• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Natuurlijk middel tegen leverklachten

Natuurlijk middel tegen vervette lever

De lever is een groot orgaan met een heel belangrijke functie. Je lever zit rechtsboven in je buikholte, naast je maag tegen je middenrif aan. De lever is samengesteld uit zogenaamde cel formaties, dit wordt kwabjes genoemd. Lever weegt ongeveer anderhalve kilo, is verdeeld in twee leverkwabben. De linker kwab is klein en de rechter kwab is groot.

Wat zijn de functies van de lever en waarom is deze zo belangrijk? We kunnen immers niet zonder lever! De lever is een van de meest complexe organen met heel veel functies:

  • Vorming van gal: De lever vormt gal en deze worden opgeslagen in de galblaas. Bij vet voedsel wordt de vloeistof (gal) losgelaten in de dunne darm om zo de vetten af te breken.
  • Koolhydraat stofwisseling: Goede suikers worden omgezet in brandstof voor je hersenen. Echter, bij teveel suikers kan de lever dit niet aan en slaat het overtollige suiker op als vet en glycogeen. De lever kan hierdoor vervetten.
  • Eiwitstofwisseling: De lever zet aminozuren om in belangrijke nieuwe eiwitten. Deze eiwitten worden gebruikt voor vetstofwisseling, het ontgiften en reinigen van je bloed en opgeslagen voor latere inzet.
  • Vetstofwisseling: Bij de vertering van je voedsel komen ook vetzuren vrij. Onverzadigde vetzuren kunnen weer gebruikt worden als brandstof. Je lever kan een beperkte hoeveelheid verzadigde vetzuren omzetten naar onverzadigde vetzuren.
  • Ontgiften en reinigen: In ons dagelijkse leven komen veel schadelijke stoffen in ons lichaam, bijvoorbeeld door medicijnen of alcohol. Je lever zet een deel van deze stoffen om in onschadelijke stoffen en zorgt voor de afvoer via de gal-vloeistof of urine.
  • Opslag: Bepaalde stoffen als aminozuren, vetten, vitaminen, mineralen en bepaalde verteringsstoffen worden bij tekort tijdelijk opgeslagen in de lever. Deze laten vervolgens los als je ze nodig hebt in je lichaam.

Paardenmelk bij leverklachten

Er zijn veel mensen met leverklachten. We kennen de vervette lever, we kennen leverwaarden die te laag zijn (ASAT en ALAT). Wij adviseren het innemen van paardenmelk bij leverproblemen. Bij leverklachten is paardenmelk een natuurlijk middel die makkelijk ingezet kan worden.

Natuurlijk middel tegen leverproblemen

Als je problemen hebt met je lever, spreekt men meestal over een vervette lever. Een vervette lever zieke lever en treedt voornamelijk op als de vetstofwisseling  verstoord raakt. Een ontsteking kan ervoor zorgen dat de leverproblemen zich uiten in een vergrootte lever. Een leverontsteking wordt ook wel hepatitis genoemd. Gevolg van een (langdurige) voedselvergiftiging, overmatig alcoholgebruik of een andere oorzaak van leverontsteking kan ervoor zorgen dat er littekens ontstaan in het leverweefsel. Als er een gezwel in je lever groeit, heb je leverkanker.

Een natuurlijk middel tegen leverproblemen is de meest lichaamsvriendelijke oplossing. Het spaart de goede bacteriën die bijdragen aan goede lever- en bloedwaardes. Het zorgt met natuurlijke voedingsstoffen voor een langdurig resultaat en helpt het lichaam weer zelf de functie op zich te nemen. Paardenmelk kent meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen. Dit helpt de lever weer normaal te kunnen functioneren.  

Natuurlijk middel bij slechte leverwaarden

Bij slechte leverwaarden werkt de lever uiteraard niet optimaal. Om dit weer op een natuurlijke manier te verbeteren is paardenmelk een effectief natuurlijk middel bij slechte leverwaarden. De samenstelling van dit natuurlijke middel kan ervoor zorgen dat je darmflora goed gaat werken, de lever weer geholpen wordt bij het verwijderen van afvalstoffen en het selecteren van gezonde stoffen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam de nodige stoffen weer opneemt en gebruikt. Dit is erg belangrijk voor de werking van de lever. Als je slechte leverwaarden hebt, is je lever toe aan alle goede stoffen die in paardenmelk te vinden zijn.

Gebruik van paardenmelk bij leverproblemen

Paardenmelk is eenvoudig in te nemen in de vorm van capsules. Onze capsules zitten vol met 100% paardenmelk poeder zonder vulstoffen. Onze capsules zijn gemaakt van HPMC en daarmee vegetarisch, koosjer en halal verantwoord. 

Bij leverproblemen neem je vijf capsules per dag in. Voor een goed resultaat raden wij aan minimaal drie maanden paardenmelk in te nemen.

Paardenmelk is een natuurproduct, dus heeft het de tijd nodig om in je lichaam op te nemen en zijn werk te doen.

Koop hier paardenmelk capsules in een voordeelpakket met 15% korting voor drie maanden!

Lever ontgiften op natuurlijke manier

Voor het ontgiften van de lever op een natuurlijke manier kan ook paardenmelk gebruikt worden. Exact met dezelfde werking als bij een vervette lever zorgt paardenmelk voor goede leverwaarden en bloedwaarden. De eerste tijd dag paardenmelk wordt ingenomen worden de afvalstoffen verwijderd. Daarna wordt de lever, darmen en het bloed voorzien van de overvloed aan vitaminen en mineralen, zodat alle organen een gezonde boost krijgen. Het voordeel hierbij is dat het lichaam zelf de functie na verloop van tijd weer overneemt.  

Verzenden en bezorgen van paardenmelk

Je bestelling wordt door ons zorgvuldig ingepakt en verzonden. Als je op werkdagen voor 22:00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis.