• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Psoriasis creme voor een natuurlijke verzorging

Een natuurlijke psoriasis creme is heel belangrijk voor een huid met psoriasis. Uitleg onder de producten.
-35%
Psoriasis Programma
Psoriasis Programma
€284,01 €184,50
+
€79,80 €71,80
+

Psoriasis creme voor een natuurlijke verzorging

Gebruik bij psoriasis een psoriasis crème die werkt. Misschien heb je al wel van alles geprobeerd en je blijft last houden van psoriasis. De creme van Sanvita is speciaal samengesteld mét mensen die psoriasis hadden. Juist daarom wordt deze crème veel gebruikt, maar is dit nog niet de definitieve oplossing. 

Psoriasis creme voor verzorging van buiten

De verzorging van buiten met psoriasis creme is een fijne manier tegen jeuk, roodheid en schilfers. Door allerlei invloeden moet de huid met psoriasis vaak voorzien worden van de juiste verzorging. Voordelen van onze psoriasis crème: 

  • trekt snel in en blijft niet op de huid liggen
  • heeft geen sterke geur
  • je huid gaat niet glimmen
  • je raakt er niet aan verslaafd
  • natuurlijke ingrediënten 
  • veel positieve ervaringen van gebruikers 

Je pakt de oorzaak met psoriasis creme niet aan

Een creme zoals Sanvita heeft ontwikkeld gaat de klachten zoals jeuk en schilfering tegen. Dat is een tijdelijke oplossing die steeds weer moet worden herhaald. 

Voor veel mensen met psoriasis is een creme die ervoor zorgt dat de jeuk en schilfering weg blijft al een hele vooruitgang. Ook denken ze vaak dat de vermindering van jeuk en schilfers met psoriasis crème het hoogst haalbare is. Begrijpelijk, je hoort het vaak in het ziekenhuis of bij de dermatoloog: 'leer er maar mee leven'.   

Tekst gaat verder onder de afbeelding

psoriasis creme natuurlijk

Psoriasis van binnenuit behandelen

Misschien weet je het al, maar psoriasis is in de basis geen huidaandoening. De klachten uiten zich via de huid, het is zichtbaar via de huid, maar psoriasis valt onder de auto-immuunziektes. Specifiek is psoriasis een overactief immuunsysteem. 

De psoriasis creme lost de overactiviteit niet op. Een normaal immuunsysteem zorgt ervoor dat de huid ongeveer iedere 28 dagen vernieuwd wordt. De onderste laag schuift op, de bovenste laag slijt af. Geheel ongemerkt en een volstrekt normale huidvernieuwing. 

Maar bij een overactief immuunsysteem vernieuwd de huid niet iedere 28 dagen, maar iedere 5 dagen. Vandaar de schilfering en de open plekken, het kán simpelweg niet zo snel op een gezonde manier. 

Hoe psoriasis van binnenuit aanpakken

De jeuk en schilfers zijn even tegen te gaan met de psoriasis creme, maar de grote vooruitgang zal je zien met het aanpakken van de overactiviteit van het immuunsysteem. Wat je daarvoor nodig hebt is een mix aan vitaminen en mineralen. 

En precies dát zit in onze capsules. Onze Sanvita Capsules zijn voorzien van paardenmelk poeder. Dat is een 100% natuurproduct waar van zichzelf meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen in zitten. De specifieke mix van natuurlijke voedingsstoffen voor je immuunsysteem én voor huidverzorging van binnenuit. Met Sanvita capsules met paardenmelk kun je psoriasis van binnenuit behandelen

Hoe gebruik je de capsules? 

Om de huid te leren in 28 dagen te vernieuwen, heb je een periode van minimaal drie maanden nodig. In deze drie maanden neem je iedere dag 5 capsules. Die mogen allemaal tegelijk ingenomen worden. 

De eerste weken zullen ze afvalstoffen afvoeren, waardoor de psoriasis even wat erger kan worden. Dit zal na enkele dagen afnemen en kan het immuunsysteem opgebouwd worden. Na twee tot drie maanden zie je een verandering in je huid.

Bestel hier Sanvita capsules met paardenmelk 

psoriasis creme capsules tegen psoriasis

Bij sommige mensen is de psoriasis na drie maanden volledig weg, bij anderen zal er na drie maanden nog even doorgegaan moeten worden. Zodra je verandering in je huid ziet, is dát het teken van de goede richting! 

Ons advies: Neem de capsules en de psoriasis creme en ga vandaag nog je psoriasis te lijf op een natuurlijke manier.