• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijk middel tegen smetplekken

De meest voorkomende plaatsen zijn onder de borsten en in de liezen. Dit type eczeem komt op elke leeftijd voor, maar komt vooral veel voor bij zuigelingen, vrouwen of mannen op leeftijd, diabetici en bedlegerige patiënten.

Hoe ontstaan smetplekken?

Smetplekken ontstaan voornamelijk door warmte op de huid, (overmatig) transpireren, wrijving en incontinentie voor urine. Smetplekken ontstaan door plaatselijke irritatie van de huid.

Een gevolg kan een infectie zijn, veroorzaakt door lokale huidbacteriën en schimmels. Zo’n infectie verergert de smetplekken.

De infectie met de bekende gist “Candida alicans” komt het meest voor bij zuigelingen, personen met suikerziekte en te zware mensen.

smetplekken natuurlijk middel Behandelingen met diverse zalfjes voor een lange periode kunnen ook zorgen voor irritatie en een allergische reactie van de huid, zoals contacteczeem.

Smetplekken behandelen kan het beste van binnenuit met onze natuurlijke capsules. In onze capsules zitten meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen die van binnenuit de smetplekken tegengaan op een natuurlijke manier.  

Soorten smetplekken

Smetplekken kunnen op verschillende delen van het lichaam voorkomen. Onze producten werken tegen iedere vorm van smetplekken. De meest voorkomende smetplekken staan hieronder genoemd.

  • Rode liezen

Smetplekken in de vorm van rode liezen (liesschimmel) komen vaak voor bij baby’s en bij incontinentie. Ook komt het voor bij zwaarlijvige personen. Onze bodylotion en capsules werken effectief en natuurlijk tegen deze smetplekken.

  • Smetplekken borst

Veel vrouwen hebben er last van: smetplekken onder de borsten en huidirritatie onder de bh. Deze vorm van smetplekken wordt ook wel intertrigo genoemd. Het is dezelfde huidaandoening als smetplekken in liezen, buikplooien en bilnaad. Gebruik onze capsules in combinatie met de bodylotion.

  • Smetplekken oksel

In de oksels kunnen smetplekken of eczeem ontstaan bij langdurige transpiratie. Probeer minder te transpireren, natuurlijke deo te gebruiken in combinatie met onze lotion en capsules.

  • Smetplekken baby

Een baby kan in de huidplooien, tussen de beentjes, billen en bij het geslachtsorgaan last hebben van smetplekken. Deze smetplekken bij baby’s wordt ook wel luiereczeem genoemd.  Dit komt niet door een verkeerde verzorging. Wat wel belangrijk is, is minder vette producten te smeren en over te stappen op een natuurlijke lotion, zoals deze bodylotion. Probeer ook vaker van luier te wisselen en je baby minder in bad te doen.

Smetplekken behandelen

Smetplekken kun je met allerlei zalfjes behandelen, en mogelijk heb je dat al gedaan. Waarom werkt het niet? Smetplekken zijn moeilijk van buitenaf te behandelen. Door de huidirritatie treedt er een schimmel op die in iedere huidlaag gaat zitten.

Je moet schimmelplekken en smetplekken dus van binnenuit aanpakken. Met onze capsules, die bestaan uit meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen speciaal geschikt voor de huid, help je je huid van binnenuit de smetplekken tegen te gaan.

natuurlijk middel tegen smetplekken

In combinatie met onze bodylotion voor een complete werking en het tegengaan van jeuk. Ook helpt de bodylotion bij een sneller herstel van de smetplekken.

zalf tegen smetplekken

Wat te doen tegen smetplekken en tips tegen smetplekken

Tegelijk met het innemen van onze capsules en het gebruik van de bodylotion kan je zelf ook aan de slag. Dit zijn de meest effectieve tips tegen smetplekken die je zelf kan doen:

  • Kleed je met ruim zittende kleding. Vermijd het gebruik van strakke spijkerbroeken, boxershorts, bh’s en strakke shirts.
  • Streef een goede hygiëne na
  • Gebruik pH-neutrale verzorgingsproducten
  • Droog/dep je na het douchen of baden af met een hydrofiele handdoek
  • Probeer overgewicht te voorkomen of verminderen

Onze natuurlijke producten tegen smetplekken

Ons assortiment bestaat uit natuurlijke capsules, gevuld met 100% natuurzuivere paardenmelk poeder. Deze poeder bevat van nature al meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen, speciaal geschikt voor het gezond maken en houden van je huid.

De capsules doen hun werk binnen afzienbare tijd. Je voorkomt de situatie dat de smetplekken weer terugkomen door minimaal drie maanden de capsules te gebruiken.

Ook zijn onze verzorgingsproducten ontwikkeld op basis van die natuurlijke ingrediënten en werkzame stoffen. Door deze combinatie hebben wij de succesformule tegen huidklachten zoals smetplekken, eczeem en psoriasis.

Aanbevolen producten: