• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk tegen verschillende klachten

Paardenmelk capsules werken tegen veel verschillende klachten met waar helpt paardenmelk tegen. Het is een natuurlijk middel met meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen. Paardenmelk zorgt voor een gezonde darmflora. Op die manier worden alle afvalstoffen uit het lichaam verwijderd.

Waarom helpen veel middelen niet tegen bijvoorbeeld allergieën of huidklachten? Dat komt omdat veel producten ontwikkeld zijn om de gevolgen aan te pakken. Hiermee keert het probleem steeds opnieuw weer terug. Sanvita gaat allergieën en huisklachten tegen vanuit de oorzaak. Met de vitaminen en mineralen in onze paardenmelk capsules voeden we je huid van binnenuit. Na drie maanden begint je huid te stralen. Om het proces te versnellen, raden we onze natuurlijke lotion aan tegen huidklachten.

Waar werkt paardenmelk tegen?

Wanneer je paardenmelk capsules inneemt, komt alles van binnen naar buiten. Je lichaam wordt als het ware ontgift. Bij huidklachten kan je huid daardoor even iets onrustiger aanvoelen, daarom is onze kalmerende lotion fijn om er bij te gebruiken. Lees hieronder waar paardenmelk allemaal tegen werkt.

Paardenmelk tegen huidklachten

Huidklachten ga je op een natuurlijke manier tegen met paardenmelk. Van binnenuit met de capsules en van buiten met de bodylotion of crème. 

  • Paardenmelk bij eczeem

​​Het beste middel tegen eczeem is toch écht paardenmelk. Geen één capsule bestaat uit zoveel vitaminen en mineralen van natuurlijke oorsprong als deze. De beste combinatie is het innemen van onze paardenmelk capsules en het gebruiken van onze natuurlijke paardenmelk lotion. Dan wordt de huid van binnen en buiten gevoed. Lees meer over de beste aanpak tegen eczeem.

  • Paardenmelk tegen een gevoelige huid

Ook bij een gevoelige huid leveren paardenmelk capsules goed resultaat. Bij een gevoelige huid is het ook goed om het van binnenuit aan te pakken. Zo is je huid veel minder kwetsbaar tegen invloeden van buitenaf. Je huid is dan lekker zacht en is niet meer gevoelig voor eczeem of wondjes.

  • Paardenmelk bij psoriasis

Psoriasis vermindert of gaat zelfs over met paardenmelk capsules. We kunnen bij psoriasis niet aangeven hoelang het duurt om resultaat te zien. Het resultaat verbetert als met een paar weken.

De vernieuwingscyclus van de huid is bij psoriasis helemaal ontregeld. Je moet dit natuurproduct de tijd geven jouw huid gezond te maken. Een natuurproduct werkt niet als een medicijn met een quick fix actie. Het moet eerst goed in het lichaam worden opgenomen, voordat het zijn werk kan doen.

Eenmaal goed opgenomen, ervaren veel mensen die psoriasis hebben gehad sterke verbetering en minder kans op terugkerende klachten. De dosering is de eerste drie maanden 5 capsules per dag (standaard dosering). Na drie maanden of als de klachten onder controle zijn wordt de dosering iedere dag 2 capsules als onderhoud. 

Onze lotion met kalmerende ingrediënten versnelt het herstel van je huid. Lees hier meer over paardenmelk capsules tegen psoriasis.

Paardenmelk tegen allergieën

Paardenmelk bij hooikoorts

​Vooral in het voorjaar en zomer hebben veel mensen last van hooikoorts. Hoe kom je er van af? Je hebt genoeg middelen, alleen pakt het niet de oorzaak aan. Ook zorgen hooikoorts tabletten vaak voor vermoeidheid. Hooikoorts is al zó vermoeiend, dus laten we met een goede oplossing komen! Veel mensen hebben na gebruik van paardenmelk capsules geen last meer van hooikoorts. Zij kunnen weer met plezier naar buiten een wandeling maken. Lekker lopen door geurende bossen, fietsen door gemaaide weilanden of gewoon een bos bloemen op tafel.

Koemelkallergie

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veel kinderen met koemelkallergie baat hebben bij paardenmelk. Het is daarom een goede vervanging van koemelk en het is ook nog eens gezonder. De samenstelling van paardenmelk is te vergelijken met moedermelk. Belangrijk hierbij is dat kinderen met specifiek een lactoseallergie soms geen paardenmelk kunnen verdragen.

 

​Acne ontwikkelt zich vaak door stress, voeding en hormonale schommelingen. Bij acne is het belangrijk om je huid goed te reinigen. Talg en ander vuil kan zich niet kunnen ophopen en ontstekingen veroorzaken. Paardenmelk capsules zorgt voor een goede hormoonbalans. Door de vele vitaminen en mineralen zorgt het ook voor een egale, stralende huid. Dus dit natuurlijk middel tegen acne is dé oplossing voor jou.

Paardenmelk bij astma

Astma wordt gezien als een ongeneeslijke longaandoening. Sommige kinderen of mensen overgroeien het en anderen moeten hun leven lang een inhalator gebruiken. Dat hoeft gelukkig niet meer. We zien de laatste jaren verbluffende resultaten bij mensen die paardenmelk capsules gebruiken. Ook bij mensen die langer dan 20 jaar astma hebben gehad! En dat met onze paardenmelk capsules, wat géén bijwerkingen kent. Dit natuurlijk middel tegen astma is een gezonde vervanging voor de pufjes en zorgt voor betere longen en luchtwegen. Het geeft meer energie en een gezonde zuurstofvoorziening. Lees meer over dit natuurlijke middel tegen astma.

Paardenmelk tegen kinkhoest

Paardenmelk tegen kinkhoest is een zeer effectief natuurlijk middel. In 99% van de gevallen werkt het. Meestal zorgt paardenmelk poeder de eerste of tweede nacht al voor rust. De ervaring leert dat na zo'n vier tot acht dagen de kinkhoest nagenoeg weg is. Met paardenmelk poeder is er dus al snel merkbaar resultaat. De poeder meng je door een flesje of water. Je kunt de poeder oplossen in warm water. Met koud water blijft het klonterig.

 

Waar is paardenmelk allemaal goed voor?

1. Bloeddruk

Met de 40 vitaminen en mineralen die paardenmelk capsules van nature bevatten, krijgt je lichaam echt een boost. Paardenmelk zorgt voor goede bloedwaarde en een normale bloeddruk. Zeker bij een verzwakt immuunsysteem en heftige behandelingen.

2. Cholesterol

​De unieke samenstelling van onze paardenmelk capsules zorgt voor een zuiverende werking van het bloed. Het zorgt ervoor dat de cholesterolwaardes weer in de juiste balans komen.

3. Tekort aan vitamine

Omdat paardenmelk zoveel vitaminen en mineralen bevat heeft het een gezonde werking bij veel aandoeningen. Geen één capsule bevat van nature zoveel vitaminen en mineralen. De capsule zelf is van plantaardige stoffen gemaakt. Paardenmelk capsules kun je zien als een natuurlijke multi-vitamine voedingssupplement: 100% gevuld met paardenmelk poeder en bevat geen vulstoffen of andere werkstoffen.

Paardenmelk helpt ook nog bij andere aandoeningen:

(Langdurige) vermoeidheid Bij een tekort aan vitaminen kunnen er veel klachten optreden, onder andere vermoeidheid. Met zoveel vitaminen en mineralen in paardenmelk capsules wordt dat snel opgelost. Ervaring leert dat men minder snel moe wordt, meer energie krijgt en zich veel fitter voelt

1. Lage weerstand​

​Na een operatie of ziekte helpen de paardenmelk capsules door de unieke samenstelling weerstand te verhogen. Daardoor is er minder kans op long- en luchtwegaandoeningen. Het lichaam heeft meer energie en kan daardoor meer aan.

2. Ziekte van Crohn

De ziekte van Crohn is een ziekte die te behandelen is met paardenmelk capsules. Het zorgt voor een goede darmflora en helpt de juiste bacteriën te vermenigvuldigen en de slechte te doden. Lees meer over natuurlijk middel tegen ziekte van Crohn.

3. Huisdieren

Ook bij huisdieren met darmproblemen of vachtproblemen hebben paardenmelk capsules een positieve uitwerking. We merken dat steeds meer mensen bewust worden van gezonde medicatie, wat geen bijwerkingen kent. Je bent bij het juiste adres als je zoekt naar een natuurlijk middel tegen darm- of vachtproblemen bij honden.

De voordelen van paardenmelk capsules

​Dit krachtige natuurproduct voor bij onze klanten voor zeer positieve ervaringen en gewenste resultaten. Met paardenmelk capsules ben je verzekerd van een effectieve behandeling zonder nadelige bijwerkingen.

Hoe moet paardenmelk ingenomen worden?

Wil je paardenmelk innemen tegen je klachten? Dan zijn onze capsules een aanrader. Verse paardenmelk is maar één dag houdbaar. De plantaardige capsules zijn gevuld met 100% paardenmelkpoeder, zonder vulstof of hulpstof.

Bouw de dosering van de Sanvita paardenmelk capsules als volgt op:

  • Dag 1: één capsule
  • Dag 2: twee capsules
  • Dag 3: drie capsules
  • Dag 4: vier capsules
  • Dag 5: vijf capsules

De vijf capsules houd je dan gedurende drie maanden aan. Voor een goed resultaat is het dus belangrijk om de capsules minimaal drie maanden in te nemen. Een natuurproduct moet je de tijd gunnen om het werk in je lichaam te doen.

paardenmelk capsules sanvitaDe Sanvita capsules is voor jou het belangrijkste product. We willen dat de oorzaak wordt aangepakt en niet direct de gevolgen. Dus neem de kalmerende lotion, crème of shampoo altijd in combinatie om de werking van buitenaf te stimuleren. 

sanvita paardenmelk bodylotion

Samenvatting: Waar helpt paardenmelk tegen; tegen bijna alles!  

Na dit te hebben gelezen ben je waarschijnlijk wel erg benieuwd naar de échte ervaringen. Graag willen we dit jou hier laten lezen.

Je bestelt hier de capsules voor tien dagen. Voor een optimale werking en blijvend resultaat is het belangrijk de capsules drie maanden in te nemen. Daarom hebben een voordeelpakket paardenmelk capsules aangeboden van drie maanden met 25% korting én gratis verzending door de brievenbus.