• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paardenmelk werkt niet

Veel mensen hebben geen goede ervaring met paardenmelk. Paardenmelk werkt niet als je je niet goed laat voorlichten, zomaar wat probeert of paardenmelk capsules zomaar aanschaft waar men doorgaans geen kennis heeft van de werking en dosering.

Waarom werkt paardenmelk niet?

Paardenmelk staat bekend als een natuurproduct tegen allerlei kwalen. Een eeuwenoud middel waarbij oude steppevolkeren gebruik maakte van paardenmelk voor hun gezondheid en kracht. Paardenmelk werkt in veel gevallen niet, omdat het niet goed of niet lang genoeg wordt ingenomen. Van het drinken van groene thee en elke dag een rondje lopen tot direct resultaat met natuurproducten, bij paardenmelk werkt het net even anders.

De nadelen van paardenmelk zijn: 

  • Je kan het niet gebruiken zonder advies als je lactose intolerant bent
  • Je kan het niet bij de supermarkt kopen
  • Specifiek van poeder is een nadeel dat je niet exact kan doseren en veel meer gebruikt dan nodig
  • Er zijn veel verschillende capsules op de markt; kies een capsule met hoge dosering pure paardenmelk poeder zonder vulstoffen of hulpstoffen. 

Hoe snel werkt paardenmelk?

Als je een aandoening hebt in je darmen, je longen of aan je huid, kan paardenmelk altijd een verlichtend effect geven, of zoals veel mensen ervaren, voor bijna 100% herstel zorgen. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag. Paardenmelk werkt pas nadat je het een tijdje ingenomen hebt. Hier staat een schema van een voorbeeld hoe paardenmelk grofweg werkt in het lichaam.

Klachten erger bij paardenmelk

De eerste dagen kan het zijn dat je klachten tijdelijk erger worden. Als je lichaam voor de eerste keer te maken krijgt met zo'n krachtige vitamine- en mineralenshot, kan het zijn dat je lichaam in de tegenaanval gaat. De eerste periode zorgt paardenmelk voor het verwijderen en afvoeren van afvalstoffen. Dit komt via je darmen en/of via je huid naar buiten. Na een paar dagen kan dit weer afzwakken, waarna het lichaam kan werken aan herstel.

Wanneer helpt paardenmelk wel?

Paardenmelk helpt wel als je het de tijd geeft het werk te doen. Je mag van een natuurproduct niet verwachten dat het direct werkt, wat je misschien wel gewend bent van synthetische medicijnen. Het nadeel van medicijnen is dat het even werkt, en je altijd weer de medicijnen nodig hebt. Het voordeel van paardenmelk is dat je (los van mensen met een lactose-intolerantie) geen bijwerkingen hebt, een langdurig resultaat boekt en met een 100% natuurproduct je lichaam helpt tegen de klachten waar je last van hebt.

De gemiddelde tijd dat je paardenmelk moet innemen is drie maanden. Korter kan wel maar is niet optimaal. Langer mag, omdat paardenmelk een natuurproduct is, is het geen extra belasting voor het lichaam, alleen maar een supergezonde toevoeging. Sommige mensen hebben zoveel resultaat dat ze na drie maanden volledig stoppen met het gebruik van paardenmelk. Anderen blijven paardenmelk in een lage dosis innemen.

Voor een goede werking neem je de eerste drie maanden per dag vijf capsules in. Bij de poedervorm neem je drie theelepels in. Na de drie maanden bouw je het geleidelijk af in twee á drie weken.

Klik hier voor een volledig overzicht waar paardenmelk bij kan helpen.