-2019
Reviews

Snelle bezorging en helpt tegen mijn hooikoorts. Vorig jaar ook al 10 weken capsules ingenomen en dit jaar maar weer voor de zekerheid. Nog geen last!

Sahin 28-02-2019
Reviews

Hallo
Ik gebruik nu ongeveer 3 weken paardenmelk capsules en werkt goed al. Merk al goede verbetering van eczeem en huid jeukt niet meer zo erg door de lotion.

G. M. K. 25-01-2019
Reviews

Onze zoon heeft al 8 jaar eczeem. Van alles geprobeerd, overal heen gebracht, zowel binnen als in het buitenland.
Enige wat hem hielp, was naar zee gaan (wij gingen vaak naar Tenerife)
Van onze tandarts over paardenmelk gehoord en na lang googelen hebben wij bij Sanvita besteld.
Na 2de week geen jeuk meer. wij gebruiken al een maand en zien duidelijke veranderingen bij hem.
Wij blijven zeker gebruiken tot dat helemaal weg is en als paardenmelk echt helpt, dan is het een wondermiddel (voor ons dan).

Sanvita doet zijn werk goed. vandaag besteld, morgen al in huis en voor vragen kun je altijd bellen.

4.6 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen