• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sanvita Eczeem Programma

€284,01 €184,50

This product is available in the following variants:

Het eczeem programma bevat paardenmelk capsules voor drie maanden, een E-Book over de effectieve aanpak van eczeem, drie maanden iedere drie dagen een tip en twee keer een telefonisch consult.
Levering Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen bezorgd
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sanvita Eczeem Programma

Een Eczeem Programma voor iedereen die last heeft van eczeem. Veel mensen hebben er last van. Het beïnvloedt je dagelijkse leven. Je wordt gek van de jeuk, je hebt soms het gevoel dat je eruit ziet als een tomaat en de schilfers vliegen in het rond.

Met dit Sanvita Eczeem Programma bereiken onze deelnemers in drie maanden een van deze resultaten:

  1. Je bent eczeemvrij, het komt niet meer terug en hebt niets meer nodig om eczeemvrij te blijven;

Of

  1. Je houdt je eczeem onder controle en het beheerst niet meer je dagelijkse leven;

Of

  1. Je bent eczeemvrij maar op sommige momenten in het jaar gebruik je nog een lotion of minimum dosering capsules.

 

''Mijn naam is Sandra Bonestroo, eigenaar van Sanvita en ervaringsdeskundige op het gebied van huidaandoeningen en allergieën. Met mijn ervaring heb ik dit Sanvita Eczeem Programma ontwikkeld en zal je hierin begeleiden. De afgelopen jaren heeft deze aanpak zich al honderden keren bewezen!

Mijn ervaring met eczeem was heel heftig en begon al op jonge leeftijd. Open wondjes van het krabben, jeuk aan alle kanten, slecht slapen, allergisch voor ieder chemisch middel en ook voor zon, bloemen, gras en stof.

Na heel veel testen en jarenlange strijd met mijn huid was de uitkomst: leer er maar mee leven. En dat ging ik doen. Mijn vriend stelde me gerust over het feit dat ik met schilfers op mijn gezicht rond liep op mijn 18de en op de tuinderij van mijn vader krabde ik de hele dag.

Een aantal jaren later kreeg ik mijn eerste zoontje, en je raadt het al: eczeem! Een baby met eczeem. Als moeder (toen met nog steeds zelf eczeem) ben je ten einde raad. De dokter kon mij niet helpen, want hormoonzalf mocht je niet gebruiken bij een jonge huid. De vraag die boven kwam was: en mijn huid dan? Ik smeer het wel op mijn eigen huid maar het mag niet op zijn huidje.

Ik moest stoppen met hormoonzalf en zelfs prednison deed niets, sterker nog.. het werd alleen maar erger. De zoektocht begon: een natuurlijk middel tegen eczeem. Zout, alles zeepvrij, alleen nog maar onbespoten groenten en fruit, elke dag wandelen, Aloë Vera, enzovoort.

Tot het moment dat ik op internet een Duitse behandeling tegenkwam op basis van paardenmelk. De universiteit van Jena hadden ze onderzoeken gedaan bij mensen met eczeem en psoriasis en bijna alle personen kwamen van hun eczeem af. Dát gaf hoop. Én resultaat!

Nu, alweer zo’n zeven jaren verder: ik ben eczeemvrij én mijn zoontjes (inmiddels ook een tweede zoontje) zijn eczeemvrij.

Door deze en de ervaringen van al onze klanten hebben we dit Sanvita Eczeem Programma ontwikkeld. Naast onze andere producten geloof ik in een duurzame oplossing bij eczeem als je het bij de oorzaak aanpakt. Dit programma is geschikt voor alle leeftijden, in combinatie met gebruik van medicijnen en ongeacht hoelang je al last hebt van eczeem.''

eczeem programma sanvita

Eczeem Programma; wat houdt het in? 

Het Sanvita Eczeem Programma duurt drie maanden en bestaat uit vier onderdelen:

  1. Drie maanden dagelijks vijf paardenmelk capsules innemen:

Dit zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, bevordert de darmflora en bestaat uit meer dan 40 soorten vitaminen en mineralen, stuk voor stuk voeding voor je huid van binnenuit! De capsules zijn 100% natuurlijk zonder andere vulstoffen en de capsule zelf is gelatinevrij.

eczeem programma paardenmelk capsules

  1. E-Book over de effectieve aanpak tegen eczeemklachten

Beschrijving en uitleg van de werking van je huid en inzicht in de oorzaak van je huidklachten.

eczeem programma sanvita

  1. Drie maanden tips

Je krijgt van ons drie maanden lang iedere drie dagen, een emailbericht met een tip die direct toepasbaar is, een goed effect heeft op je eczeemklachten en op natuurlijke basis.

  1. Twee keer een telefonisch consult tijdens het Sanvita Eczeem Programma

We bespreken je situatie, de aanpak en de vooruitgang die je boekt. Het consult wordt gedaan rond de 40ste en 80ste dag van het programma en je kiest zelf dit moment. 

Wil jij ook een rustige huid zonder jeuk op een natuurlijke manier? Begin vandaag en bestel ons Sanvita Eczeem Programma met 20% korting!

Paardenmelk capsules van € 224,11 voor € 149,50

E-Book, drie maanden tips en twee keer telefonisch consult van € 59,90 voor € 35,00

Deelnemen aan het Sanvita Eczeem Programma

Op het moment dat je je bestelling doet, neem je deel aan het Eczeem Programma. Binnen vijf minuten wordt het E-Book opgestuurd en vanaf dit moment krijg je de tips opgestuurd. Ook verzenden wij de paardenmelk capsules voor drie maanden. Deze wordt iedere werkdag om 23:59 uur verzonden en is dan de volgende dag in huis.  

Optioneel:

Met ons programma verzeker je je huid van de juiste voeding van binnenuit. Je huid is er erg bij gebaat als je je huid verzorgd met huidvriendelijke verzorgingsproducten. Je kunt bij dit programma ons voordeelpakket huidverzorging kiezen. 

Dit pakket bestaat uit de dagcrème, nachtcrème, en het serum op basis van paardenmelk, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige of beschadigde huid. 

Welkom in ons Eczeem Programma!

Ervaringen van gebruikers
Ervaringen van gebruikers
4.9 sterren op basis van 10 beoordelingen
Miriam 04-11-2023
Ervaringen van gebruikers

Net gestart met Santiva capsules nav bezoek dermatoloog. Deze adviseerde allerlei zware medicatie met de nodige kosten. Heb voor Santiva gekozen om op een natuurlijke manier de klachten aan te pakken. Merk per dag verschil mbt afname eczeemklachten. Wanneer er vragen zijn wordt de mail snel beantwoord. Ik heb de capsules & E reader besteld. Ben benieuwd wat dit gaat brengen, maar heb zeker goede hoop dat de klachten gaan afnemen. Dank je wel, Sandra tot nu

Jana Benali 22-09-2023
Ervaringen van gebruikers

Sinds twee weken ben ik klaar met het eczeem programma en het is helemaal verdwenen. Ik gebruik de capsules niet meer sinds ze op zijn. Ik durf het bijna niet te geloven, maar mijn huid heeft er nog nooit zo rustig en glad uitgezien.

Dagny Bertholet 11-07-2023
Ervaringen van gebruikers

Ik ben het nog aand proberen maar tot dusver is het goed te doen.

Senna 19-06-2023
Ervaringen van gebruikers

Producten hebben mijn eczeem echt verminderd. Nu heb ik mijn eczeem veel meer onder controle

Annerieke 24-08-2022
Ervaringen van gebruikers

Goede tips, ben zeker 90% van eczeem kwijt. De mails kwamen eerst steeds dubbel maar werd direct opgelost. fijn dan we even konden bellen.

estherveld2 20-10-2021
Ervaringen van gebruikers

Ben blij met de tips en het telefonisch advies. Moest even wennen aan een heel programma van drie maanden maar wat ik bereiken wilde heb ik: van heftige eczeem naar nagenoeg geen eczeem. Hier en daar een plekje nog, maar niet continu jeuk en een rode huid. Ik zal het doorvertellen:)

JG Broekhuizen 23-07-2021
Ervaringen van gebruikers

Super ebook met tips waar je wat mee kan. Ook de capsules werken goed, ik heb ook een lotion erbij besteld. Merk al veel verschil met voorheen en ben nog maar drie weken bezig. ik geef 5 sterren!

Caroline 18-03-2021
Ervaringen van gebruikers

Sinds half januari uit het niets vrijwel hele lichaam onder het jeukende eczeem. Heb alles kapot gekrapt en heb toen ook besloten om het natuurlijk aan te pakken zonder tabletten of hormoonzalven met alle gevolgen van dien. Gisteren de paardenmelkcapsules besteld, vandaag al binnen gekregen. Heel snel. Ook al direct gestart en de bodymilk uitgeprobeerd. Trekt heel snel in, is niet vet en ruikt lekker. Ik ben zo benieuwd maar geloof absoluut dat ik met Sanvita paardenmelk producten van mijn eczeem en andere allergieen afkom. Ben erg blij dat ik jullie ben tegen gekomen met alle enthousiaste verhalen van gebruikers voor mij. Caroline

Gert Bullens 10-03-2021
Ervaringen van gebruikers

Super resultaat geboekt. moest wel geduld hebben want na drie á vier weken zag ik pas goed verbetering. Ben nu bijna aan het einde van het programma en mijn huid is heel, jeukt niet meer en rode vlekken zijn weg. Ik hoop dat het zo blijft, maar nu is het weg!

Thea van Baren 22-01-2021
Ervaringen van gebruikers

Ik ben nu net 1,5 maand bezig met het programma en mijn huid is al veel rustiger. de exzeem is nog niet weg, maar we zijn pas op de helft. de tips zijn ook wel handig, sommige wist is al maar bij andere tips lijkt het toch te werken. AL heel lang probeer ik van alles, maar nu begin ik goed resultaat te merken. erg prettig!

4.9 sterren op basis van 10 beoordelingen