• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk bij hooikoorts

Hooikoorts is een veel voorkomende seizoensallergie en heeft voor veel mensen ieder jaar een behoorlijke invloed op hun dagelijkse bezigheden en gezondheid.

Paardenmelk bij hooikoorts

Paardenmelk bij hooikoorts met onze capsules helpen op een natuurlijke manier tegen hooikoorts. Het zorgt ervoor dat de symptomen worden verminderd of zelfs over gaan als je het consequent gebruikt. Hooikoorts is het meest voorkomende allergie. Door de wind komen de pollen in de wijde omtrek terecht. De symptomen van hooikoorts zorgen ervoor dat je futloos voelt. Daardoor kun je overdag niet goed functioneren en genieten van het heerlijke voorjaar of zomer.

Maar we hoeven gelukkig niet meer te wachten tot het pollenseizoen voorbij is, zodat we weer klachtenvrij naar buiten kunnen. Wij hebben inmiddels duizenden mensen geholpen met paardenmelk bij hooikoorts om van hun allergieën af te komen!

Het pollenseizoen

Sommige mensen hebben maar enkele weken in het jaar last van hooikoorts en anderen het hele voorjaar en zomer. Dat is afhankelijk van waar je allergisch van bent. De eerste bomen komen al in februari of maart in bloei. In de maanden mei en juni hebben ook heel veel mensen last van allergieën, wanneer de eerste graspollen bloeien. Dit kan tot eind september duren en soms zelfs tot november.

Ongeveer een kwart van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoorts. Bekijk de actuele pollenverwachting.

Benieuwd wat je zelf al kunt doen om hooikoorts te verminderen?
Download de 
vijf praktische tips tegen hooikoorts!­­

tips tegen hooikoorts ebook sanvita

Capsules met paardenmelk bij hooikoorts

De samenstelling van paardenmelkcapsules staat garant voor een gezondere darmflora en het verhogen van je weerstand. Het gevolg is dat je geen last meer hebt van allergieën, zoals hooikoorts. Paardenmelk capsules werken niet alleen tegen hooikoorts, maar ook bijvoorbeeld tegen huidklachten zoals eczeem.

Mensen die paardenmelk bij hooikoorts capsules gebruiken ervaren na ongeveer twee weken sterke afname van hooikoortsklachten. Na drie maanden zijn de meeste mensen volledig vrij van hooikoorts. Soms is het nodig een jaar later een aantal dagen of weken nog een kleine hoeveelheid paardenmelk capsules in    te nemen.

Hannie: 

Werkt super tegen mijn eczeem en hooikoorts. merk wel dat je wel idd die drie maanden moet innemen om de gewenste resultaat te behalen. ben erg tevreden! :)

 

Tabitha:

De werking van de capsules van paardenmelk is ongelofelijk. Ik had een lange tijd nagedacht of ik het wel zou doen want ik had al zoveel geprobeerd. Nou het duurde mij nog geen twee weken en de allergieën hooikoorts en eczeem ging over. het lijkt zelfs dat ik meer lucht heb gekregen, meer uithoudingsvermogen. Misschien toch ook een lichte vorm van astma gehad. Erg bedankt, eindelijk een middel gevonden wat wel werkt en beloofd wat er beschreven staat.

 

Paardenmelk capsules innemen

De dosering is vijf paardenmelk capsules per dag. Dit moet je opbouwen volgens dit schema:

  • Dag 1; een capsule
  • Dag 2; twee capsules
  • Dag 3; drie capsules
  • Dag 4; vier capsules
  • Dag 5; vijf capsules

Vanaf de vijfde dag iedere dag vijf capsules op een vast moment van de dag innemen.

paardenmelk tegen hooikoorts

De meeste mensen merken na twee weken al duidelijk verschil. Het resultaat is:

  • Geen dikke ogen
  • Geen loopneus
  • Geen niesbuien

Medicijnen bij hooikoorts

Er bestaan ontzettend veel middelen tegen hooikoorts, zoals neussprays, oogdruppels, tabletten en behandelingen. Deze middelen zorgen ervoor dat het probleem iets wordt verlicht. Helaas werken deze middelen nauwelijks of tijdelijk en lost de oorzaak van het probleem niet op. Paardenmelk capsules zorgt ervoor dat de oorzaak wordt aangepakt en niet het gevolg. Zo kan paardenmelk ervoor zorgen dat de darmflora goed gaat werken en de afvalstoffen uit het lichaam kunnen worden afgevoerd. Zo uit het zich niet meer in hooikoorts.

Advies

Bij hooikoorts kun je het beste paardenmelk capsules gebruiken. De capsules bevatten 100% pure paardenmelkpoeder, er is geen vulstof gebruikt wordt. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. Als je geen capsules kunt innemen, kun je de capsules open maken de poeder eruit halen. Bij het innemen daarvan kun je deze poeder het beste mengen met yoghurt of lauw water. 

Neem paardenmelk capsules minimaal drie maanden in. Paardenmelk bij hooikoorts zorgt ervoor dat je het natuurlijk aanpakt en kunt genieten van het voorjaar en de zomer!