• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk tegen astma

Astma is een chronische longziekte waar veel mensen in Nederland mee te kampen hebben. Vanuit de natuur bieden wij paardenmelk tegen astma in capsules als oplossing. Niet vanuit wetenschappelijk onderzoek maar vanuit ervaringen en positieve resultaten.

Paardenmelk tegen astma

Wat is astma

Ongeveer 500.000 mensen hebben last van astma hier in Nederland. Astma is een aandoening aan de longen waarvan de longen altijd een beetje ontstoken zijn. De mate van de ontsteking hangt van veel verschillende factoren af. Hierdoor zijn de longen en luchtwegen gevoelig en snel geïrriteerd.

Als één van de ouders laest heeft van astma, heeft hun kind 50% kans om ook last van deze aandoening te krijgen. Feit is dus dat astma ook een erfelijke rol speelt bij het ontstaan van astma.

Verschillende soorten astma:

Niet-allergische astma:

Heb je last van niet-allergische astma? Dit betekent dat je klachten krijgt zonder dat je ergens allergisch van bent. Je kunt dan bijvoorbeeld benauwd krijgen van rook, parfum, uitlaatgassen of door weersomstandigheden, bijv. bij kou, mist of vochtige lucht.

Allergische astma:

Deze vorm van astma komt het meeste voor. Als je stoffen of prikkelingen inademt waar je allergisch voor bent kun je met astma een erg benauwd gevoel krijgen. De prikkelingen komen vaak van stuifmeel, huisstofmijt of huidschilfers van huisdieren, zoals honden en katten. Als je deze stoffen inademt, maakt je lichaam de stof histamine aan. Deze stof roept allergische reactie op.

Inspanningsastma:

Het woord zegt het eigenlijk al. Je krijgt het benauwd, wanneer je je erg inspant. Je krijgt dan bijvoorbeeld klachten als je sport of te snel in beweging komt. Vaak schrijft een arts een inhalator voor, zodat je hier geen last meer van hebt. Gelukkig is er een alternatief natuurlijk middel tegen astma wat ook goed werkt tegen normale astma en waar je tegelijk ook veel energie van krijgt. Hieronder vind je er meer informatie over.

Ernstige vormen van astma:

Er zijn verschillende soorten astma, gelukkig komt ernstige astma weinig voor. Deze vorm van astma is met medicijnen van de dokter moeilijk onder controle te houden.

Mensen die een ernstig

e vorm van astma hebben moeten regelmatig naar het ziekenhuis voor een behandeling bij astma, onderzoeken naar de longklachten of vanwege een te laag energieniveau.

paardenmelk tegen astma natuurlijk middel

Onderzoek naar astma

Er zijn zoveel onderzoeken naar astma geweest en er worden nog steeds veel onderzoeken gedaan. De doctoren schrijven nog steeds inhalatoren voor. Uit onderzoeken blijkt dat 35% van de patiënten met astma die inhalatie type steroïde gebruiken, stem of keelklachten krijgt. Deze  bijwerkingen kunnen leiden tot slechte behandelingsuitkomsten.

Heesheid is het meest voorkomende probleem die mensen met astma ervaren. Het stemgeluid kan gesluierd, schor, of gebroken zijn. Daardoor zijn sommige patiënten soms zelfs hun stem kwijt. De geïnhaleerde corticosteroïd veroorzaakt een verzwakking van de spiertjes die de stembanden gecontroleerd aanspannen.

Gelukkig is er één natuurlijk middel tegen astma wat werkt: paardenmelk capsules!

Hieronder vind je er meer informatie over.

Lees hier waarom vrouwen 2x vaker last hebben van astma dan mannen.

Astma behandelen zonder medicijnen    

Kun je astma behandelen zonder medicijnen? Uit de ervaring van gebruikers van paardenmelk blijkt dat zij dankzij het gebruik van paardenmelk tegen astma zonder andere medicijnen kunnen behandelen. Paardenmelk capsules heeft één krachtige eigenschap: de unieke samenstelling van verschillende vitamines die goed werken tegen astma.

Veel gebruikers die voorheen jarenlang pufjes hebben gebruikt, hebben dankzij het gebruiken van het paardenmelk meer lucht en energie gekregen. Daardoor kunnen zij stoppen het gebruiken van de pufjes. 

Paardenmelk capsules is 100% natuurlijk, waardoor er geen bijwerkingen zijn. Zo kun je astma op een natuurlijke wijze behandelen, zonder het gebruik van medicijnen!

Natuurlijke middelen tegen astma

Er zijn door de jaren heen verschillende natuurlijke middelen tegen astma gevonden, waar je baat bij kunt hebben. Het is goed om gezond te eten en te bewegen. Je voelt je fitter, hoest minder en bent daardoor minder benauwd. Voorbeelden van natuurlijke middelen tegen astma zijn onder andere verschillende thee soorten, bepaalde kruiden en verschillende soorten groenten en fruit. Bij astma is het ook goed om een halfuur per dag goed te bewegen om je longen sterker te maken.

Sanvita heeft in tegenstelling tot al deze natuurlijke middelen tegen astma slechts één eenvoudige oplossing die zorgt voor vermindering of het overgaan van astma. Lees hieronder meer over paardenmelk capsules bij astma.

natuurlijk middel tegen astma

Paardenmelk tegen astma in capsules

Steeds meer mensen ervaren de werking van paardenmelk tegen astma. Doordat de darmflora verstoord is, uit het zich in astma. Paardenmelk bevat lage vetpercentage en een samenstelling van meer dan 40 verschillende vitaminen en mineralen, lijkt paardenmelk van alle melksoorten het meeste op moedermelk. Daarom heeft paardenmelk in de meeste gevallen een gunstig effect op het lichaam.

Paardenmelk zorgt door deze goede stoffen voor een goedwerkende darmflora, zodat de afvalstoffen uit het lichaam worden gevoerd. Bij astma is het gebruik van paardenmelk een goed alternatief middel met bijzondere eigenschappen.

De eerste drie maanden moeten er vijf paardenmelk capsules per dag van ingenomen worden.

Je bouwt het rustig op van 1 capsule naar 5 capsules per dag. Dag 1: 1 capsule, dag 2: 2 capsules enzovoort. Deze capsules bevatten dezelfde ingrediënten als de paardenmelk poeder.

​Paardenmelk capsules voor 3 maanden (klik hier)

paardenmelk bij astma natuurlijk middel

Wij adviseren om paardenmelk capsules minimaal 3 maanden in te nemen. Het kan zijn dat je met enkele weken al resultaten ziet. Het is een natuurproduct, dus heeft tijd nodig om in het lichaam opgenomen te worden. Voor iedereen is de tijd van de werking verschillend. De paardenmelk capsules mogen in 1 keer ingenomen worden, en hoeven niet verdeeld te worden over de dag.

Wanneer de klachten verdwenen zijn, kan het zijn dat het inwendig nog aanwezig is. We adviseren om dan nog even door te gaan en na een maand rustig af te bouwen tot dat je merkt dat het weg blijft of één of twee capsules per dag blijft innemen. Paardenmelk tegen astma is dé natuurlijke oplossing.