• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hoelang moet ik paardenmelk gebruiken?

Hoe lang je paardenmelk moet blijven innemen hangt sterk af van de oorzaak waarom je paardenmelk gebruikt. Wij raden aan om paardenmelk in alle situaties drie tot vier maanden in te nemen en daarna in ongeveer vier tot zes weken rustig afbouwen.

Langzaam afbouwen is erg belangrijk en het is beter om niet plotseling te stoppen. Na een volledige behandeling van drie maanden is het goed om paardenmelk om de zes maanden vier tot zes weken in te nemen. Veel mensen gebruiken het voorjaar en het najaar als een preventieve onderhoud voor het lichaam.

Paardenmelk is een natuurproduct, daarom heeft het de tijd nodig om in je lichaam op te nemen. Bij chemische middelen zie je vaak met een paar dagen al een verbetering van de gevolgen, echter wordt de oorzaak niet aangepakt. Dit is met paardenmelk niet zo. Paardenmelk zorgt voor een blijvend resultaat en een gezond lichaam zonder bijwerkingen.

Bij sommige chronische aandoeningen zal paardenmelk altijd in een lage dosis ingenomen blijven worden om de klachten te onderdrukken. Veel mensen met chronische aandoeningen ervaren veel verlichting na drie maanden paardenmelk te hebben ingenomen en blijven daarna een minimum dosering innemen. 

ervaringen paardenmelk innemen hoelang       paardenmelk bestellen hoelang innemen