• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk tegen psoriasis

Paardenmelk tegen psoriasis is een natuurlijk oplossing. Door de unieke samenstelling, zorgt paardenmelk ervoor dat mensen eindelijk van hun eczeem of psoriasis kunnen afkomen. Lees hieronder wat paardenmelk voor jou doet.
€116,70 €87,50
+
-35%
Psoriasis Programma
Psoriasis Programma
€284,01 €184,50
+

Paardenmelk tegen psoriasis

Paardenmelk tegen psoriasis (in handige capsules) helpt jou bij acute of chronische psoriasis. Psoriasis is een ernstige huidaandoening en komt in Nederland veel voor. Alleen al in ons land hebben zo’n half miljoen mensen last van psoriasis. De naam psoriasis komt van het Griekse woord ‘psore’ dat betekent schub.

Psoriasis kan bij iedereen optreden, vooral bij mensen die er aanleg voor hebben. Dit begint vaak in de puberteit, maar kan op elke leeftijd voorkomen. 

Er speelt ook een erfelijke rol bij psoriasis. Als je vader of moeder psoriasis heeft, dan heb jij tien procent meer kans om ook last te krijgen van deze huidaandoening. Als beide ouders psoriasis hebben is de kans zelfs vijftig procent.

Oorzaak van psoriasis

De opperhuid bestaat uit kleine huidcellen die afsterven en daarna afschilferen. Bij een gezond werkende huid merk je hier niets van. De nieuwe huidcellen hebben een levenscyclus van zo’n 30 dagen. Bij psoriasis gaat het vervangingsproces echter veel sneller.

Bij mensen met psoriasis krijgen huidcellen niet de kans volledig uit te groeien. Daardoor gaat de huid zichtbaar afschilferen. In de huid zit een ontsteking wat het rood en dik maakt. Helaas weten veel mensen niet de ware oorzaak.

Door stress, griep, keelontsteking en sommige medicijnen kunnen psoriasis verergerd worden. Helaas zijn er weinig medicijnen en behandelingen wat echt werkt tegen psoriasis. Gelukkig hebben wij een natuurmiddel tegen psoriasis wat bij veel mensen een goed resultaat heeft.

natuurlijk middel tegen psoriasis paardenmelk Psoriasis behandeling

Er bestaan veel verschillende behandelingen en medicaties tegen psoriasis. Dit pakt de gevolgen aan, maar niet de oorzaak.

Paardenmelk zorgt ervoor dat de oorzaak wordt aangepakt. Dus vanuit de darmflora. Als onze darmflora niet goed werkt, heeft dit vervelende gevolgen. Gelukkig zie je met een of twee weken paardenmelk capsules innemen al verschil en is de jeuk grotendeels weg.

Paardenmelk capsules tegen psoriasis

Paardenmelk is een alternatief hulpmiddel bij het bestrijden van psoriasis. Gebruikers van paardenmelk bij psoriasis ervaren dit als een uniek product. Het werkt én het is natuurlijk. 

Paardenmelk zorgt ervoor dat de darmflora goed gaat werken. Afvalstoffen worden zo uit het lichaam afgevoerd. Dit hoeft zich dan niet meer te uiten in psoriasis.

Doordat de afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd én alle vitamines en mineralen optimaal aanwezig zijn, uit zich het bijvoorbeeld niet meer in psoriasis, eczeem, hooikoorts of astma. Het innemen van paardenmelk is zeker het proberen waard. Paardenmelk is 100% natuurlijk en is geschikt voor jong en oud.

Paardenmelk capsules tegen psoriasis drie maanden

paardenmelk tegen psoriasis natuurlijke capsules

Paardenmelk hebben we in de vorm van paardenmelkcapsules en poeder. Door de verse paardenmelk te drogen wordt al het water eruit gehaald (meer dan 90%) en houden we de werkzame stoffen over in poedervorm.

Deze doen we in handige capsules of verpakken de poeder in zakjes. De paardenmelk capsules en poeder zijn hierdoor makkelijk te bewaren en op te bergen. Door de zoete smaak is het goed te in te nemen.

Voor een goed resultaat bij psoriasis moet je vijf capsules per dag innemen, op één vast moment. Dit minimaal drie maanden voor de beste uitwerking. De huid verzacht je met onze paardenmelk bodylotion. Ook ga je daarmee de jeuk goed tegen. 

natuurlijke bodylotion op basis van paardenmelk tegen psoriasis

Natuurlijke cosmetica voor psoriasis 

Ook is er natuurlijke cosmetica voor psoriasis op basis van paardenmelk. Voor een rustige huid wordt de paardenmelk lotion en shampoo aangeraden.

De lotion smeer je moeiteloos uit over je hele lichaam. Dit zorgt ervoor dat het huid van buiten wordt gevoed. Het trekt direct in en voelt niet vettig aan.

Ook deze lotion is gemaakt op basis van paardenmelk en natuurlijke ingrediënten. Hier vind je meer informatie over onze paardenmelk lotion.

Ook shampoo op basis van paardenmelk is perfect voor de hoofdhuid en haren. De jeuk wordt minder en de hoofdhuid goed verzorgd. 

Met paardenmelk tegen psoriasis pak je het vanuit de oorzaak op een natuurlijke manier aan.