• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijk middel tegen zonneallergie

Producten waarin paardenmelk is verwerkt worden inmiddels al door veel mensen gebruikt als een natuurlijk middel tegen zonneallergie.

Natuurlijk middel tegen zonneallergie

Natuurlijk middel tegen zonneallergie

Producten waarin paardenmelk is verwerkt worden inmiddels al door veel mensen gebruikt als een natuurlijk middel tegen zonneallergie. In ons assortiment hebben we drie producten die de negatieve effecten van zonneallergie verlichten.

Lees daarom verder en ontdek welke van onze producten het best bij jou past.

Hoe werken paardenmelk capsules als natuurlijk middel tegen zonneallergie?

Paardenmelkproducten verlichten klachten van zonneallergie, maar wat is zonneallergie nu precies? Het wordt veroorzaakt door een overgevoeligheid voor uv-stralen in zonlicht.

Je krijgt dus last van zonneallergie als je te lang, of zonder zonnebrand, in de zon hebt gezeten. Als je eenmaal zonneallergie hebt gehad, kan dit elk jaar terugkomen. Dit komt het meeste voor in de lente, omdat de huid gedurende de winter vaak bedekt is en weinig contact heeft gehad met de zon.

Zelfs in de winter kun je echter last krijgen van zonneallergie. Daarom is het belangrijk om de huid tijdens en na blootstelling aan zonlicht goed te laten herstellen en te voeden, zodat de kans op een terugkerende zonneallergie het volgende jaar kleiner is.

Ook last van eczeem? Dit kun je zelf doen om het te verminderen.
Download de 
vijf praktische tips tegen eczeem!­­

 

natuurlijk middel tegen zonneallergie

 

Klachten bij zonneallergie verschillen per persoon

De meest voorkomende klachten zijn rode vlekjes of bultjes op de huid, die binnen enkele uren of dagen na het contact met de zon verschijnen en kunnen mild of vrij hevig zijn.

Vaak verdwijnen deze klachten binnen enkele dagen weer, maar wanneer je er last van hebt blijft het erg vervelend. Natuurlijk zoeken mensen daarom manieren om deze klachten te verlichten en te verhelpen, en gelukkig zijn deze er ook.

Omdat de huid na een zonneallergie vaak beschadigd is, is het belangrijk om haar op een goede manier te laten herstellen. Door het hoge aantal mineralen en vitaminen (onder andere vitamine A, B complex, C, D en E) in onze paardenmelk capsules is het een goed en natuurlijk middel tegen zonneallergie.

Verder bevat het veel antibacteriële stoffen en bevorderen paardenmelk capsules het immuunsysteem. Paardenmelk capsules zorgen ervoor dat de huid van binnenuit wordt verzorgd, dat klachten worden verminderd en de huid zich goed herstelt. Kortom: precies wat ze nodig heeft na of tijdens een zonneallergie.

De huid kun je ook van buitenaf verzorgen door onze hydraterende bodylotion met natuurlijke ingrediënten en de werkzame stoffen van paardenmelk.

Waarom paardenmelk capsules?

Er zijn verschillende middelen, waaronder crèmes, te verkrijgen om de klachten die horen bij zonneallergie tegen te gaan. Waarom dan een product dat paardenmelk bevat?

Paardenmelk wordt al duizenden jaren lang gebruikt voor verbetering van het immuunsysteem, de bloedcirculatie, en natuurlijk huidklachten.

Behalve dat paardenmelk van nature veel vitamines en mineralen bevat, zijn onze producten vrij van parabenen. Dit zijn stoffen die ervoor zorgen dat producten zoals crèmes en lotions langer houdbaar blijven, maar die ook schadelijk kunnen zijn voor de huid. Wat ons betreft hoort dit dus niet thuis in een natuurlijk middel tegen zonneallergie.

Andere voordelen van onze paardenmelkproducten zijn de natuurlijke ingrediënten, oliën en kruiden die wij in onze crèmes en lotions verwerken en die de huid verzorgen en voeden zonder schadelijke chemische stoffen.   

Onze producten tegen zonneallergie

Zoek jij een natuurlijk middel tegen zonneallergie? Wij kunnen je verschillende producten aanbieden. Al onze paardenmelkproducten en -crèmes zijn vrij van parabenen.

Voor het beste herstel van de huid bevelen wij aan om twee verschillende producten tegelijk gebruiken.

1. Paardenmelk capsules

De eerste van onze natuurlijke middelen tegen zonneallergie zijn paardenmelkcapsules. Deze capsules bevatten paardenmelk in poedervorm, die de huid van binnenuit helpt te herstellen bij zonneallergie. Dit komt doordat de capsules de darmflora stimuleren, waardoor de huid van binnenuit gevoed en versterkt wordt. Omdat je huid een vernieuwingscycli heeft van 28 dagen, is het slim de capsules gedurende drie maanden in te nemen. Hiervoor hebben we een voordeelpakker voor drie maanden. Op die manier heb je altijd genoeg capsules om het programma af te maken. Aan het begin van het programma slik je één capsule per dag, op een moment dat je zelf kiest. Tijdens de eerste week bouw je dit per dag op naar vijf capsules per dag die je op een vast moment inneemt. Aan het einde van deze eerste week zijn de klachten van zonneallergie al merkbaar verminderd en kan je huid beginnen aan haar herstel.

Paardenmelk kun je niet innemen als je een lactose-intolerantie hebt. 

Bestel hier paardenmelk capsules voor drie maanden met 30% korting. 

Natuurlijke capsules tegen zonneallergie

2. Paardenmelk bodylotion

De paardenmelk bodylotion is vergelijkbaar met onze dagcrème, maar is te gebruiken over het hele lichaam. Breng het bijvoorbeeld aan na het douchen, baden of zwemmen en tijdens het zonnebaden om de huid te verfrissen en te verzorgen tijdens en na het contact met de zon.

Zoals al onze producten bevat onze paardenmelk bodylotion geen parabenen en ligt de pH-waarde dicht bij die van de huid. De bodylotion is onbeperkt te gebruiken, net zoals onze dagcrème, zodat jij zelf bepaalt hoe vaak en wanneer jij je huid verzorgt.

De bodylotion is ook geschikt voor een gevoelige, droge of jonge kinder- of babyhuid.

Bestel hier paardenmelk lotion

lotion zonneallergie

Voor een optimale verzorging en versterking van de huid bevelen wij aan om de paardenmelkcapsules in combinatie met de bodylotion te gebruiken. Zo wordt de huid zowel van binnen als van buiten gevoed. Op die manier hebben de producten het beste effect en kan je huid zo snel en goed mogelijk beginnen aan haar herstel.

Paardenmelk dagcrème

Onze dagcrème voedt en verzorgt de huid en is daarom een goed en natuurlijk middel tegen zonneallergie. Doordat de pH-waarde van onze crème dicht bij de pH-waarde van de huid ligt, tast deze de natuurlijke beschermlaag van de huid niet aan.

Het trekt snel in de huid in en beschermt de huid tegen zon, wind en uitdroging. Onze paardenmelk dagcrème is onbeperkt te gebruiken. Zorg er wel voor dat je de dagcrème altijd aanbrengt aan vóór eventuele make-up. In cosmetische make-up worden namelijk vaak chemische stoffen verwerkt die de huid kunnen schaden.

Onze dagcrème zorgt dus voor een beschermende laag waardoor de huid niet wordt aangetast. De dagcrème is speciaal geschikt voor de huid op het gezicht en de decolleté.
creme tegen zonneallergieBestelling en levering

Om je huid zo snel mogelijk te laten herstellen tijdens of na een zonneallergie wil je onze producten natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben, en daar zorgen wij voor. Wij verzenden iedere werkdag tot 23:59 uur, zodat jij de producten de volgende dag nog in huis hebt.

Daarbij worden onze producten altijd gratis bezorgd. Of je nu vóór- of achteraf wilt betalen, wij bieden altijd een betaalmogelijkheid die bij jou past.