• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een wondermiddel tegen hooikoorts met deze capsules

Een natuurlijk wondermiddel tegen hooikoorts

Op zoek naar hét wondermiddel tegen hooikoorts? Vaak horen we van onze klanten dat dit het wondermiddel tegen hooikoorts is en daarbij; Waarom wisten we dit niet eerder?

De vraag waarom je dit niet eerder wist, is moeilijk te beantwoorden, misschien hebben we niet genoeg aan reclame gedaan. Wij geloven in mond-tot-mondreclame en natuurlijke producten, zonder grote en dure campagnes te voeren.

wondermiddel tegen hooikoorts frisse neus

Paardenmelk capsules als wondermiddel tegen hooikoorts

Het wondermiddel tegen hooikoorts is al heel oud. Paardenmelk werd al veel eeuwen terug door nomadische volkeren gebruikt om de weerstand te vergroten en tegen allerlei aandoeningen. Sanvita is specialist in allergieën verhelpen door producten op basis van paardenmelk.

Het wondermiddel tegen hooikoorts is voor onze klanten: de paardenmelk capsules.

Benieuwd wat je zelf al kunt doen om hooikoorts te verminderen?
Download de 
vijf praktische tips tegen hooikoorts!­­

tips tegen hooikoorts e-book

Waarom paardenmelk capsules als wondermiddel tegen hooikoorts?

Hooikoorts is een reactie op een allergie tegen allerlei natuurlijke stoffen. We kennen de graspollen, pollen van bomen, struiken en onkruid, de allergie tegen huisstofmijt en allergische reacties op stuifmeel. Erg jammer wanneer je niet kan genieten van een rondje over het platteland fietsen of in het park wandelen, of simpelweg een mooie bos bloemen op tafel.

De oplossing ligt in de natuur. Als wondermiddel tegen hooikoorts zoeken veel mensen naar specifieke stofjes die een specifieke werking hebben tegen sommige allergieën. Die visie delen we niet.

Bij Sanvita hebben we de overtuiging van een complete aanpak met onze capsules. Capsules als wondermiddel tegen hooikoorts met daarin 100% natuurlijke paardenmelk poeder. Dat zorgt voor een ondersteuning van je immuunsysteem en het tegengaan en soms zelf verhelpen van allergieën. Niet alleen de hooikoortsklachten gaan over, ook astmatische klachten en eczeem kunnen hierdoor verdwijnen.

Voordeelpakket capsules voor drie maanden.

wondermiddel tegen hooikoorts

Hoelang capsules gebruiken

De capsules moet je minimaal drie maanden gebruiken met een dosering van 5 capsules per dag. Die kun je allemaal op één moment van de dag tegelijk innemen. In deze drie maanden heeft je lichaam de weerstand opgebouwd en het immuunsysteem ondersteund door onze natuurlijke capsules als wondermiddel tegen hooikoorts. Meestal zie je naar enkele dagen al duidelijk verschil dat het de goede richting op gaat. De drie maanden zijn ervoor bedoeld dat je niet het volgende seizoen weer last krijgt. 

Sommige mensen zijn na deze drie maanden hooikoorts vrij waarbij het de volgende jaren ook niet nodig is de capsules in te nemen. Anderen blijven een lagere dosering als onderhoud innemen het hele jaar of alleen tijdens het seizoen van februari tot juli om de hooikoorts onder controle te houden en de allergische reactie tegen te blijven gaan.

Bestel onze capsules als wondermiddel tegen hooikoorts en ga vandaag nog de jeuk, niesbuien en rode ogen te lijf!

paardenmelk capsules wondermiddel tegen hooikoorts