• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoe moet je paardenmelk gebruiken?

Paardenmelk gebruik je door capsules in te nemen of losse poeder te gebruiken. De paardenmelk capsules worden het meest gebruikt. 

Paardenmelk capsules gebruiken

Paardenmelk capsules kunnen op ieder moment van de dag ingenomen worden. Het is het beste om het op een zelf gekozen moment van de dag in te nemen, zoals bij het ontbijt. Je slikt de capsules allemaal tegelijk, op één vast moment van de dag. De dosering is afhankelijk van de leeftijd: 

Kinderen

Onder een jaar: een of twee capsules per dag, afhankelijk van de mate van klachten

Van 1 tot 3: twee capsules per dag

Van 3 tot 6: vier capsules per dag

Vanaf 6 jaar: vijf capsules per dag

Begin je met paardenmelk capsules innemen? Bouw de dosering op met per 2 dagen één capsule meer in te nemen tot de juiste dosering bereikt is. Moeite om de capsules in te nemen? Maak het open en schud de poeder eruit in lauw water of door een toetje. 

Volwassenen

Vijf capsules per dag. 

Begin je met paardenmelk capsules innemen? Bouw de dosering op per 1 dag één capsule meer in te nemen, tot je op vijf capsules per dag zit. 

Dag 1: één capsule

Dag 2: twee capsules

Dag 3: drie capsules, enz. 

Dosering paardenmelk capsules voor honden

Paardenmelk capsules zijn voor honden makkelijk in te nemen. 

Dosering op basis van lichaamsgewicht:

Tot 10 kilo twee capsules per dag

Tot 20 kilo drie capsules per dag

Tot 50 kilo vier capsules per dag

Voor honden zwaarder dan 50 kilo adviseren wij vijf capsules per dag te geven.

De capsules geef je als snoepje of door de brokjes. Het beste resultaat krijg je als je de capsules op één vast moment van de dag geeft, allemaal tegelijk. Dus elke dag op één vast moment alle benodigde capsules.

De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, waardoor er geen vulstof gebruikt wordt. Elke paardenmelkcapsule bevat 600 mg paardenmelkpoeder. Dit hoge percentage en de inhoud per capsule is uniek. 

Wij adviseren om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend.

Paardenmelk poeder gebruiken

Paardenmelk poeder is een zakje van 100 gram en is vacuüm verpakt. De poeder heeft dezelfde inhoud als paardenmelk capsules. Hiervan moeten er drie theelepels ingenomen worden op een vast gekozen moment van de dag.

Het nadeel hiervan is dat het bewerkelijker is en de gebruiker elke dag een verschillende hoeveelheid binnenkrijgt, afhankelijk van de ‘kop’ die op het theelepeltje zit of niet. Hierdoor kiezen de meeste mensen voor paardenmelk capsules.

Heb je vragen over het gebruik van paardenmelk? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestellen en ontvangen

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden.