• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Producten van Sanvita Healthy dierproefvrij

Voor ontwikkeling van medicijnen, het testen van huidverzorgingsproducten, veiligheidschecks voor voedingsmiddelen en huishoudelijke producten worden alleen in Nederland per jaar zo'n 500.000 dierproeven gedaan.

Door deze proeflaboratoria gaan er jaarlijks tienduizenden dieren dood. De producten van Sanvita Healthy zijn dierproefvrij. Voor natuurlijke voedingssupplementen en natuurlijke huid en haarverzorging van Sanvita Healty zijn dierproeven uitgesloten.

Buitenland 

In Nederland is het testen van cosmetica op dieren al sinds 1997 verboden. Bedrijven die toch hun product willen laten testen alten de producten ontwikkelen en testen buiten Europa. Zo zijn dierproeven in China zelfs verplicht voor verzorgingsproducten. 

Als je verzorgingsproducten wilt gebruiken die dierproefvrij zijn, ben je bij Sanvita Healthy aan het juiste adres. Al onze producten worden geproduceerd en geselecteerd om uiteindelijk tot een hoogwaardig product te komen mét resultaat.

Duurzame paardenmelk

Ook het hoofdbestanddeel van onze verzorgingsproducten en voedingssupplementen is in Nederland duurzaam geproduceerd. De paarden krijgen een weidegang van 10 tot 12 uur per dag en bij slecht weer kunnen moeder en veulen vrij in de manege met de andere vriendinnen verblijven. 

De gezondheid van de paarden wordt gecontroleerd door een homeopathische arts. Veulens blijven minimaal acht maanden bij hun moeder en pas na de zesde week en alleen overdag van elkaar gescheiden. Onze capsules zijn HPMC-capsules, wat betekent dat de capsule plantaardig is. Hiermee dus vegetarisch, koosjer en halal verantwoord.

Shop dierproefvrij