• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Shampoo tegen seborroïsch eczeem

Last van Seborroïsch eczeem? Sanvita heeft de oplossing. Op een natuurlijke manier eczeem tegengaan doe je met de shampoo voor Seborroïsch eczeem.
€79,60 €63,70
+
-35%
Eczeem Programma
Eczeem Programma
€284,01 €184,50
+

Shampoo tegen seborroïsch eczeem

Last van Seborroïsch eczeem? Sanvita heeft de oplossing. Op een natuurlijke manier eczeem tegengaan doe je met de shampoo voor Seborroïsch eczeem. Gezond haar en een gezonde hoofdhuid is het resultaat van de juiste vitaminen gebruiken. Deze natuurlijke shampoo zorgt voor een milde reiniging, verzorgd de hoofdhuid en voorkomt uitdrogen. Ook gaat het jeuk en schilfering tegen. Wil je helemaal van eczeem af? Dat kan. Op een natuurlijke manier. Lees snel verder hoe je dit doet.

Seborroïsch eczeem shampoo met natuurlijke ingrediënten

Eczeem op je hoofdhuid is erg vervelend. De jeuk is irritant, de schilfers lijken onhygiënisch en er lijkt niets tegen te werken. Ontdek daarom Sanvita.

Seborroïsch eczeem is een huidziekte met een niet zo’n scherpe oorzaak. In de reguliere zorg wordt vaak gedacht aan een gist. Deze gist op de huid draagt iedereen bij zich. Bij mensen die last hebben van seborroïsch eczeem is deze gist veel meer aanwezig. Een shampoo tegen eczeem op je hoofdhuid gaat de gevolgen wel tegen; roodheid, jeuk of schilfering. De shampoo kan niet de oorzaak wegnemen.

shampoo tegen seborroïsch eczeem

Seborroïsch eczeem zelf van binnenuit behandelen

Eczeem is een huidziekte waar je huid niet in staat is zichzelf gezond te houden. Hoe komt dat? Het antwoord daarop is direct de oplossing; dan ben je bij de oorzaak van seborroïsch eczeem op de hoofdhuid. Het eczeem komt van binnenuit. Dáár ligt ook de oplossing, namelijk in de darmflora. Maak je darmflora gezond op een natuurlijke manier. Eczeem, ook op je hoofdhuid, moet je van binnenuit behandelen.

Natuurlijke shampoo tegen seborroïsch eczeem

Sanvita heeft een natuurlijke shampoo tegen eczeem. De werking vanuit natuurlijke paardenmelk zorgt ervoor dat de huid verzorgd wordt. De vitamines en mineralen helpen de huid gezond te blijven. Naast de shampoo is het belangrijk de huid van binnenuit te voeden. Dit doe je het paardenmelk capsules.

De capsules bestaan uit biologische paardenmelk poeder. Paardenmelk is een uniek natuurproduct wat van nature meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen bevat. De vitaminen zijn goed voor de huid, maar dat is niet de werking tegen eczeem. Met dit natuurlijke middel bouw je aan een gezonde darmflora.

Nadat je darmflora is opgebouwd -meestal duurt dit een maand- krijgt je hoofdhuid en haar weer de gezonde vitaminen en mineralen die het nodig heeft.

Tips tegen eczeem op hoofdhuid

Wat kun je doen tegen seborroïsch eczeem op je hoofdhuid? Met deze tips heb je minder last van eczeem op je hoofdhuid:

  • Gebruik shampoo die de hoofdhuid verzorgt in plaats van het eczeem erger maakt. Veel shampoos zijn voorzien van heftige vet verwijderende stoffen, echter is dat juist de beschermlaag voor je hoofdhuid.
  • Eet vochtrijk voedsel. Voor je hoofdhuid en aanmaak van nieuwe haren is vocht erg belangrijk. Dun haar en een droge hoofdhuid met jeuk of eczeem kan wel wat vocht van binnenuit gebruiken. Water drinken is een halve oplossing. Bij vochtrijk voedsel komt het vocht geleidelijker vrij en is twee keer zo effectief.
  • Je haar groeit ongeveer 1,2 centimeter per maand. Voor gezond haar is het belangrijk een gezonde hoofdhuid te hebben.
  • Zet de föhn niet te heet, zo voorkom je irritatie

Er is één natuurlijk middel waarmee je je hoofdhuid verzorgt van binnenuit en een shampoo voor een gezonde hoofdhuid. Dat is paardenmelk. Je zult misschien denken; paardenmelk? Hoe dan? Dat zit zo:

Paardenmelk is de enige melksoort met zoveel eiwitten, vitaminen en mineralen dat je lichaam dit inzet als een natuurlijke energie-booster. Je hele lichaam is gebaat bij voldoende mineralen en vitaminen. Paardenmelk bevat meer dan 40 verschillende soorten vitaminen en mineralen. Op deze pagina lees je wat er allemaal in paardenmelk zit.

Voor een shampoo tegen eczeem is het belangrijk om de juiste voeding te geven. Zo moet je haar én hoofdhuid gevoed worden met natuurlijke ingrediënten. Bij synthetische toevoegingen gaat het lichaam tegenwerken en zal het de gezondheid van je huid niet verbeteren.

 

shampoo tegen seborroïsch eczeem
werking van de shampoo tegen seborroïsch eczeem

Een gezonde huid krijg je door paardenmelk shampoo te gebruiken en capsules in te nemen met natuurzuiver paardenmelk. Doe dit minimaal 3 maanden en zie na een paar weken duidelijk resultaat. Paardenmelk capsules zorgen van binnenuit voor de perfecte voeding voor je huid.

Samenvatting: de natuurlijke aanpak van eczeem op hoofdhuid

Naast de shampoo voor Seborroïsch eczeem is het belangrijk het eczeem van binnenuit op te lossen. De shampoo gaat jeuk en schilfering tegen op je hoofdhuid en helpt tegen uitdroging van de huid. Het eczeem komt van binnenuit en het is daarom effectief dit ook van binnenuit tegen te gaan. Gebruik de paardenmelk capsules in combinatie met de paardenmelk shampoo als een natuurlijk én effectieve behandeling tegen seborroïsch eczeem op je hoofdhuid.  

Bestellen en ontvangen

Via de knop 'Bestellen' kun je makkelijk en snel je shampoo en capsules tegen eczeem bestellen. Je kan veilig online afrekenen via I-deal, PayPal of achteraf en in termijnen. Je bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Bestel je op werkdagen voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Gratis verzending in heel Nederland en België.