• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sanvita Darmklachten Programma

€284,01 €184,50

This product is available in the following variants:

Het darmklachten programma bevat paardenmelk capsules voor drie maanden, een E-Book over de verschillende typen oorzaken van darmklachten, drie maanden iedere drie dagen een tip en twee keer een telefonisch consult.
Levering Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen bezorgd
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sanvita Darmklachten Programma

Een Darmklachten Programma voor iedereen die last heeft van darmklachten. Veel mensen hebben er last van. Het beïnvloedt je dagelijkse leven. Je voelt vaak pijn, een opgeblazen gevoel, moet nadenken bij wat je eet of je hebt een moeilijke stoelgang. 

Met dit Sanvita Darmklachten Programma bereiken onze deelnemers in drie maanden een van deze resultaten:

  1. Je bent klachtenvrij, de darmklachten komt niet meer terug en hebt niets meer nodig om klachtenvrij te blijven;

Of

  1. Je houdt je darmklachten onder controle maar het beheerst niet meer je dagelijkse leven;

Of

  1. Je bent klachtenvrij maar op sommige momenten in het jaar gebruik je nog een minimum dosering capsules.

 

''Mijn naam is Sandra Bonestroo, eigenaar van Sanvita en ervaringsdeskundige op het gebied van allerlei lichamelijke klachten. Met mijn ervaring en alle reacties van onze klanten, heb ik dit Sanvita Darmklachten Programma ontwikkeld en zal je hierin begeleiden. De afgelopen jaren heeft deze aanpak zich al honderden keren bewezen!

Na heel veel testen en jarenlange strijd met mijn darm- en huidklachten en allergieën was de uitkomst: leer er maar mee leven. Af en toe een prednison of antibiotica kuur. En zo moest ik maar door. 

De zoektocht begon: een natuurlijk middel tegen al deze klachten. Speciale diëten, alles zeepvrij, alleen nog maar onbespoten groenten en fruit, elke dag wandelen, Aloë Vera, astronauten voeding, allerlei soorten probiotica, enzovoort. 

Tot het moment dat ik op internet een Duitse behandeling tegenkwam op basis van paardenmelk. De universiteiten van Jena en een in Italië hadden ze onderzoeken gedaan bij mensen met darmklachten en allergieën eczeem en bijna alle personen kwamen van hun klachten af in drie maanden tijd! Dát gaf hoop. Én resultaat!

Nu, alweer zo’n zeven jaren verder: ik ben helemaal klachtenvrij en mijn zoontjes óók! 

Door deze en de ervaringen van al onze klanten hebben we dit Sanvita Darmklachten Programma ontwikkeld. Naast onze andere producten geloof ik in een duurzame oplossing bij darmklachten als je het bij de oorzaak aanpakt. Dit programma is geschikt voor alle leeftijden, in combinatie met gebruik van medicijnen en ongeacht hoelang je al last hebt en welk type klachten je hebt.''

eczeem programma sanvita

Darmklachten Programma; wat houdt het in? 

Het Sanvita Darmklachten Programma duurt drie maanden en bestaat uit vier onderdelen:

  1. Drie maanden dagelijks vijf paardenmelk capsules innemen:

Dit zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, bevordert de darmflora en bestaat uit meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen, stuk voor stuk voeding voor je lichaam van binnenuit! De capsules zijn 100% natuurlijk zonder andere vulstoffen en de capsule zelf is gelatinevrij.

eczeem programma paardenmelk capsules

  1. E-Book over de verschillende oorzaken van darmklachten en de werking van gezonde darmen

Beschrijving en uitleg van de werking van je darmen en inzicht in de oorzaak van je darmklachten bij verschillende type klachten.

Darmklachten programma sanvita

  1. Drie maanden tips

Je krijgt van ons drie maanden lang iedere drie dagen, een emailbericht met een tip die direct toepasbaar is, een goed effect heeft op je darmklachten en op natuurlijke basis.

  1. Twee keer een telefonisch consult tijdens het Sanvita Darmklachten Programma

We bespreken je situatie, de aanpak en de vooruitgang die je boekt. Het consult wordt gedaan rond de 40ste en 80ste dag van het programma en je kiest zelf dit moment. 

Wil jij ook rustige darmen zonder pijn, opgeblazen gevoel of steeds te letten op wat je eet? Begin vandaag en bestel ons Sanvita Darmklachten Programma met 35% korting!

- Paardenmelk capsules van € 224,11 voor € 149,50

- E-Book, drie maanden tips en twee keer telefonisch consult van € 59,90 voor € 35,00

Deelnemen aan het Sanvita Darmklachten Programma

Op het moment dat je je bestelling doet, neem je deel aan het Darmklachten Programma. Binnen vijf minuten wordt het E-Book opgestuurd en vanaf dit moment krijg je de tips opgestuurd. Ook verzenden wij de paardenmelk capsules voor drie maanden. Deze wordt iedere werkdag om 23:59 uur verzonden en is dan de volgende dag in huis.  

Welkom in ons Darmklachten Programma!

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Marc Witte 14-03-2024
Ervaringen van gebruikers

Drie weken bezig nu, merk al veel betere stoelgang. Hopelijk zet het door en is het in drie maanden weg. Volgende maand weer ontstekingswaarden meten, ben benieuwd wat het resultaat is.

4 sterren op basis van 1 beoordelingen