• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk tegen Rosacea

Met onze speciale dagcrème en nachtcrème gun je je gezicht 24 uur per dag de perfecte, natuurlijke verzorging.
€116,70 €87,50
+

Paardenmelk tegen Rosacea

Wat is Rosacea?

De huidziekte rosacea is een chronische aandoening. Het komt meestal voor bij zowel mannen als vrouwen tussen de 30 en 50 jaar.

De symptomen van rosacea zijn een rode huid, puistjes, bultjes en uitgezette bloedvaatjes in het gezicht. Dit is vooral zichtbaar op het voorhoofd, de wangen, kin en neus.

Veel zonlicht, warmte en gebruik van medicijnen kan ervoor zorgen dat rosacea heftiger wordt. De klachten hebben verder gelukkig geen ernstige gevolgen.

Naast deze verschijnselen kunnen mensen ook last krijgen van oogafwijkingen, bijvoorbeeld ontstekingen van de oogleden of eczeem.

Oorzaak rosacea

Er zijn al veel onderzoeken geweest naar rosacea. Niemand durft vast te stellen waar rosacea vandaan komt. Wel weten we dat meest voorkomende oorzaak van huidklachten kan liggen in het niet goed functioneren van de darmflora.

De darmflora zorgt ervoor dat de afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen worden opgenomen. Als dat niet goed werkt, hopen de afvalstoffen zicht op wat zich kan uiten in rosacea.

Door de darmflora te ondersteunen en de goede werking te laten doen, kunnen we met paardenmelk het verschil maken. Hieronder vind je meer over paardenmelk bij huidklachten.

paardenmelk tegen rosacea

Paardenmelk bij huidaandoeningen

Paardenmelk is een uniek natuurproduct wat tegen veel huidaandoeningen werkt, zoals rosacea, eczeem, psoriasis, acne en vele andere lichaamsklachten. Lees hier waar paardenmelk nog meer bij werkt.

Paardenmelk bestaat uit meer dan 40 vitaminen en mineralen. Door de vele vitaminen en mineralen wordt de darmflora gestimuleerd, zodat alle afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd kunnen worden en de voedingsstoffen de huid kunnen voeden en verzorgen.

Gebruik van paardenmelk bij rosacea

Paardenmelk bij rosacea neem je in capsules of poedervorm in. De meeste mensen nemen paardenmelk capsules in. De paardenmelk capsules zijn makkelijk in te nemen en mee te nemen.

Het is belangrijk dat je het in vijf dagen rustig opbouwt van één capsule naar vijf capsules per dag.

Zo kunnen je darmen er rustig aan wennen. Deze dosering kun je aanhouden tot ongeveer drie maanden, tot je het resultaat hebt bereikt.

Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaat ziet, voor iedereen is de tijd van de werking verschillend.

Vijf capsules paardenmelk per dag komt overeen met één glas verse paardenmelk. De paardenmelk capsules mogen tegelijk ingenomen worden en hoeven niet verdeeld te worden over de dag.

Met onze speciale dagcrème en nachtcrème gun je je gezicht 24 uur per dag de perfecte, natuurlijke verzorging.

natuurlijk middel tegen rosaceaPaardenmelk capsules

voor drie maanden met korting.

Wat te doen ná het innemen van paardenmelk?

Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het inwendig nog wel aanwezig zijn. Wij adviseren daarom nog een door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het wegblijft of één of twee capsules per dag blijft innemen.

Naast de voedingssupplementen voor de verzorging van binnenuit, zijn onze huidverzorgingsproducten speciaal samengesteld voor de droge en gevoelige huid, op basis van paardenmelk.

Schema paardenmelk capsules innemen: 

Dag 1: één capsule

Dag 2: twee capsules

Dag 3: drie capsules

Dag 4: vier capsules

Dag 5: vijf capsules

Dag 6 t/m 13 weken daarna: vijf capsules per dag.

Na deze drie maanden bouw je het gebruik in twee weken gedoseerd af.

Sommige mensen met hardnekkige rosacea of die al jarenlang deze aandoeningen hebben zullen na de drie maanden dagelijks een capsule in blijven nemen om de chronische aandoening tegen te blijven gaan.

Het is goed om paardenmelk te combineren met onze natuurlijke cosmeticaproducten op basis van paardenmelk.

Dit zorgt voor een goede uitwendige verzorging van je huid. Voor een rustige huid wordt onze paardenmelk dagcrème en nachtcrème aangeraden.

Veel gebruikers ervaren deze crème als zeer prettig. De crème zorgt ervoor dat het huid van buiten wordt gevoed. Het trekt direct in en voelt niet vettig aan.

Ook deze crème  is gemaakt op basis van paardenmelk en natuurlijke ingrediënten. Meer informatie over onze paardenmelk dagcrème en nachtcrème.

dagcreme tegen rosacea                 creme tegen rosacea