• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Longen

Longen

Paardenmelk helpt bij vele longklachten, zoals astma, allergieën, kinkhoest en hooikoorts. Deze aandoeningen worden vaak behandeld met medicijnen als pufjes, hoestdrank of andere geneesmiddelen. Door jarenlange ervaringen gebruiken inmiddels overal in Nederland mensen paardenmelk tegen longklachten en andere aandoeningen.

Werking van paardenmelk in longen

Steeds meer mensen ervaren de werking bij verschillende longklachten. De oorzaak dat mensen snel last krijgen van ontstekingen in hun lichaam komt doordat de darmflora is verstoord. Het uit zich dan in astma, verkoudheid, allergieën, kinkhoest of andere aandoeningen.

Lees hier waar paardenmelk nog meer bij werkt.

Paardenmelk bevat meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen. Door deze unieke samenstelling zorgt paardenmelk ervoor dat de darmflora wordt gestimuleerd afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen en de goede voedingsstoffen maximaal opnemen.

De samenstelling van paardenmelk lijkt het meeste op moedermelk. Daarom heeft paardenmelk een gunstig effect op ieder lichaam. Veel mensen ervaren paardenmelk als een paardenmiddel, doordat de klachten hierdoor ook over kunnen gaan. Paardenmelk pakt de oorzaak aan en niet alleen het gevolg, wat vaak met medicijnen wel het geval is.

Met een overvloed aan goede bouwstoffen voor het lichaam, wordt de weerstand tegen allergieën, longklachten en andere aandoeningen verhoogd.

Gebruik paardenmelk tegen longklachten

Paardenmelk is geschikt voor alle leeftijden, omdat paardenmelk een natuurproduct is. Wij hebben paardenmelk in losse poeder en handige paardenmelkcapsules. De paardenmelk poeder mag gemengd worden door de vla, yoghurt of lauw water.

Bij longklachten raden we aan om drie theelepels in te nemen gedurende drie maanden. De meeste mensen nemen paardenmelk capsules in.

Je bouwt het rustig op van één naar vijf capsules per dag. De eerste drie maanden neem je vijf capsules per dag in. Na de drie maanden bouw je het rustig af tot dat je merkt dat de klachten wegblijven.

Capsules bevatten dezelfde ingrediënten en samenstelling als paardenmelk poeder in vacuüm verpakte zakjes. Het innemen van de dagelijkse dosering paardenmelk doe je op een vast moment van de dag.

Beide paardenmelk producten zijn eenvoudig te bestellen en te bewaren. Klik hier voor het hele assortiment paardenmelk producten.

Wij raden aan om paardenmelk minimaal drie maanden in te nemen. Het kan zijn dat je al snel resultaat merkt. Het is goed om dan door te gaan, zodat je zeker weet dat de aandoening uit je lichaam is en je longen goed verzorgd worden.

Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft het tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. De paardenmelk poeder of capsules mogen in één keer in genomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag.

Verzenden en bezorgen van onze paardenmelkproducten

Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij bestellingen boven €60 betaal je géén verzendkosten.