• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk tegen eczeem

Al jarenlang is paardenmelk tegen eczeem voor veel mensen een natuurlijke oplossing. En de enige. Hieronder lees je wat eczeem is en waarom paardenmelk kan helpen. Aan het herstel van je huid en de verzorging van je lichaam.
-35%
Eczeem Programma
Eczeem Programma
€284,01 €184,50
+

Paardenmelk tegen eczeem

Waarom paardenmelk bij eczeem werkt?


Wist je dat paardenmelk capsules bij eczeem echt werken? Het is in Europa al bekend sinds de jaren negentig van de vorig eeuw. Paardenmelk capsules leveren veel voordelen voor je gezondheid. Naast dat je veel voordeel haalt in je lichaam, werkt het ook specifiek voor je huid. Uit onderzoek is gebleken dat een behandeling met paardenmelk capsules vooral bij eczeem goed werkt. Hoe komt dat precies?

Soorten eczeem en verschillende situaties

Wat maakt paardenmelk capsules bij eczeem zo uniek?

Paardenmelk bevat een aantal belangrijke stoffen die kunnen helpen tegen huidklachten zoals eczeem. Zo bevat dit natuurproduct de natuurlijke stoffen lysozym, lactoferrine en immunoglobuline IgA. Het zijn ingewikkelde termen, maar waar het op neerkomt, is dat deze stoffen antibacterieel, ontstekingsremmend en genezend werken.

Deze drie functies zijn erg van belang bij het behandelen van chronische ziektes en allergieën, zoals bijvoorbeeld eczeem. Heb je eczeem? Dan heb je een beter afweersysteem en minder ontstekingen nodig. Dit natuurproduct helpt jou naar een gezonde huid. 

 

paardenmelk tegen eczeem sanvita

Soms gaan huidziektes gepaard met ontstekingen

Af en toe komen huidziektes zoals eczeem tegelijk voor met ontstekingen. Je kunt een ontsteking zien als een reactie van het lichaam op beschadigingen van weefsels. Paardenmelk bij eczeem werkt uitstekend als er ontstekingen optreden, maar waarom is dat?

Je kunt eczeem zien als een huidziekte. Je merkt het door rode schilferige vlekken en vervelende jeuk. Eczeem wordt ook wel gezien als een auto-immuunziekte met chronische ontstekingen van de huid.

Paardenmelk capsules bevatten dus ontstekingsremmende stoffen, waardoor je klachten zullen verminderen en voor veel mensen zullen verdwijnen.

Daarnaast is paardenmelk antibacterieel. Dat betekent dat het voorkomt dat bacteriën zullen ophopen op je huid. Het afweersysteem speelt een grote rol bij het effectief gebruiken van paardenmelk capsules en zal de symptomen verlichten bij eczeem.

paardenmelk tegen eczeem

Hoe je met paardenmelk bij eczeem kunt helen

Het ontstaan van eczeem komt vaak door een verstorende darmflora. Eczeem is een huidklacht dat van binnenuit komt. Het is belangrijk om het ook van binnenuit te bestrijden. Dat kun je doen door paardenmelk capsules in te nemen.

Door het innemen van paardenmelk capsules word je darmflora geactiveerd. Daarna wordt je lichaam gereinigd en schoongemaakt. De ontstekingen zullen afnemen en je zal minder last van jeuk krijgen. Dat komt door de stoffen die paardenmelk bevat zoals lysozym, lactoferrine en immunoglobuline IgA.

Paardenmelk bij eczeem kan dus echt als een wondermiddel worden gezien. De werkzaamheid is bij de ene persoon met een paar dagen al zichtbaar en bij andere personen pas na twee of drie weken.

paardenmelk tegen eczeem

Paardenmelk capsules voor drie maanden

Is een effectieve werking van paardenmelk bij huid eczeem bewezen?

Dat paardenmelk capsules bij eczeem goed werkt staat vast. Maar er is door de wetenschap in Nederland nog niet bewezen dat paardenmelk 100% genezend is bij eczeem. Wel is bewezen dat je de jeuk vermindert en andere zichtbare symptomen vermindert. 

Het meest belangrijke onderzoek over paardenmelk bij eczeem door een universiteit uit Duitsland. Bij dit onderzoek werden er mensen met eczeem ondervraagd na het gebruik van paardenmelk en de gunstige effecten ervan.

Wat zijn de resultaten van het Duitse onderzoek bij het gebruik van paardenmelk?

Het onderzoek spreekt boekdelen. Méér dan negentig procent van de deelnemers met eczeem gaven aan dat extreme klachten zoals jeuk erg drastisch afnam.

Dr. Rainer Schubert leidde het onderzoek en volgens hem kan de verbetering van de symptomen medisch worden ondersteund.

Naast dat paardenmelk bij eczeem goed werkt, zorgt het ook voor andere gezondheidsvoordelen. 75 procent van alle patiënten die problemen hebben met de darmen, ademhaling en lever reageerde positief na het innemen van paardenmelk. Zo gaven mensen met darmproblemen aan dat er een grote afname was van de klachten tijdens het drinken van paardenmelk.

Schubert merkte wel op dat als je huid eczeem goed wilt bestrijden met paardenmelk je het minimaal drie maanden moet innemen. De huid heeft een vernieuwingscyclus van circa 28 dagen.

Het gebruik van paardenmelk door het slikken van capsules

Besluit je om paardenmelk capsules in te nemen, dan is het belangrijk dat je dit elke dag doet. Sla je een week over dan heeft het de werking minder effect. Bouw het rustig op met één capsule per dag naar vijf capsules op een dag. Dus de eerste dag dat je het inneemt slik je één capsule. De tweede dag twee capsules en uiteindelijk vanaf de vijfde dag vijf capsules. Houdt deze routine van vijf capsules op één dag minimaal drie maanden vol.

Het innemen van de capsules doe je één keer op een dag en hoef je niet te verdelen over de dag.

Wanneer zie je resultaat met het slikken van paardenmelk capsules?

Als je de routine van vijf capsules per dag volhoudt dan kan je al binnen een paar weken resultaat zien. Je moet rekening houden dat gebruik van paardenmelk capsules bij eczeem een natuurproduct is. Het tijd nodig heeft om in je lichaam te werken. Daarom is het niet mogelijk om aan te geven wanneer het precies zal gaan werken.

Voor de ene persoon zal je binnen een paar dagen resultaat zien, terwijl de andere persoon er misschien een maand of meer voor nodig heeft. Zie je snel resultaat bij het gebruik van paardenmelk capsules dan nog is het aan te raden om minimaal drie maanden vijf capsules op een dag aan te houden.

De klachten van huid eczeem zijn verdwenen, wat nu?

Als je merkt dat paardenmelk bij eczeem goed zijn werk doet betekent dat nog niet dat het helemaal verdwenen is. Inwendig kan er nog van alles aan de hand zijn. Daarom dit advies: blijf gewoon rustig door te gaan met het slikken van de paardenmelk capsules. Als de klachten een paar weken weg zijn ga je rustig de dosering afbouwen.

Zodra je merkt dat het huid eczeem helemaal weg is kun je besluiten om te stoppen met de kuur. Naast dat je paardenmelk capsules hebt zijn er ook diverse crèmes te vinden op basis van paardenmelk. Je gaat hiermee de jeuk tegen. Ook zorgt paardenmelk crème ervoor dat je je huid verzorgt op een huidvriendelijke manier.

sanvita eczeem programma

De conclusie van het gebruik van paardenmelk capsules bij eczeem

Kortom, paardenmelk capsules helpen wel degelijk als je klachten hebt bij eczeem. Het zal op korte termijn de jeuk sterk verminderen en op lange termijn als resultaat hebben dat het eczeem helemaal verdwijnt.

Paardenmelk tegen eczeem werkt het beste door het innemen van onze capsules in combinatie met de bodylotion.

Ook zijn er huidverzorgingsproducten op basis van paardenmelk, zoals deze huidvriendelijke producten. Hiermee ga je de jeuk tegen en met paardenmelk tegen eczeem verzorg je je huid op een huidvriendelijke manier. 

paardenmelk tegen eczeem