• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Je weerstand verhogen nu je het nodig hebt

Je weerstand verhogen is niet even een makkelijke klus. Erfelijkheden of levens- en voedingsstijl bepalen een groot gedeelte van hoe goed je weerstand functioneert. Wil je meer weestand? Werk dan aan een goed afweersysteem. Dan is je lichaam bestand tegen de meeste bacteriën, virussen en schimmels.

Een goede werking van de witte bloedcellen en lymfeknopen bepalen of je afweersysteem goed functioneert. Deze bloedcellen werken actief aan het onschadelijk maken van alle lichaamsvreemde stoffen en virussen.

In Nederland zijn onze paardenmelk capsules geen geneesmiddel. Wel gebruiken veel mensen deze capsules voor het weerstand verhogen en op peil houden van hun weestand. En dat is niet voor niets!

Paardenmelk capsules bevatten vitamine A, B1, B2, B3, B6, B7, B12, B13, C, D, E, K en T. Ook de capsules stoffen zoals Kalium, Magnesium, Calsium en IJzer.

Allemaal vanuit natuurlijke oorsprong zonder toevoegingen of hulpstoffen. De eiwitten in paardenmelk capsules bestaan voor het grootste gedeelte uit afweerstoffen.

Gebruik paardenmelk capsules minimaal drie maanden met een dagelijkse dosering van vijf capsules. Je lichaamscellen worden zo verschillende cycli voorzien van de juiste voedingsstoffen. Daarna kun je afbouwen of doorgaan, naar gelang je je voelt.

Bestel je voordeelpakket capsules hier.

weerstand verhogen

Wil je advies of meer informatie? Plan een telefonisch consult of bel ons op 0850-470809.