• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Huisstofmijt allergie symptomen en hoe bestrijden

Een huisstofmijt allergie is een allergische reactie van het lichaam tegen de huisstofmijt. Belangrijk om te weten: tussen de 10 en 25% van de Nederlanders heeft last van huisstofmijt. Je kunt er verschillende dingen tegen doen. Tips tegen de huisstofmijtallergie kom je veel tegen. Van je huis vol laten lopen met azijn tot je hond of kat weg doen: tips werken pas als je ze makkelijk kunt toepassen. Je kunt een huisstofmijt allergie zelf bestrijden met de volgende tips tegen huisstofmijt:

  • Beddengoed wassen

Was lakens, kussenslopen, onderlakens en dekbedovertrekken minimaal 1 keer in de twee weken op 60 graden. Daarmee verminder je de overlevingskans van de huisstofmijt.

  • Houd je huid schoon

Een schoon huis is belangrijk bij een allergie voor huisstofmijt. Door regelmatig het hele huis te stofzuigen, bijvoorbeeld 1 keer in de drie dagen, verminder je de aanwezigheid van stof in huis. Leef je met meer dan 2 personen of heb je huisdieren? Probeer dan eens per twee dagen te stofzuigen.

  • Ventileer alle ruimtes

Een goede tip tegen huisstofmijtallergie is het goed ventileren van alle ruimtes in je huis. De woonkamer en slaapkamers zijn daarbij het belangrijkste.

  • Allergie vrije inrichting

Hoe je je huis inricht heeft invloed op je huisstofmijtallergie. Gebruik geen meubels die dicht zijn tot de vloer. Kies meubels op poten zodat je er makkelijk onder kan stofzuigen of dweilen. Ook is het beter om niet al te grote kasten in je woonkamer of slaapkamer te hebben. Een bed op poten maakt makkelijker schoon dan een blok tot op de vloer.

  • Heb je een huisdier?

Borstel en was je huisdier vaker als je allergisch bent. Voorkomt ophoping van stof en huidschilfers van je huisdier.

Natuurlijk middel tegen huisstofmijt allergie

Om de symptomen van een huisstofmijt allergie tegen te gaan, werkt dit natuurlijke middel goed: paardenmelk capsules. Dat zijn capsules met paardenmelk poeder erin. Paardenmelk heeft van nature meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen in zich. Dat zorgt ervoor dat je weerstand verbetert zodat je meer tegen de allergie kan. Je allergie gaat niet over. De klachten gaan wel volledig of grotendeels weg.

Bestel paardenmelk capsules nu voor drie maanden

natuurlijk middel tegen huisstofmijt allergie

Paardenmelk capsules tegen huisstofmijt innemen

Het innemen van paardenmelk capsules doe je dagelijks. De aanbevolen dosering is de eerste drie maanden (volledige reset immuunsysteem) vijf capsules per dag, allemaal tegelijk. Na deze drie maanden zijn de meeste mensen van hun huisstofmijt allergie af. Komen je klachten terug of is je allergie nog niet helemaal weg? Ga na de drie maanden dan verder met twee capsules per dag, zodat je het onder controle houdt.

Huisstofmijt allergie bij kinderen

Ook voor kinderen met een huisstofmijt allergie is het belangrijk om in een schoon en geventileerd huis te leven. Daarnaast helpen de paardenmelk direct naar een gezonde weerstand.

Dit natuurlijke middel tegen huisstofmijt allergie bij kinderen kun je gebruiken door de capsules door te laten slikken. Als dat niet lukt kun je de capsule open maken, mengen door lauw water of door een toetje. Voor kinderen tot 3 jaar zijn twee capsules per dag voldoende. Kinderen tussen de 3 en 7 jaar hebben genoeg aan drie capsules per dag. Van 7 tot 10 jaar is de dosering vier capsules per dag en vanaf 10 jaar vijf capsules per dag.

Huisstofmijt allergie hond

Een hond met huisstofmijt allergie vraagt extra verzorging. Vaker wassen en borstelen zodat de stof uit de vacht is. Ook het schoonhouden van het huis, een mand en/of bench/hok is belangrijk. Ook honden hebben veel baat bij het innemen van paardenmelk capsules. Deze kun je heel geven, maar ook open maken en over het voer strooien.

Dagelijkse dosering:

Tot 10 kilo: twee capsules

10 tot 20 kilo: drie capsules

20 tot 50 kilo: vier capsules

Vanaf 50 kilo: vijf capsules

Verzending iedere werkdag om 23:59 uur. Gratis verzending in Nederland en België.