• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk capsules bij lage weerstand

Een lage weerstand heeft veel invloeden op het welzijn van je lichaam. Verhoog je weerstand met natuurlijke energie-boosters. Paardenmelk kent meer dan 40 vitaminen en mineralen.
-35%
Sanvita Healthy Darmklachten Programma
Darmklachten Programma
€284,01 €184,50
+

Paardenmelk capsules bij lage weerstand

Wat is een lage weerstand? 

Een goede weerstand hebben is niet vanzelfsprekend. Bij een lage weerstand werkt je afweersysteem niet goed en daardoor ben je sneller vatbaar voor ziektes. Als je een goede weerstand hebt, biedt je lichaam weerstand tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten.

Het afweersysteem bestaat uit witte bloedcellen en lymfeknopen. De witte bloedcellen maken de schadelijke stoffen en ziekteverwekkers onschadelijk en lymfeknopen zorgen voor extra witte bloedcellen. In de periode dat je ziek bent zwellen je lymfklieren op, omdat deze actief zijn om de extra witte bloedcellen aan te maken.

Oorzaak van een lage weerstand 

Wat de oorzaak kan zijn van een lage weerstand:

 • Slaap tekort
 • Slechte voeding
 • Stress
 • Witte bloedlichaampjes verstoord
 • Medicijnen, zoals antibiotica, chemo, prednison en hormonen etc.

Symptomen van een lage weerstand 

Heb je een lage weerstand, dan ben je vatbaar voor de griep of een verkoudheid. Dit komt vaak in de winterperiode voor. De meeste mensen nemen de griepprik om de winter door te komen, vooral oudere mensen. Ook de griepprik zorgt ervoor dat je afweersysteem niet goed gaat werken. De griep is vaak ook erger bij mensen met een lage weerstand dan bij mensen met een gezonde weerstand.

Tips bij een lage weerstand

Hieronder zie je enkele tips om je weerstand op te hogen of op peil te houden:

 • Eet voldoende verse fruit en verse groenten
 • Drink daarbij ook genoeg water, kruidenthee of vruchtensappen
 • Eet zo gevarieerd mogelijk. 
 • Voldoende dagelijkse beweging in de buitenlucht
 • Vermijd stress, rust en ontspan voldoende
 • Niet roken
 • Natuurlijke paardenmelk capsules zorgen voor een goede weerstand. Hieronder lees je er meer over.

Paardenmelk capsules bij een lage weerstand

Hoewel paardenmelk niet wetenschappelijk bewezen is als geneesmiddel bij een lage weerstand, ervaren veel gebruikers een vitaler gevoel na gebruik van paardenmelk capsules. Dit is een natuurproduct wat veel verschillende vitamines bevat (meer dan 40), een laag vetpercentage heeft en rijk is aan eiwitten. Dit product staat al eeuwen bekend om de geneeskundige werking.

Paardenmelk capsules bevatten onder andere: 

Caseïne, Calcium, Magnesium, IJzer, Kalium, Zink. Vitamine A, B1, B2, B3, B6, B7, B12, B13, C, D, E, K en T. 

Gebruik van paardenmelk capsules 

Paardenmelk capsules is een eenvoudig middel om het tekort aan vitamine aan te vullen, oftewel je weerstand te verhogen. 

         sanvita paardenmelk

 

Wij adviseren om paardenmelk capsules minimaal drie maanden in te nemen met een dagelijks dosering van vijf capsules. Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft het tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. De paardenmelk capsules mogen in één keer ingenomen worden, dus niet verdeeld over de dag. Bouw het rustig op, zo kunnen je darmen aan de werking wennen en de lage weerstand weer opbouwen.

Wij verzenden iedere werkdag om 23:59 uur. Gratis verzending in Nederland en België.